Što će reći sve je genetika.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa nije to umjereno. Mozda 1-2 sedmicno, svaki dan piti 2-3 casice to je blizo akoholicarakraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 14:32Samo biti umjeren u svemu.alemsa je napisao/la: ↑10 maj 2025, 13:35Ma pusti ti to, procentualno je bolje to prvo, duze zive i joggiraju sa 80. To drugo je utjeha za one sto ne paze nikako. Isto da kazes da ima debelih osoba bez srcanih problema i secera, a mrsav neko ima oboje. Pa ok ali uzmi procentualno ko je vise sklon tome, debeli ili mrsavi.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:33I te bolesti su random. Neko se čuva maksimalno i sve samo zdravo jede i oboli mlad a dok druga osoba jede sve nezdravo i ne brine se o tome i ništa joj, zdrava bude. Mislim treba se ono i pričuvati ali ne treba rob postati tome, stresa se treba maksimalno čuvati a hrane koliko može, od nečeg treba i umrijeti.![]()
Dedo rahmetli umro sa 100 godina.
Mogao je pojesti 3 tanjira graha, a jeo je samo jedan. Mogao je popiti dzezvu kafe, a pio je 2 fildzana. I sa 100 godina je svaki dan jeo suho meso (4-5 komada) i sve ostalo sto ne bi smio radi pritiska, a sve je bilo umjereno. Par godina pred smrt je normalno hodao, bio aktivan. Tek 2-3 godine prije smrti je prestao izlaziti vani i onda je pao na postelju.
Tako da slobodno jedite sve sto vam se jede, ali morate imati mjeru. I ako pusis, pusi umjereno i ako pijes slobodno svaki dan drmni pivu ili 2-3 casice ljute i ako jedes masno nemoj pretjerivati, sve tijelo preradi kad je u normalnim kolicinama...
-
- Kontakt:
Teško je zločince zaustaviti ali polako...Baboon je napisao/la: ↑10 maj 2025, 17:13Još da zaustavi Izrael bilo bi golemo.MarcoBorriello je napisao/la: ↑10 maj 2025, 14:56Trump zaustavio rat Indije i Pakistana, Allah ga nagradio![]()

Ovo ne ide. To vecinom debeli govori. Istina da neki ljudi manje kalorija trose kad miruju al ostalo je unos kalorija minus koliko kalorija potrosis. Debeli trose vise kalorija kad se krecu neg mrsavi. To je fizikaUnofficialpage je napisao/la: ↑10 maj 2025, 13:57Pa jest, dođe to tako ali ne treba robovati ishrani. Treba se čuvati i paziti, sve to stoji ali sad se dati tome maksimalno i uskratiti sve živo to mi je malo glupo.alemsa je napisao/la: ↑10 maj 2025, 13:35Ma pusti ti to, procentualno je bolje to prvo, duze zive i joggiraju sa 80. To drugo je utjeha za one sto ne paze nikako. Isto da kazes da ima debelih osoba bez srcanih problema i secera, a mrsav neko ima oboje. Pa ok ali uzmi procentualno ko je vise sklon tome, debeli ili mrsavi.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:33I te bolesti su random. Neko se čuva maksimalno i sve samo zdravo jede i oboli mlad a dok druga osoba jede sve nezdravo i ne brine se o tome i ništa joj, zdrava bude. Mislim treba se ono i pričuvati ali ne treba rob postati tome, stresa se treba maksimalno čuvati a hrane koliko može, od nečeg treba i umrijeti.![]()
Ima debelih ljudi ali pojedu dosta manje od onog mršavog ali džaba ovaj se ni grama udebljat.Sve ti je to do genetike, kako ti je suđeno.
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
mountain dew je dobro piće, iznenađen sam
I found freedom. Losing all hope was freedom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Garant Đurić

