Kod nas je BRATO jeftina od 1.do 4.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U tri jeftina struja. Moze brato![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Kod nas je BRATO jeftina od 1.do 4.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U tri jeftina struja. Moze brato![]()
![]()
Bolji vam je džem na smederevcu nego na struji ono kad vam ga nana kuha dva dana a šporet ištrcan ko vi što cete biti u subotuGEC je napisao/la:Kod nas je BRATO jeftina od 1.do 4.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U tri jeftina struja. Moze brato![]()
![]()
Onaj osjećaj kad ti navijač pretposljednje ekipe na tabeli i budući trećeligaš prijeti, neopisivoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bolji vam je džem na smederevcu nego na struji ono kad vam ga nana kuha dva dana a šporet ištrcan ko vi što cete biti u subotuGEC je napisao/la:Kod nas je BRATO jeftina od 1.do 4.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U tri jeftina struja. Moze brato![]()
![]()
![]()
![]()
Isto onoliko koliko je bilo Vrapčićana u Gračaniciemil02in je napisao/la:Koliko vas dolazi na utakmicu?5-6 ili nagurate na cenera?
Vidjet cemo, za tvoju informaciju ja sam iz Jablanice .7aprildomemoj je napisao/la:Isto onoliko koliko je bilo Vrapčićana u Gračaniciemil02in je napisao/la:Koliko vas dolazi na utakmicu?5-6 ili nagurate na cenera?![]()
![]()
Super ako si iz Jablanice, tu vam redovno tamanimo jagnjetinuemil02in je napisao/la:Vidjet cemo, za tvoju informaciju ja sam iz Jablanice .7aprildomemoj je napisao/la:Isto onoliko koliko je bilo Vrapčićana u Gračaniciemil02in je napisao/la:Koliko vas dolazi na utakmicu?5-6 ili nagurate na cenera?![]()
![]()
A vidjet cemo u subotu koliko vas dolazi,ti garant ne mozes jer si zauzet forumom ili ri je daleko pa te strah da se ne izgubis u putu...
Nama je to zanimljivo jer jagnjad su na ispaši po vukojebinama, nisu po čaršijiemil02in je napisao/la:Normalno kad je janjetina najbolja kod nas nema je kod vas ovakve,**** ga sunce ,zrak....
Al' eto to je vama delikatesa a nama normala...Zamotaj malo u papir kad kuci krenes treba ce ti ...
kartoniranih nema.Povrijeđen je Poturalić što se osjetilo protiv Orašja,neznam hoće li bit sporeman za Mostar.U svakom slučaju nadam se dobroj utakmici u fer i sportskom duhu kao što je bilo u Gračanicizizu1991 je napisao/la:Sportski pozdrav za Gracanicu! Zanima me da li imate kartoniranih ili ozlijedjenih igraca pred ovu utakmicu? Ako da, koliko su ti izostanci (ne)bitni?
Nadam se fer i sportskom nadmetanju i neka pobjedi bolji, neka pobjedi fudbal!
GEC je napisao/la:U svakom slučaju nadam se dobroj utakmici u fer i sportskom duhu kao što je bilo u Gračanici
iskreno, ja se nadam da ce te postavit ofanzivnu taktiku, onda bi tek vidili sta je filovanje7aprildomemoj je napisao/la:Denis bi trebao postaviti ofanzivnu taktiku i uz pošteno suđenje da kamenjarima čekiramo put u 3 ligu a mi da se vratimo u igru za Premijer ligu. Nadam se da će Poturalić igrati i zabiti im
7aprildomemoj je napisao/la:Denis bi trebao postaviti ofanzivnu taktiku i uz pošteno suđenje da kamenjarima čekiramo put u 3 ligu a mi da se vratimo u igru za Premijer ligu. Nadam se da će Poturalić igrati i zabiti im
Jedva pobijedili 2-0ANTIFA ! je napisao/la:7aprildomemoj je napisao/la:Denis bi trebao postaviti ofanzivnu taktiku i uz pošteno suđenje da kamenjarima čekiramo put u 3 ligu a mi da se vratimo u igru za Premijer ligu. Nadam se da će Poturalić igrati i zabiti im
Marokanac iz Gracanice ko ti drma kafez.![]()
Jedva ste i u augustu pobijedili, tako da u subotu mozemo ocekivati silovite napade Rodjenih od prve minute sto ce u konacnici dovesti do nove pobjede Rodjenih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.