mozes li molim te da sacekas da vidim dizanje peharakaraon je napisao/la:eo doso samapocalyps je napisao/la:karaon poslije utakmice mozemo odigrati nasu tekmu javi se kad dodjes

Moderator/ica: Padovan
mozes li molim te da sacekas da vidim dizanje peharakaraon je napisao/la:eo doso samapocalyps je napisao/la:karaon poslije utakmice mozemo odigrati nasu tekmu javi se kad dodjes
imal te jos ???Funjai je napisao/la:hocel' ko?
Također sistem takmičenja poslije grupne faze nije donešen, ja mislim da bi ovakav sistem bio najprihvatljiviji, jer pobjednik grupe A se ne bi mogao susresti sa pobjednikom grupe B do finalaPoziciju na tabeli određuju bodovi, ukoliko igrači budu imali isti broj bodova onda se gleda slijedeće:
1. Međusobni omjer.
2. Manji broj dobiveni utakmica službenim rezultatom.
3. Gol-razlika.
4. Broj postignutih golova.
Ukoliko i nakon toga budu isti, odigrat će jednu utakmica po kup pravilima, kako bi se odredilo mjesto na tabeli.
Sistem takmičenja od 1/8 finala :
1. 1A-8B (1)
2. 2A-7B (2)
3. 3A-6B (3)
4. 4A-5B (4)
5. 1B-8A (5)
6. 2B-7A (6)
7. 3B-6A (7)
8. 4B-5A (8)
Sistem za 1/4 finala:
1. 1–4 (A)
2. 2–3 (B)
3. 5–8 (C)
4. 6–7 (D)
Sistem za 1/2 finale:
1. A-D (a)
2. C-B (b)
Sistem za finale:
1. a-b
aj pravibavarian_bk je napisao/la:Hocel neko
pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
za 2 minute..eu2..jasko_juve..rniubrpnigjinutipgbuuuuuuuuuribvhuzrvownpvjnbirwbarvwpiubv ..hehhehe..pass ce bit 123Goalgetter je napisao/la:pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
start match xDmiamiheat25 je napisao/la:prijateljska![]()
eu2
ss.ba
123
kivi je napisao/la:imal mjesta vise u ligi ?? prijatelj mi je zainteresovan, pa et ako ima da igra. bit ce redovan
Neka se prijavi na onoj temi Prijave za PES6 Ligu. Trenutno nema slobodnog mjesta, ali ce biti u nastavku sezonekivi je napisao/la:kivi je napisao/la:imal mjesta vise u ligi ?? prijatelj mi je zainteresovan, pa et ako ima da igra. bit ce redovan
Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko jednu prijateljsku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.