FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prestanite PISATI TEKSTOVE DOSTA
Acika Pejović, kosti mu treba polomiti.zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:04Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Od pocetka priprema odnosi u ekipi su katastrofa,izgubila se ta hemija,desili se mnogi nesporazumi itd. A uzrok svemu je Vinko,kao da je nekim svojim ponasanjima i reakcijama na treninzima namjerno htio da uzrokuje nemir. Dalje pripreme utakmica i sve ostalo mu je bilo preko kurca i reda radi,kao da mu je u intresu da ostvarimo sto losiji rezultat.
Kasnije sam dobio informaciji da je navodno pod pritiskom iz BL i da je cilj srpske politike da i kroz sport i premijer ligu izazove sto vise tenzija u BiH,da razvali i NS BiH i da ga sroza na katastrofalan nivo,a sve sa ciljem razvaljivanja drzave. Mnogi i 'nasi' svjesno u ovome ucestvuju radi vlastitog interesa.
Analizirajuci nasu igre i onako sa strane prateci te odnose unutar ekipe uvjeren sam da ovo nije prica bez osnova. A zajedno sa Vinkom sumnjivi su i neki igraci.
A Vinka boli ****,odradi posao za Vicu i svoje iz BL,dobije otkaz i to sve fino naplati.
A nasi idioti u Upravi su morali reagovati na sve ovo na vrijeme,to su bas ovce i debili nesposobni,u najgorem slucaju da su izdajnickoj ublehi dali otkaz kad i Emiru sad bi bila druga prica.
Sad mu vala ne moraju ni davati otkaz neka ga yebo ih on.
Sad je kasno za reakciju takve vrste.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kad napišete naše neznanje, napisitr cije. Neznanje koje je dovelo do ovoga ima ime i prezime, poziciju, plaću, povlastice.
Boli me kita u cijem je vlasnistvu klub, ciji je kapital, ko odlucuje, ko ne odlucuje kao dugogodisnji clanovi i jos duže bolesnici ovog kluba (svi mi) imamo pravo znati
-ko je odlucio prodati tatara i rahmana bez adekvatne zamjene? Krivci za ovo, mrš iz kluba.
-porijeklo dugovanja prema PU? Krivci za ovo isto mrš iz kluba i krivicno gonjenje ako je bilo zavrzlama i lopovluka.
Ne interesuje me do objave na fb koga ce dovesti, koga ce prodati, s kim pregovaraju, koliku plaću imaju, nebitne informacije. Ali informacije koje predstavljaju prelomnu tacku u funkcionisanju kluba itekako me interesuju i interesovat ce dok budem pratio ovaj klub.
Ako se ovaj sjevernokorejski sistem nastavi, jedno opširno pismo i gazdi pravac na adresu jer mu 10000% kljucne informacije zataskuju ili jednostavno ne prenesu jer znaju da im je noga ako sve svoje zajebe prijave vlasniku.
Kulminiralo je i ne moze se zavrsiti na otkazu vinkecu pichkurini najvecoj.
Boli me kita u cijem je vlasnistvu klub, ciji je kapital, ko odlucuje, ko ne odlucuje kao dugogodisnji clanovi i jos duže bolesnici ovog kluba (svi mi) imamo pravo znati
-ko je odlucio prodati tatara i rahmana bez adekvatne zamjene? Krivci za ovo, mrš iz kluba.
-porijeklo dugovanja prema PU? Krivci za ovo isto mrš iz kluba i krivicno gonjenje ako je bilo zavrzlama i lopovluka.
Ne interesuje me do objave na fb koga ce dovesti, koga ce prodati, s kim pregovaraju, koliku plaću imaju, nebitne informacije. Ali informacije koje predstavljaju prelomnu tacku u funkcionisanju kluba itekako me interesuju i interesovat ce dok budem pratio ovaj klub.
Ako se ovaj sjevernokorejski sistem nastavi, jedno opširno pismo i gazdi pravac na adresu jer mu 10000% kljucne informacije zataskuju ili jednostavno ne prenesu jer znaju da im je noga ako sve svoje zajebe prijave vlasniku.
