FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgubio si je u Tuzli.
-
- Kontakt:
Najviše mi je žao raje koja se tokom januara i februara ubijala od pisanja po našoj fb stranici, koliko nam znači ovosezonska titula i šta sve donosi, te par momaka sa ovog foruma koji su redovno pratili dešavanja u ostalim ligama, vjerujuci da cemo biti nositelji. Posebno cemo biti frustrirani, kada se ubrzo ispostavi da bi zaista bili nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka 

Historicar je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:59Ko je sad taj Evelin Pipo što je upao u stručni štab, jedna bizarnost za drugom![]()
![]()
Et ko je
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 12 maj 2021, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Cuj zatvaraju skole jok treba zeka turovic i ostala raja da citaju novine na treningu i da prave dug od 200 000 da bi babin sincina mogao da se slika u dresu fks?
Nikad bolji potez i nikad vise govana nije otjerano od kluba kao tim potezom. Najveci sljam se BOGATIO preko te skle zato i kukaju ovoliko. Da vole tu djecu kako pisu, prvo bi radili sa njima adekvatno a drugo, ne bi im uzimala pare od roditelja i lagali kako im je trasira put u akademiju.
Na keaju napucavaju te roditelje da spavaju na fb i kace se na objave kluba cisto iz svog interesa.
Stoka!
Nikad bolji potez i nikad vise govana nije otjerano od kluba kao tim potezom. Najveci sljam se BOGATIO preko te skle zato i kukaju ovoliko. Da vole tu djecu kako pisu, prvo bi radili sa njima adekvatno a drugo, ne bi im uzimala pare od roditelja i lagali kako im je trasira put u akademiju.
Na keaju napucavaju te roditelje da spavaju na fb i kace se na objave kluba cisto iz svog interesa.
Stoka!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nemojte vise hoce mi suze na oči
- forza_juve
- Kontakt:
A na kraju krajeva koga dovesti da valja i da mu pašu uslovi?
Naši treneri nisu Bog zna šta i vazda ista imena se vrte, Cala, Nala, Gagac, Bašić, Jagodić, Husref i nemaš ti tu koga dovesti. Ako hoćeš stranca onda ga masno plati i plus dodaj mu igrača znači i to košta. Ja ne znam koga dovesti osim Kodre ali to je nemoguća misija.
Druga stvar treba novi SD i taj mora biti neka faca da tako kažem ko se razumije i zna dovesti igrača.
Treća stvar velika promjena igračkog kadra, prije svega riješiti se hamelja poput Pidre, Milanovića, Hebiba, Velkoskog, Hareta, Pejovica, Dzafica i šta ja znam već ko ima ko kad ih ima tovar. I TSS se riješiti Dovesti nove ali i to košta naravno, ostaviti Kovu, Fanima, Mesanovica, Djokanovica, Dala, Dupe, Mili, Oremuš, Zinedin, i oko njih dodati jos kojeg da valja a ne gomilati ko fol širinu sa hameljom.
Klupa Jukić, Hodza, Salcin, Dal, Oremuš,ubaciti kakvog juniora za stopera, golmana i napadaca i to je to.
Naši treneri nisu Bog zna šta i vazda ista imena se vrte, Cala, Nala, Gagac, Bašić, Jagodić, Husref i nemaš ti tu koga dovesti. Ako hoćeš stranca onda ga masno plati i plus dodaj mu igrača znači i to košta. Ja ne znam koga dovesti osim Kodre ali to je nemoguća misija.
Druga stvar treba novi SD i taj mora biti neka faca da tako kažem ko se razumije i zna dovesti igrača.
Treća stvar velika promjena igračkog kadra, prije svega riješiti se hamelja poput Pidre, Milanovića, Hebiba, Velkoskog, Hareta, Pejovica, Dzafica i šta ja znam već ko ima ko kad ih ima tovar. I TSS se riješiti Dovesti nove ali i to košta naravno, ostaviti Kovu, Fanima, Mesanovica, Djokanovica, Dala, Dupe, Mili, Oremuš, Zinedin, i oko njih dodati jos kojeg da valja a ne gomilati ko fol širinu sa hameljom.
Klupa Jukić, Hodza, Salcin, Dal, Oremuš,ubaciti kakvog juniora za stopera, golmana i napadaca i to je to.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Nije da to bilo čim pokazujemo, ali smo prevelik. Možda u očima navijača, u ponašanju uprave, trenera, igrača, pristupu, znatno nizi je to rang.
Gdje se to učio Almir Hurtic, pa dao sebi za pravo da otjera Benku zbog pive. Pa su zanat sportskog direktora pekli i sprdali se Faruk Ihtijarevic, Emir Hadzic...
Ako je ovo bilo vezano za Barbareza, on je bar ozbiljno ime, koje je igralo pod palicama ozbiljnih trenera. Trenera koji, recimo Pejovicu ne bi vjerovatno dozvolili da obavlja posao ekonoma.

