FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Barcelona_1899
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Barcelona_1899 » 24 apr 2010, 19:58

Ma ovo dosta dobro lici sa Toureom, nego sa Sergiom, jednostavno Toure zna povuc loptu prema naprijed.
Šta ovo na kraju ko da ih neko potplati da udaraju Messia, Ibru, dobise 2 crvena :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 apr 2010, 19:59

sta je ovo bilo ? deset kartona skoro u deset minuta :S

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 24 apr 2010, 20:07

Barcelona_1899 je napisao/la:Ma ovo dosta dobro lici sa Toureom, nego sa Sergiom, jednostavno Toure zna povuc loptu prema naprijed.
Šta ovo na kraju ko da ih neko potplati da udaraju Messia, Ibru, dobise 2 crvena :mrgreen:

i ja sam na to pomislio... :o :o :o :o

ljudi gube 2 razlike, a krpe se ko budale... DEBILNO!!!!!!!!

sreca pa nije bilo povrijedjenih danas, IDEMO DALJE....

ocekujem u srijedu isti rezultat, bez primljenog... :D :D :D

aBd...
Por que ? Por que somos los mejores...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 apr 2010, 20:07

ma ovi pukli.iznervirali se totalno. dva direktna crvena u zadnje dvije tri minute. prvo start nad messijem. izvoza messi ovoga jedno tri cetri puta, ovome pukne film i skrsi ga as dvije noge. dok ga je messi vozo, komentator vice "oh, this is not fair" :mrgreen: drugi crveni, onaj jedan u naletu izbio bojana, i kasnije se cini mi se naguravo sa puyolom. nisam bas dobro vidio kod ovoga drugog jer mi je stream poceo stekat.

edit: ipak je samo jedan bio direktni crveni.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 24 apr 2010, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 24 apr 2010, 20:08

make je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:Ma ovo dosta dobro lici sa Toureom, nego sa Sergiom, jednostavno Toure zna povuc loptu prema naprijed.

i ja sam na to pomislio... :o :o :o :o

ljudi gube 2 razlike, a krpe se ko budale... DEBILNO!!!!!!!!

sreca pa nije bilo povrijedjenih danas, IDEMO DALJE....

ocekujem u srijedu isti rezultat, bez primljenog... :D :D :D

aBd...
To se traži :D
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 24 apr 2010, 20:15

Ovo večeras je rekao bih bilo s pola gasa.U srijedu će ako Bog da da se ranjena zvijer Barca razgoropadi i rastavi Inter na proste faktore!!! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 apr 2010, 20:23

Čestitam na pobjedi !
FK Pjetlovi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 apr 2010, 23:14

Veceras je 10 Xerezovih igraca dobilo kartone, kao da smo igrali protiv barbara nekih iz starog vijeka.

http://www.livegoals.com/gamecenter/bar ... 24-04-2010
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 apr 2010, 23:16

Da,da.Dobili su 8 zutih i 2 crvena kartona.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 apr 2010, 10:46

ima li povredjenih :?
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 25 apr 2010, 11:04

ima li mrtvih :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 25 apr 2010, 11:08

Nogometaši Barce navijačima: Ostavit ćemo kožu

Nakon što su odradili posao pobijedivši Xerez na Nou Campu 3-1 u dvoboju 34. kola Primere, nogometaši Barcelone pozdravili su navijače u zanimljivoj odjeći...

Na teren su izašli s posebno spravljenim majicama koje najavljuju uzvratni dvoboj Lige prvaka protiv Intera u srijedu s natpisom molbe za podršku.

"Ostavit ćemo kožu na travnjaku", dodatni natpis kojim su navijačima dali do znanja da računaju s njima.

U spomenutoj utakmici Thierry Henry je zabio svoj četvrti prvenstveni pogodak ove sezone. Precizan je bio prvi put nakon 20. veljače ove godine. Tada je zabio Racingu na Nou Campu za 4-0 pobjedu.

Najnovijom su pobjedom Guardiolini igrači došli do brojke od 87 bodova prikupljenih ove sezone. Radi se o izjednačenju rekorda španjolskog prvenstva kad je liga s 20 prvoligaša u pitanju. Dosadašnji je također držala Barcelona, i to iz prošle sezone. Tada je katalonskom klubu 87 bodova dostajalo za naslov prvaka na kraju sezone. Sada još mogu osvojiti 12 do kraja natjecanja, s tim da im Real puše za vrat samo s bodom zaostaka.

