NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
I ovdje se maloprije prozvalo Murraya role.igracem..daj ubijte se
Za koga ce navijati safija kari? 

1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
-
- Kontakt:
Potpis. Najbolji sažeti komentar.Epidaurus je napisao/la:Taman da je sam sebi koseve davao zadnja 4 napada niko mu rijeci ne bi smio prigovorit. On je ovu ekipu prvo odveo do drugog seeda, pa onda na prag WCFa u prvom PO u zivotu sa nerealnim partijama. Sa nivoom kakav u PO do sada nisu prikazali neki legitimni superstar igraci danasnjice.wobly92 je napisao/la:Imaš publiku iza sebe, imaš tim, nosiš ih čitave godine. Igraš više nego dobru utakmicu (iako je trojka loša al zanemarićemo). I kad je prpa, praviš grešku predaje loptu Dameu u ruke, i poslije slobodna koja moraš pogodit oba, ili barem prvo pa poslije majmunisat, baciš ko DeAndre Jordan.
Choke nego šta.
Dosad je bilo, kad Portland dobija dobija i Phila 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
Previse ti kume svojatas ovu temu, i igras se portira i ultimativnog sveznalice. Pogotovo za covjeka, koji je 12 mjeseci ovdje tvrdio da glavni igrac njegove ekipe nije povrijedjen, pa onda da jeste, pa zatim pisao disertacije kako i nije tako dobar, kako nije za velike stvari, pa evo opet u skorije vrijeme je opet igracina.NEZALAGANJE je napisao/la:Hajmo svi koji pljuju Jokica predjite na teme vezane za neke druge sportove.Nije NBA za vas.
Svako ima pravo na postove ovdje, kao i na sadrzaj istih. Ako ti to nije jasno, onda istrazi malo porijeklo i znacenje rijeci "forum". Nije ti ovo prvi put, da ti nekome govoris da ne pise ovdje...

Niko ne spori da je covjek odigrao fenomenalan PO, pogotovo za prvi u karijeri. Ti si neznalica ako tvrdis da ova zadnja cetvrtina nije choke i da nije ostao bez zraka, upravo nasuprot tih partija koje vi ovdje, opravdano, uzdizete.

A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno
Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat, Toronto Phila nije ni počelo a već likovi pisu o potencijalnom chokeu Toronta ako izgube
Hajmo sad Kawhi, nesto ne mogu nikako navijat protiv njega, zelim da ga vidim u finalu, iako mi je i Phila sasvim simpatična ekipa
Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat, Toronto Phila nije ni počelo a već likovi pisu o potencijalnom chokeu Toronta ako izgube

Hajmo sad Kawhi, nesto ne mogu nikako navijat protiv njega, zelim da ga vidim u finalu, iako mi je i Phila sasvim simpatična ekipa
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 maj 2019, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prodavali karte za WCF prije zadnje utakmice. REFUND!

Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 13 maj 2019, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Po nekom mom misljenju ovaj Murray je dosta precijenjen igrac. Ok, ima utakmica kad ga nestvarno krene pa je u stanju sam dobit utakmicu al lik ima nerealne oscilacije. Sto je najgore, kad ga ne ide ti nemas nikakvu drugu korist od njega jer nije neki razigravac, a defanzivno je prilicno los. Mislim da bi potpis Kembe recimo uz pustanje Milsapa i trejd Murraya plus jos nekog za neku kvalitetnu cetvorku bio odlican posao za Nuggetse.JHam je napisao/la:Ovde imas mene koji navijam za Denver, imas Lillarda, Evil Geniusa il kako vec i mooozda jos jednog koji navija za Portland ostalo su djeca koja ili prate NBA od Nurkica i zbog Nurkica ili nacionalisticki nastrojeni maloumnici koji navijaju protiv Denvera zbog Jokica, ne kozes ni ocekivati od takvih konstruktivne komentare..Epidaurus je napisao/la:Liku prvi PO karijeri, odradi ga na nestvarnom, superstar nivou i dovede realno limitiranu ekipu na prag WCF, a ljudi ovdje jedva docekali da ga ismijavaju![]()
![]()
Kakva psihoza sunce ti je.bem
Ovaj bi se rjesavao Murraya, a lik odigrao seriju da bi mu odredjeni visestruki All Star igraci pozavidjeli.. CJ odigrao na Kobe like nivou da bi izbacili Denver, sreca pa je Lillard na vrijeme prestao sutati one s pola terena..
Nikad nije da je jedna ekipa jednostavno bolja od druge.Vazda neki chokebodi123 je napisao/la:A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno
Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat

