nihohoni992 je napisao/la:Ma pito sam ga to kaze da imaju sad neku novu upravu da ne namjestaju uopste i da je creteil najgori sto se toga tice a i svakako ne bi smio ovdje na forumu to pisati. Ako bude sta javit cu se ja na pp paar forumasa

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nihohoni992 je napisao/la:Ma pito sam ga to kaze da imaju sad neku novu upravu da ne namjestaju uopste i da je creteil najgori sto se toga tice a i svakako ne bi smio ovdje na forumu to pisati. Ako bude sta javit cu se ja na pp paar forumasa
Nemoj brate treba mi 2Pasha_car_aga je napisao/la:Hajde FAC Wien samo jedan
Ja se dvoumio izmedju 2 i ps1 i naravno uzmem ovo drugoBihac96 je napisao/la:Nemoj brate treba mi 2Pasha_car_aga je napisao/la:Hajde FAC Wien samo jedan
??zgmiky je napisao/la:nihohoni992 je napisao/la:Ma pito sam ga to kaze da imaju sad neku novu upravu da ne namjestaju uopste i da je creteil najgori sto se toga tice a i svakako ne bi smio ovdje na forumu to pisati. Ako bude sta javit cu se ja na pp paar forumasa![]()
Da nije ovaj Butoa-Mutoku ?nihohoni992 je napisao/la:Lakse malo rodjak mi igra u Angersu
Negaston je napisao/la:Da nije ovaj Butoa-Mutoku ?nihohoni992 je napisao/la:Lakse malo rodjak mi igra u Angersu
Jbt, et kolko su odlagali odigram vise od 44 umjesto od 40, i sad cu past, to Preldžiću cigane, haj završi ranije.Heller je napisao/la:Joj **** mater ovim iz wwina nemos uplatit da si pita po sata im traje da se verifikuje
eto boro brateBihac96 je napisao/la:Hajde Midlesbrough 3+
AminDrustveniParazit je napisao/la:Samo da Nadalu pozdravim užu i širu porodicu i poželim mu da nikad više ne zabilježi pobjedu majku mu je*em u usta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.