Pogrešni ga ljudi vode kod nas, mislim na naše prepametne direktore koji se tale sa svakakvim agentima na štetu kluba.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Verujte mi samo je trener greska,treba neko sa iskustvom i trofejima da dodje i postavi autoritet.
- superFrankie
- Kontakt:
Po meni su najveci krivci sportski direktori koji su i sastavili ovu ekipu. Ušli smo u ovu sezonu sa Jacksonom i Guiuem u napadu, Jackson koji je jos nedokazan napadac i Guiu koji je prije dolaska u Chelsea imao svega par seniorskih nastupa. Niti imamo dostojne zamjene za Enza i Caiceda kad im treba odmor i sl. Zasad smo na pragu ostvarenja dva cilja sa pocetka sezone, top 4 i osvajanje KL, tako da Enza ne bih previse krivio prije kraja sezone
- Pensioner26
- Kontakt:
Izvini, ali kako smo na pragu top4 uz pretežak raspored do kraja?superFrankie je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:39Po meni su najveci krivci sportski direktori koji su i sastavili ovu ekipu. Ušli smo u ovu sezonu sa Jacksonom i Guiuem u napadu, Jackson koji je jos nedokazan napadac i Guiu koji je prije dolaska u Chelsea imao svega par seniorskih nastupa. Niti imamo dostojne zamjene za Enza i Caiceda kad im treba odmor i sl. Zasad smo na pragu ostvarenja dva cilja sa pocetka sezone, top 4 i osvajanje KL, tako da Enza ne bih previse krivio prije kraja sezone
- superFrankie
- Kontakt:
Tako sto si trenutno cetvrti, a taj “pretezak raspored” se jos nije desio. Sta si se prepao, kao da cemo izgubiti sve do krajaPensioner26 je napisao/la: ↑01 apr 2025, 02:29Izvini, ali kako smo na pragu top4 uz pretežak raspored do kraja?superFrankie je napisao/la: ↑29 mar 2025, 11:39Po meni su najveci krivci sportski direktori koji su i sastavili ovu ekipu. Ušli smo u ovu sezonu sa Jacksonom i Guiuem u napadu, Jackson koji je jos nedokazan napadac i Guiu koji je prije dolaska u Chelsea imao svega par seniorskih nastupa. Niti imamo dostojne zamjene za Enza i Caiceda kad im treba odmor i sl. Zasad smo na pragu ostvarenja dva cilja sa pocetka sezone, top 4 i osvajanje KL, tako da Enza ne bih previse krivio prije kraja sezone
Pa nije ništa pogriješio, inače smo poznati u posljednje vrijeme da pobjeđujemo teške utakmice.
Sve osim četiri pobjede u ovih pet kola nas udaljava od famoznog top5.

Sve osim četiri pobjede u ovih pet kola nas udaljava od famoznog top5.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedina sigurna pobjeda tu su kokoske
Treba i postaviti raspored poslije toga
Ne treba zaboraviti da smo od 10tog mjesta udaljeni 5 bodova

Treba i postaviti raspored poslije toga

Ne treba zaboraviti da smo od 10tog mjesta udaljeni 5 bodova

- superFrankie
- Kontakt:
Ekipa koja uspije izgubiti od Ipswicha u gostima treba se svakoga bojati.
Previse zayebanih gostovanja do kraja imamo, daj boze da u top4 zavrsimo. Newcastle, Fulham, Brentford i Notingem koji je btw. Zadnje kolo. Povrh svega imamo kuci Man Utd bez ambicija koji ce se i kao takav napalit s nama i Liverpul koji je maltene vec prvak al dzaba, ne znam stvarno sta da ocekujem ako se igra preko noci drasticno ne promijeni jer ovo sto gledamo u 2025. je teski odron.
- superFrankie
- Kontakt:
Treba biti malo pozitivan, vracaju se Jackson i Madueke, Palmer odmoren i spreman, Lavia je isto tu, lako mozemo snazno sezonu zavrsiti
- wadethegreat
- Kontakt:
Valja to sve vratiti u formu. Palmer je bio u najgoroj formi do sada i prije povrede. Jackson I njegov work ethic u napadi fali svakako Ali nije on caubi da uleti i odmah pocne po dva pospremati.superFrankie je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:23Treba biti malo pozitivan, vracaju se Jackson i Madueke, Palmer odmoren i spreman, Lavia je isto tu, lako mozemo snazno sezonu zavrsiti
Madueke definicija toplo hladno.
- superFrankie
- Kontakt:
Lavia ipak opet ozljedjen, nikad srece sa njim
- wadethegreat
- Kontakt:
Zato su i doveli ovoga iz Sportinga uvjeren sam.
Nema od njega nista gori od Jamesa.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ja, i da nam Caicedo ne umre, zato je i Santos u planovima za sljedecu sezonu.wadethegreat je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:56Zato su i doveli ovoga iz Sportinga uvjeren sam.
Nema od njega nista gori od Jamesa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Santos vjerujem ce sa Enzom da se rotira a Essugo sa Caicedom.
Lavija ne znam da li ga slati na posudbu ili ga polako vracati mada evo i to ne uspijeva...
Talenat je tu ali i James je pretalentovan.
Dzaba kad te nema na terenu.
Lavija ne znam da li ga slati na posudbu ili ga polako vracati mada evo i to ne uspijeva...
Talenat je tu ali i James je pretalentovan.
Dzaba kad te nema na terenu.
- superFrankie
- Kontakt:
Dosta jak prvi sastav, lijepo za promjenu vidjeti i snaznu klupu. Palmer i Jackson od prve, Madueke sa klupe, James isto na klupi, vjerovatno kalkulisanje sa minutazom za naredni period
Imali smo dobre sanse u prvom, nadam se samo da nas nece kazniti u drugom i cekujem da spursi u drugom proigraju bolje jer gore od ovog ne mogu
Ovo prije nije bio ofsajd nego što jeste, izvlače liniju dvije minute...
Dobro je ovo danas mada nije da nismo navikli uzimat ove levate. Steta za ponisten gol
Neto me sve vise pocinje nervirat sa ovim centriranjem pod svaku cijenu pa driblaj kralju dok si za vukove igro protiv nas ti trojica nista mogla nisu ybt ko na motoru si bio.

Neto me sve vise pocinje nervirat sa ovim centriranjem pod svaku cijenu pa driblaj kralju dok si za vukove igro protiv nas ti trojica nista mogla nisu ybt ko na motoru si bio.