TZ_BoY je napisao/la:otvorena igra ..... Jug 15-16 fukara
hahahahaha vise Fukara neg´ Vucova
Nema nista kod mene na radio TZ
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
TZ_BoY je napisao/la:otvorena igra ..... Jug 15-16 fukara
Najljepsi grad buhahahahha.Poklopi se.Ako je grad najveci nemora znacit da je najljepsi.Frutek je napisao/la:pabizo je napisao/la:Dobro dosli u najlepsi grad Bosne i Hercegovine, i lijepo se provedite ali danas gubite od Olimpica,,,,,,,,,,slani grad je napisao/la:samo da pregrmimo olimpik....mislim da na proljece mozemouzet kup sa ovim pojacanjima uz jos 1 ili 2 poznata imena....prvenstvo je za nas gotovo i treba ga rutinski odradzivat![]()
![]()
Ovo ce mi uvijek biti smijesno C
![]()
Navijač Olimpica kol´ko Gračić plača planiram uskoro u SA pa kontam namaknut koju marku![]()
![]()
Najljepsi grad buhahahahha.Poklopi se.Ako je grad najveci nemora znacit da je najljepsi.Frutek je napisao/la:pabizo je napisao/la:Dobro dosli u najlepsi grad Bosne i Hercegovine, i lijepo se provedite ali danas gubite od Olimpica,,,,,,,,,,slani grad je napisao/la:![]()
![]()
Ovo ce mi uvijek biti smijesno C
![]()
Navijač Olimpica kol´ko Gračić plača planiram uskoro u SA pa kontam namaknut koju marku![]()
![]()
Frutek je napisao/la:Možda je ovo NOVA SLOBODA
mah 0:1..ovi iz ss.ba malo pogrijesili...hahha..brazzo je napisao/la:pa jel 0-1 ili 0-2 na sportsport piše 0-2 oba gola u 45' ,min![]()
Kao i obicno.FKR_ajla_TZ je napisao/la:mah 0:1..ovi iz ss.ba malo pogrijesili...hahha..brazzo je napisao/la:pa jel 0-1 ili 0-2 na sportsport piše 0-2 oba gola u 45' ,min![]()
Jelde da je i tebi ovo Vic danaelSaik je napisao/la:Sloboda dala premijerligašu gol u gostima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.