FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

600
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la 600 » 26 avg 2017, 17:12

Ma jojj ne mozes ti ljudima ugoditi.Hajde da je bio ocigledan ofsajd i da je postignut bezveze go, rekao bih vala da se Bayernu namjesta. Al ovako u liniji i gol koji samo mogu lucidni i pravi napadaci zabit, stvarno...
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 26 avg 2017, 17:14

Gigabyte je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Gigabyte je napisao/la:Sta ce donijeti izmjena koman-roben? Neki dalekometni ili slobodnjak ovdje jedino moze proci. Uloga Tolissoa na terenu?
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Davno se ovo trebalo rijesiti, a Koman je bolji na poziciji riberija po meni..
Realno kada sagledate, Koman kada je uvijek bio u startnih 11 pruzao je lose partije. Kao džoker je uvijek bio efektivniji i opasniji. Sada da li je to do njegove svjezine i nabrijanosti ko ce mu ga znati
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 26 avg 2017, 17:26

Kontrolisemo igru, dominiramo, ali smo bezopasni i bezidejni. Odbrana ostavlja dosta prostora, da je bolja ekipa bila na suprotnoj strani mogla nas je kazniti, pogotovo u onoj kontri 4 na 2 ( ne sjecam se tacnog broja). Ovo uopce nije zadovoljavajuce, s obzirom da smo igrali u najjacem sastavu. Igra mora biti tecnija, brza i ekipa napokon mora pokazati dozu kreativnosti kao kolektiv, a ne da se sve na individualnu klasu postize.

Lewandowski je pola ekipe, to je svima jasno. Cestitke na dva odlicna gola. Da li je kod prvog bio offside, pitanje je, ali rekao bih da je bio u liniji s loptom.

Coman je valjda pokazao Carlu da se moze na njega racunati i da zasluzuje da pocne utakmicu.
Spamm

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 26 avg 2017, 17:29

:oops: Nefer nasa pobeda.werder def.ostecen sta bi bilo da nam sud.nisu poklonilie gol...moje misljenje ne bi ga dali do sutra...zavrsilo bi remijem.tanko je ovo.
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 26 avg 2017, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 avg 2017, 17:30

Karlo je napisao/la::oops: Nefer nasa pobeda.werder def.ostecen sta bi bilo da nam sud.poklonili gol...moje misljenje ne bi ga dali do sutra...zavrsilo bi remijem.tanko je ovo.
A čime su nam poklonili gol? Na stranu što nam igra nije ni za cvajte, ali smo i takvi dali 2 regularna gola i to je najbitnije.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2017, 17:35

Karlo je napisao/la::oops: Nefer nasa pobeda.werder def.ostecen sta bi bilo da nam sud.nisu poklonilie gol...moje misljenje ne bi ga dali do sutra...zavrsilo bi remijem.tanko je ovo.
Igrač koji je bio uz Comana je bio u liniji sa Lewom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 avg 2017, 17:41

Saurman je napisao/la:
Karlo je napisao/la::oops: Nefer nasa pobeda.werder def.ostecen sta bi bilo da nam sud.nisu poklonilie gol...moje misljenje ne bi ga dali do sutra...zavrsilo bi remijem.tanko je ovo.
Igrač koji je bio uz Comana je bio u liniji sa Lewom.
Ma lik je iza lopte, linije nisu bitne.
Mene brine Carlo, hoće li išta naučiti. Highlight utakmice mi je uvođenje Mullera tek kad smo probili ove :tokralju:
No, 6 bodova je tu, dobili smo finu grupu u LP a i kup je još uvijek daleko, ima vremena da se uigra.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 avg 2017, 17:50

Najbolje se kod drugog gola vidjelo koliko muller znaci protiv zatvorenih formacija ,njegovo kretanje i otvaranje prostora cini poljaku zivot laksim.
Kakvo zaleđe lewi je u razini baluna i tu zaleđa nema ,a sad je tu i video tehnologija tako da je i bilo nesto odmah bi bilo evidentirano

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2017, 17:54

Pobjeda je cista i apsolutno zasluzena. :wave:

Truba postigao gol za Svabe za pobjedu. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 avg 2017, 19:39

Čitam na bildu, Müller se već počeo žalit :cry:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 avg 2017, 19:54