- SarajevoForza
- Kontakt:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ovo što je Dodik danas pričao u Skupštini je fakt. 2022 su možda najvažniji izbori poslije rata, SNSD gubi lagano podršku i preko Borca će pokušati vratiti povjerenje glasača. Sigurno će im gurnuti ozbiljne pare za naše uslove da postanu jak klub. Po uzoru na Igokeu koja je postala košarkaški Dinamo Zagreb u regionu.
Tako da ovim pristupom , Milanovićima, Pejovićima nećemo biti neki ozbiljan konkurent za titulu.
Iz poraza bi se trebalo učiti više nego iz pobjeda. Za prvaka se bori svake godine, nije kraj svijeta.
Toliko od mene na ovom forumu. Pozdravljam sve iskrene Pitare!
Lp
Tako da ovim pristupom , Milanovićima, Pejovićima nećemo biti neki ozbiljan konkurent za titulu.
Iz poraza bi se trebalo učiti više nego iz pobjeda. Za prvaka se bori svake godine, nije kraj svijeta.
Toliko od mene na ovom forumu. Pozdravljam sve iskrene Pitare!
Lp
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 12 maj 2021, 03:37, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
20 do 4 je momci
Pridružujem se željama @90minut-a, dosta nam je za danas svega bilo
Dovoljno je sto se Hadzija celava ubleha ucio na nama. U ovom sivilu smo i zaboravili da imamo finale kupa. Kako god samo nek nas Marinovic ne vodi tu, sto se mene tice moze i Merso ili Cala da konacno osvoji nesto na klupi.
Lkn forumasi
Lkn forumasi

FK SARAJEVO
To je to.midzuka je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:10Kad napišete naše neznanje, napisitr cije. Neznanje koje je dovelo do ovoga ima ime i prezime, poziciju, plaću, povlastice.
Boli me kita u cijem je vlasnistvu klub, ciji je kapital, ko odlucuje, ko ne odlucuje kao dugogodisnji clanovi i jos duže bolesnici ovog kluba (svi mi) imamo pravo znati
-ko je odlucio prodati tatara i rahmana bez adekvatne zamjene? Krivci za ovo, mrš iz kluba.
-porijeklo dugovanja prema PU? Krivci za ovo isto mrš iz kluba i krivicno gonjenje ako je bilo zavrzlama i lopovluka.
Ne interesuje me do objave na fb koga ce dovesti, koga ce prodati, s kim pregovaraju, koliku plaću imaju, nebitne informacije. Ali informacije koje predstavljaju prelomnu tacku u funkcionisanju kluba itekako me interesuju i interesovat ce dok budem pratio ovaj klub.
Ako se ovaj sjevernokorejski sistem nastavi, jedno opširno pismo i gazdi pravac na adresu jer mu 10000% kljucne informacije zataskuju ili jednostavno ne prenesu jer znaju da im je noga ako sve svoje zajebe prijave vlasniku.
Kulminiralo je i ne moze se zavrsiti na otkazu vinkecu pichkurini najvecoj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SarajevoForza je napisao/la: ↑12 maj 2021, 03:35Pogledajte s kim bi igrali u play offu konferencijske lige
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oprostite na upadu, možda će vas zanimati, možda ne, ali ovaj usrani portal na kojem se nalazimo je u dosluhu sa Vicom i tamosnjom linijom. Da li ste ikada vidjeli na ovom portalu kritički osvrt na kriminalnu polusezonu Borca sa Vicom na čelu? Naravno, ne.. Potplaceni su uredno da šute.....
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Sreca pa nema publike na stadionu. Vjerovatno bi okrivili hz zbog par baklji za gubitak titule.
Gdje je i sta radi Jiri Plisek?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kako ovi nasi mogu biti mrtvi hladni, jel moguce to?
Od direktorice, ziherasa ublehaskog, igraca...
Kad vidim onu haretovu mutavu facu i ruke ispruzene nije mi dobro, ospem se.
Al nisu ni igracu toliko krivi koliko pic.ka na klupi
Od direktorice, ziherasa ublehaskog, igraca...
Kad vidim onu haretovu mutavu facu i ruke ispruzene nije mi dobro, ospem se.
Al nisu ni igracu toliko krivi koliko pic.ka na klupi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tužan sam ti brate k'o stadion prazan...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Prvo ako NAM i nas klub padnu u ponore ako ove godine ne osvoimo titulu, i NAM ODE iz kluba ( nedaj boze) **** ti onda tog investitora. Jer prvo mi imamo jos 40% sanse da budemo prvi i 70% sanse da osvoimo kup i 2 go mjesto, sto i nije strasno toliko, posebno sto cemo dobit 30 k km (zagarantivano 20 k km ) od kupa plus 293 k km za drugo mjesto sto znaci 250 k km vise nego prosle godine. Ako se doda 1.1 m km za tatara rahmanovica i nek zaradimo 1 m km od evrope sto se tice finansija nije to neki ogroman minus ako budemo korigovali greske koje smo napravili u ovih 14 kola, produzili koga treba prodali koga treba sporazumno raskinuli ugovore sa igracima tipa susic jukic hebibovic krste dzafic pejovic handzic ahmet cmilja milanovic vinko ss
Dovest ss stranca ili Fedzu dudica ako se para nema
Dovest SPICA tipa ahmetovic al sa 27-28 godina a ostalo nek trener popunjava i dat treneru ugovor 1 godinu plus 1
Definitivno treba lobirat da se udruzenje klubova napravi i da se napravi zakon po kojim ce se regulisat sudjenje organizacija i podjela kolaca od tv prava generalnog sponzora
Dovest ss stranca ili Fedzu dudica ako se para nema
Dovest SPICA tipa ahmetovic al sa 27-28 godina a ostalo nek trener popunjava i dat treneru ugovor 1 godinu plus 1
Definitivno treba lobirat da se udruzenje klubova napravi i da se napravi zakon po kojim ce se regulisat sudjenje organizacija i podjela kolaca od tv prava generalnog sponzora