Imam flash player,javu,sta mi fali?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)
imas adblock viskaautogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Nemogu ni ja preko Mozille, dok na Chrome-u fercera odlično.autogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
Naravno da može.Tritolone je napisao/la:Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen?
HvalaLampard8 je napisao/la:imas adblock viskaautogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima li neko iskustva sa postavljanjem torrenta na TPB?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
E momci gdje je najbolje/najjeftinije kupit externi HDD u Sarajevu, i trebal na sta pripazit?
Pokušavam da skinem drajvere za zvuk sa Realtekove stranice i svaki put kad dođe do kraja preuzimanja piše na fajlu u dnu Network error i ne mogu da ga otvorim,šta je sad to..Skinuo sam drajvere s neke druge stranice ali izgleda da nisu kompatiblni s mojim kompjuterom jer se svaki put na kraju instalacije kompjuter restartuje automatski i nema efekta,ponovo nema zvuka. Šta bi moglo biti problem sad ? 
:P
- JoseMourinho
- Kontakt:
Idi na drp.su skini lite program skeniraj i dat ce ti on link da skines odgovarajuće drajvere 
Sta ovi seru sa hotmailom :S Trazi mi nekakve kodove da ukucam, koje nikad nisam dobio na e-mail, nekako napravim da udjem, radi mi nekoliko dana i onda opet taj isti kod trazi, i tako sve u krug. Dobijem tamo obavijest da cu dobiti taj kod, medjutim, nista od toga. Zna li neko kako da ovo napravim?
Izdržati, to je temelj vrline!
I meni se isto dešava zadnjih par mjeseci. Traže kodove, pa de potvrdi ovo de ovo de ono i na kraju popizdim i zatvorim. Otvorim nakon par dana sve normala, zatim sljedeći put opet kodovi šifre.rogeRF je napisao/la:Sta ovi seru sa hotmailom :S Trazi mi nekakve kodove da ukucam, koje nikad nisam dobio na e-mail, nekako napravim da udjem, radi mi nekoliko dana i onda opet taj isti kod trazi, i tako sve u krug. Dobijem tamo obavijest da cu dobiti taj kod, medjutim, nista od toga. Zna li neko kako da ovo napravim?
promijenio mi se font na forumu, na netu opcenito, kako da ga vratim?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ista stvar i kod mene, koristim Chrome ako je to bitno...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I meni, također Chrome 
- OnlyUnited
- Kontakt:
https://support.google.com/chrome/answer/96810?hl=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kako da prebacim slike sa telefona na komp radi se o telefonu Samsung-GT-S5530 i trazi mi neki program da instaliram na komp a ja ga nemam da li ima na netu negdje neki da se skine mozda
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nadji u postavkama mobitela da ti ga prikazuje ko USB (mass storage) 
Re: Odg:
Hvala ti druže.JoseMourinho je napisao/la:Nadji u postavkama mobitela da ti ga prikazuje ko USB (mass storage)
- _forzamilan_
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Ista stvar i kod mene, koristim Chrome ako je to bitno...
johnnyyK je napisao/la:I meni, također Chrome
Ovo se desilo i meni nakon zadnjeg updejta chroma, evo fix:Lillard je napisao/la:promijenio mi se font na forumu, na netu opcenito, kako da ga vratim?
1. Navigate to "chrome://flags" using the address bar
2. Find the section titled "Disable DirectWrite"
3. Click "Enable" within that section
4. Click the "Relaunch Now" button at the bottom of the screen
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Vratio sam ga s ovim u normalu, hvala ti 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
?JoseMourinho je napisao/la:E momci gdje je najbolje/najjeftinije kupit externi HDD u Sarajevu, i trebal na sta pripazit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.