Kakvi likovi ovdje Lewu nazivaju "krampom" :oops: :oops:

Stid me za njih :cool:

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 26 avg 2017, 19:57

Lewa :tokralju: :tokralju:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2017, 23:43

Nesto se suska oko Rafinhe Alcantare koji bi mogao doci umjesto Renata Sanchesa.
Navodno su neki Italijani prenijeli ovu vijest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 avg 2017, 23:53

anelbavarac je napisao/la:Kakvi likovi ovdje Lewu nazivaju "krampom" :oops: :oops:

Gomez je bolji :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2017, 00:24

harden je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Kakvi likovi ovdje Lewu nazivaju "krampom" :oops: :oops:

Gomez je bolji :mrgreen:
Dobar si momak.
Ne daj da takve gluposti dopiru do tebe :mrgreen:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 avg 2017, 02:19

Ovim tempom za godinu, dvije postaje drugi, po kvaliteti a možda i statistici, napadač u historiji Bayerna, iz Gerda.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 avg 2017, 09:22

nisam gledao utakmicu, ali vidim da je Carlo i dalje hebeni ziheras :D Robbery se forsira do besvijesti, dok Coman sjedi na klupi. Steta. Lewa odradio posao, idemo dalje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 avg 2017, 11:14

Sta ovo Muller njake na Karla. Hej, jednu nije poceo I odmah kmecanje.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 27 avg 2017, 12:11

Bitna je pobjeda,vjerujem da ce se igra ustabiliti i da ce taj napadacki dio sto se tice ideje i realizacihe biti sve bolji i bolji, naravno smatram i da ce onaj novajlija James igrati bitnu ulogu u tom segmentu stvaranja prilika.
Kimich se dobro snalazi desno,sad kako ce to biti kad bude na udaru krila svjetske klase cuce se i vidjeti.
Iskreno ne izgleda najbolje postavka igraca,nema nekih novina u igri kao da se nastavlja proslogodisnja igra sa dodatkom tog ulazenja roberiya u sredinu i tako pokusavajuci protivnicke stopere odlihepiti od Lewe i stvoriti visak.Do proljeca necemo znati u biti sta moze ovaj tim.Ako bi nas ozljede zaobisle u najbitnijem periodu smatram da mozemo do finala lp, jer nine ovaj roster tako los.
Lewata cuvati ko oci u glavi za takve tekme .
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 avg 2017, 12:33

Uticaj trenera na igru ekipe je puno veći od uticaja individualaca, ma kakvi oni bili. Mi, evo godinu dana, nemamo pomaka na tom polju. Sad kad bih pregledao neku tekmu od prije godinu vidio bih isto. Samo se zamijenilo par igrača. Sinoć je presudila individualna klasa - presudila da ne gledamo bjesomučno dodavanje okolo do kraja tekme. U prvoj tekmi su to bile greške protivnika. Još nismo odigrali tekmu ove godine da smo našom IGROM (ma šta god ona predstavljala) nekoga pobijedili.

(Robbery je prošlost. Kad se to shvati biće bolje. Neće Coman ispaštati i neće ispaštati igrač od koga možemo imati koristi. Sad je Muller kmečo, iduću igra, opet Coman klupa. Kad se James vrati neće ni nje vidjeti.)

Ovo što igramo je još ostatak Pepove filozofije sa nekim "novi trener - imam svoj sistem" sistemom i nekompatibilnim (sa igrom u napadu i polju) branjenjem od dva bloka sa 4 igrača a pri tom ti ekipa želi posjed, igra visoko i protivnik stoji iza lopte. Dok se ti postaviš u tu poziciju ljudi te ubiše iz kontri i tranzicije. Ovu mućkalicu niko ne može svariti i zbog ovoga će nas opet neko ubiti u LP (imati jedno 20 šansi protiv nas) i tako i izbaciti. Kao što je Real. Javi, štoper, je napravio crveni na centru, nije u boksu. U igri ne možeš reći sačekaj da se vratim pa ti napadaj. Dok se ne sredi, a ne znam kako će, da se lopta odmah uzima prema gubitku, da su igrači tako raspoređeni da ne daju kontre i prvom valu od nas neće biti ništa. Za to se mora imati bolji sistem i bolje razumijevanjem igranja takvog fudbala a ne vidim da Karlo to hoće i može napraviti.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.