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Sokole ba , ne znaš ti naše dede , 2-3 dnevno su obavezne i 9 banki lagano se dogurasoko je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:12Pa nije to umjereno. Mozda 1-2 sedmicno, svaki dan piti 2-3 casice to je blizo akoholicarakraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 14:32Samo biti umjeren u svemu.alemsa je napisao/la: ↑10 maj 2025, 13:35
Ma pusti ti to, procentualno je bolje to prvo, duze zive i joggiraju sa 80. To drugo je utjeha za one sto ne paze nikako. Isto da kazes da ima debelih osoba bez srcanih problema i secera, a mrsav neko ima oboje. Pa ok ali uzmi procentualno ko je vise sklon tome, debeli ili mrsavi.
Mogao je pojesti 3 tanjira graha, a jeo je samo jedan. Mogao je popiti dzezvu kafe, a pio je 2 fildzana. I sa 100 godina je svaki dan jeo suho meso (4-5 komada) i sve ostalo sto ne bi smio radi pritiska, a sve je bilo umjereno. Par godina pred smrt je normalno hodao, bio aktivan. Tek 2-3 godine prije smrti je prestao izlaziti vani i onda je pao na postelju.
Tako da slobodno jedite sve sto vam se jede, ali morate imati mjeru. I ako pusis, pusi umjereno i ako pijes slobodno svaki dan drmni pivu ili 2-3 casice ljute i ako jedes masno nemoj pretjerivati, sve tijelo preradi kad je u normalnim kolicinama...

Imam komšiju u zgradi , sam živi . Ne da je pio , bio mrtvi alkoholičar , prestao prije par godina . Ne da je pušio , brkovi žuti , 3 kutije krđe motane prestao prije 15+ godina . Dnevno pređe između 5 i 10 kilometara svaki dan , 93 godine ima , Žiga je neuništiv

U zdravlje moj sokole

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel neko primjetio da se pojavio lazni kalifa i antikrist Mehdi 

Ma imas ljudi burazeru poznavao sam iz vidjenja jednog lika tad je bio u 60im, dolazio cesto prije u ovaj jedan bar gdje sam znao nekad gledati tekme. Pricao mi je da 20 piva dnevno popije u prosjeku, ujutru kad ustane napravi kafu, krene na poso popije dvije do posla, na pauzi 2, kad krene kuci dvije do kafane/kafica/bara i tu cuga kako kad zalomi do 8-9, i kod kuce jos prije spavanja, i tako svaki dan 30+ godina + cigare. $500 sedmicno trosio samo po kafanama. No, nije bio agresivan niti sera.tor, prijatan coj'k, ali alkos kaze pola dana ako slucajno prodje bez alkohola pocne se tresti.VensanKasel je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:26Sokole ba , ne znaš ti naše dede , 2-3 dnevno su obavezne i 9 banki lagano se dogurasoko je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:12Pa nije to umjereno. Mozda 1-2 sedmicno, svaki dan piti 2-3 casice to je blizo akoholicarakraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 14:32
Samo biti umjeren u svemu.
Imam komšiju u zgradi , sam živi . Ne da je pio , bio mrtvi alkoholičar , prestao prije par godina . Ne da je pušio , brkovi žuti , 3 kutije krđe motane prestao prije 15+ godina . Dnevno pređe između 5 i 10 kilometara svaki dan , 93 godine ima , Žiga je neuništiv
U zdravlje moj sokole![]()
[url=https://postimg.cc/gn
No, to sto ti @soko kaze je tehnicki tako, ko pije vise od 3 pica dnevno se kvalifikuje pod alkose.
Koji je ovo po redu?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:31Jel neko primjetio da se pojavio lazni kalifa i antikrist Mehdi![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ili je slab Amko ili je slab šef što naručuje robu

Probaj, ali ništa posebno.
Mada su ukusi razliciti, možda ti "sjedne".
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Ujutro jedna, jedna poslije ručka i jedna pred spavanje.
Razidje se to po tijelu i ne osjetis da si popio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nije ni 0.1. One rakijske casice su tipa 0.04 i slicno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:23Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Za mene je alkos onaj sto je stalno pijan i sto ne moze zaspati ako nije urokan. Tesko mi je smatrati sebe alkosom ako popijem 2 piva dok kosim travu na ljeto, umjesto recimo da pijem dva gazirana soka.

I ja tako smatram ali nauka smatra drugacije, 5 ili vise pica bilo koji dan (znaci da si buzzed/pijan) ili 15 pica sedmicno, sto je oko 2 pica dnevno.dscile je napisao/la: ↑11 maj 2025, 08:35Ma nije ni 0.1. One rakijske casice su tipa 0.04 i slicno.kraljttbvb je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:23Nije to sad nešto, to su čašice od 0.1L.
Za mene je alkos onaj sto je stalno pijan i sto ne moze zaspati ako nije urokan. Tesko mi je smatrati sebe alkosom ako popijem 2 piva dok kosim travu na ljeto, umjesto recimo da pijem dva gazirana soka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 27 gostiju.