Pa bas, nemoguće je izgubit a da te neko nije nadigro, nadmudrio il jednostavio bio kvalitetniji od tebe, uvijek će znalci proglasit nekog za chokera, al dobro i ovaj pdf kao i većina na forumu je pao qrcu za usi, pa me nista ne čudiMElloo je napisao/la:Nikad nije da je jedna ekipa jednostavno bolja od druge.Vazda neki chokebodi123 je napisao/la:A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno
Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svako ikad to radiAtlaZ je napisao/la:
Prodavali karte za WCF prije zadnje utakmice. REFUND!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa to da vise nije imao snage i chooke nije isto je*em ga ja.
A iz aviona se vidjelo da dise na skrge.
A iz aviona se vidjelo da dise na skrge.
Ja ipak mislim da moze napredovati, momak ima taj neki mentalitet gdje sigurno nece ostati na ovom za sljedecu sezonu, ako nista smanjit ce dobroo oscilacije sto ce samo po sebi olaksati Jokicu igru u napadu. Millsap ce vjerovatno ostati ali na manjem ugovoru nadam se, a za Bartona i Plumleea ganjati nekog na 4/5 sto moze pogoditi s poludistance i odigrati odbranu, ako takav postoji za taj paket. Docekati MPJa i vidjeti sta moze Vanderbilt, vrijede ove dvije Game 7 vise nego 3 regularne sezone za ovako mladu ekipuEpidaurus je napisao/la:Po nekom mom misljenju ovaj Murray je dosta precijenjen igrac. Ok, ima utakmica kad ga nestvarno krene pa je u stanju sam dobit utakmicu al lik ima nerealne oscilacije. Sto je najgore, kad ga ne ide ti nemas nikakvu drugu korist od njega jer nije neki razigravac, a defanzivno je prilicno los. Mislim da bi potpis Kembe recimo uz pustanje Milsapa i trejd Murraya plus jos nekog za neku kvalitetnu cetvorku bio odlican posao za Nuggetse.JHam je napisao/la:Ovde imas mene koji navijam za Denver, imas Lillarda, Evil Geniusa il kako vec i mooozda jos jednog koji navija za Portland ostalo su djeca koja ili prate NBA od Nurkica i zbog Nurkica ili nacionalisticki nastrojeni maloumnici koji navijaju protiv Denvera zbog Jokica, ne kozes ni ocekivati od takvih konstruktivne komentare..Epidaurus je napisao/la:Liku prvi PO karijeri, odradi ga na nestvarnom, superstar nivou i dovede realno limitiranu ekipu na prag WCF, a ljudi ovdje jedva docekali da ga ismijavaju![]()
![]()
Kakva psihoza sunce ti je.bem
Ovaj bi se rjesavao Murraya, a lik odigrao seriju da bi mu odredjeni visestruki All Star igraci pozavidjeli.. CJ odigrao na Kobe like nivou da bi izbacili Denver, sreca pa je Lillard na vrijeme prestao sutati one s pola terena..
Nek je vala Portland prosao, ako nista zbog nesrece koju su imali na raznim draftovima...
pravi kosarkaski grad, navijaci medju najboljim u NBA, bolje oni u finalu nego Denver
pravi kosarkaski grad, navijaci medju najboljim u NBA, bolje oni u finalu nego Denver
mamlaze ubij se.....kad ti zach lowe napise tu idiotariju , onda sutis...nurkicev impact je bio veci ovu sezonu od CJa....a sta bi bilo u PO niko ne znaReds1234 je napisao/la: Nurkic bitniji od Damea i Mccoluma?
Ne mora me niko nista pitat,al tesko mi je preskocit ovakvu idiotariju.
kome i ja govorim....dijete ispali da bi eduardo da silva bez povrede bio ponajbolji napadac svijeta

Sto gubis vrijeme i repliciras bolan. Frajko je zalutao.AirRamiz je napisao/la:mamlaze ubij se.....kad ti zach lowe napise tu idiotariju , onda sutis...nurkicev impact je bio veci ovu sezonu od CJa....a sta bi bilo u PO niko ne znaReds1234 je napisao/la: Nurkic bitniji od Damea i Mccoluma?
Ne mora me niko nista pitat,al tesko mi je preskocit ovakvu idiotariju.
kome i ja govorim....dijete ispali da bi eduardo da silva bez povrede bio ponajbolji napadac svijeta![]()
![]()
eto u sta je njih HRT i glas koncila ubjedio
Meni samo nije jasno što se evo ni CJ ne raduje. Prvo Lillard, sad i ovaj. Jel to neka gluma, neki qurac palac, šta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
bodi123 je napisao/la:A **** majku kakav mentalitet vlada na ovom pdfu čudo jedno
Ko god izgubi a da nije bio drastično losiji od svog protivnika to se karakterise kao choke, pa tačno ovu riječ da banujes s ovog foruma pola likova bi prestalo pisat, Toronto Phila nije ni počelo a već likovi pisu o potencijalnom chokeu Toronta ako izgube![]()
![]()

- Barbarossa
- Kontakt:
Hajmo Philla
Simmons TD 10/15/10
JoJo 25/15
I Jimmy 30+ sa 5 STL , 0 TO
Simmons TD 10/15/10
JoJo 25/15
I Jimmy 30+ sa 5 STL , 0 TO
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.