Apsolutni rekorder lige po broju osvojenih bodova jest Real (s Davorom Šukerom u momčadi) iz sezone 1996/1997. S 92 tada osvojena boda Capellova je momčad osvojila naslov, ali s 22 momčadi u natjecanju.

Također, od sezone prije te (1995/1996) uveden je sustav bodovanja s tri boda za pobjedu.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 apr 2010, 12:31

Dobro je sto su Anri i Ibra dali golove zbog samopouzdannja, protiv Intera ce obojica od prve minute igrati mislim. Isto i ja mislim da bi Yaya trebao biti starter, treba nam njegova snaga i tehnika, covjek je ko od betona napravljen a majstor je i sa loptom.
Ovo sto su uradili s majicama samo pokazuje koliko su napaljeni za mec protiv Intera, bice pakleno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 apr 2010, 12:37

I ja bi volio da Toure zaigra,zna igrat odlicno defanzivno,oduzimati lopte,a dobar je i u napadu,sto je i pokazao juce.

Joj ovo,Ibra se s trojicom gura

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 apr 2010, 12:39

nidjo_barca je napisao/la:I ja bi volio da Toure zaigra,zna igrat odlicno defanzivno,oduzimati lopte,a dobar je i u napadu,sto je i pokazao juce.

Joj ovo,Ibra se s trojicom gura

slika
hahaha koliko samo ovakvih situacija ove sezone i jos najgore glupe spanske sudije sviraju kontra faul ibri :shock: a sinoc real dobi na guzove balerine nisu navike na musku igru pa se samo valjali po terenu :roll: Bravo Zaragoza :!:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 apr 2010, 12:45

Uf,milion takvih faulova je svirano.Ibra ga gurne u duelu,ovaj padne i faul za njih,pa nidje veze.

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 apr 2010, 13:19

Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
Dio Arsenala

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 25 apr 2010, 13:36

-Paja je napisao/la:Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
Hehehe...Gdje si stručnjak???mi smo svi ćoravi samo ti vidiš.ovaj jedan drži Ibraku za ruku,drugi za rame a treci sa strane ehehehe...i onda Ibraka pravi faul...tako ispadne hehe....ako si trenirao fudbal i poznajes pravila građenja lopte onda ćeš shvatit da je ovo sto Ibra radi potpuno dozvoljeno...Nije on kriv sto ima konstituciju i sto je u stanju da po trojicu obuzda.Uvijek je bilo dozvoljeno ruke nasloniti na protivnika dok gradis loptu,al ne rukama cupati i udarati.Na ovoj slici ibraka svojim rukama se naslanja na protivnike a oni rade suprotno cupaju njega! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 apr 2010, 13:41

Ne pravi se lud Ibrahimovic drzi dva igraca rukama i ne da im da dodju do lopte ovaj skroz desno pokusava da za zaobidje i vidi se na slici da uopste nije sa njim u kontaktu da ima trecu ruku sigurno bi i njega malo pridrzao, dva igraca desno uoste nemaju kontakt sa Ibrahimovice dok ga treci uhvatio za ruku u pokusaju da se oslobodi Ibrahimoviceve ruke koja ga cvrsto drzi da ne dodje do lopte. Koliko imas pojma dokazao si kao argument naveo ovog treceg i njegov veliki prekrsaj jer dolazi sa strane hahaha toliko o tvom znanju fudbala ovo cupanje igraca dok se gradi nikako nije dozvoljeno cuj zagradio se i drzi druge rukama da ne dodju do lopte nije ti ovo ragbi.
Dio Arsenala

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2010, 13:42

Sajoni je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
Hehehe...Gdje si stručnjak???mi smo svi ćoravi samo ti vidiš.ovaj jedan drži Ibraku za ruku,drugi za rame a treci sa strane ehehehe...i onda Ibraka pravi faul...tako ispadne hehe....ako si trenirao fudbal i poznajes pravila građenja lopte onda ćeš shvatit da je ovo sto Ibra radi potpuno dozvoljeno...Nije on kriv sto ima konstituciju i sto je u stanju da po trojicu obuzda.Uvijek je bilo dozvoljeno ruke nasloniti na protivnika dok gradis loptu,al ne rukama cupati i udarati.Na ovoj slici ibraka svojim rukama se naslanja na protivnike a oni rade suprotno cupaju njega! ;)
Pogledaj malo bolje na Francisa(to ti je ovaj momak sa br.7)i videces da Ibra njega drzi ali i ovaj njega a u ovakvim situacijama napadaci su uvek u prednosti tako da se ovde svira faul nad Ibrom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.