Kulminiralo je i ne moze se zavrsiti na otkazu vinkecu pichkurini najvecoj.
JURIŠ
- SarajevoForza
- Kontakt:
E pa misija je uspjela, FK Sarajevo vise nece biti dominantni klub u bh prvenstvu.zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:04Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Od pocetka priprema odnosi u ekipi su katastrofa,izgubila se ta hemija,desili se mnogi nesporazumi itd. A uzrok svemu je Vinko,kao da je nekim svojim ponasanjima i reakcijama na treninzima namjerno htio da uzrokuje nemir. Dalje pripreme utakmica i sve ostalo mu je bilo preko kurca i reda radi,kao da mu je u intresu da ostvarimo sto losiji rezultat.
Kasnije sam dobio informaciji da je navodno pod pritiskom iz BL i da je cilj srpske politike da i kroz sport i premijer ligu izazove sto vise tenzija u BiH,da razvali i NS BiH i da ga sroza na katastrofalan nivo,a sve sa ciljem razvaljivanja drzave. Mnogi i 'nasi' svjesno u ovome ucestvuju radi vlastitog interesa.
Analizirajuci nasu igre i onako sa strane prateci te odnose unutar ekipe uvjeren sam da ovo nije prica bez osnova. A zajedno sa Vinkom sumnjivi su i neki igraci.
A Vinka boli ****,odradi posao za Vicu i svoje iz BL,dobije otkaz i to sve fino naplati.
A nasi idioti u Upravi su morali reagovati na sve ovo na vrijeme,to su bas ovce i debili nesposobni,u najgorem slucaju da su izdajnickoj ublehi dali otkaz kad i Emiru sad bi bila druga prica.

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Opet pitam po kojem osnovu je krste velkoski zadnje dvije sa zamotanom rukom odigrao po 90minuta, pa skoro sva ofanzivna linija je mjenjana osim njega, a lik u sezoni na mizernom učinku. Nemam ništa protiv lika al fakat mi nije jasno.
I realno ova ekipa zbog ovih igara na proljeće titulu apsolutno nije zaslužila, bezveze što će je uzeti borac kojeg očigledno guraju. Velez il široki zaslužuju više
I realno ova ekipa zbog ovih igara na proljeće titulu apsolutno nije zaslužila, bezveze što će je uzeti borac kojeg očigledno guraju. Velez il široki zaslužuju više
nema potpisa
-
- Kontakt:
Na nasih plus 13 bodova, kada jos nisu bili otisli ni Rahman ni Tatar, meni lik govori, Borac ce morati biti prvak.zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:04Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Majke mi moje, ja mu se pukao smijat u facu i kazem mu ja da bi se to obistinilo to bi morala biti kradja veca nego ona titule Modriče iz 2006 godine...
i vise puta mi frajer ponovi, vidjet ces na kraju sezone Borac prvak. I znam da si par puta spominjao ovdje da Vinko namjerno nece i meni je to padalo napamet odmah sta mi frajer rece ali sam vjerovao da je totalna djecija glupost.
Vise i ne znam da li je glupost ili je istina... ali stvarno nesto ne valja. Katastrofalni smo, monotoni, bezidejni, umorni i nespremni. Ovi momci za 6 mjeseci nisu zaboravili igrati fudbal, okej ima nekvalitete, ali ima sasvim dovoljno kvalitete da se zadrzi plus 13. Ko je i sta je kriv ne znam, da Bog da mu za lijekova trebalo ko god je uticao na mutne radnje u i oko kluba. Znaci za lijekova...
Zna od dobro šta radi, sve je ovo u njegovom interesu.pitartz je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:07Malo sam dosao sebi , samo ljudi da li je moguce da je ovo trener koji nema plana B , koji ne zna sta da radi kada mu neko postavi bunker !?
Pa sve i jednu izmjenu koju je uradio danas smo svi znali i prije utakmice... Ganjamo pobjedu protiv Slobode na Kosevu , a nama dva igraca u 16 metara budu , DVA ! Nema smislene akcije , nema protoka lopte , sve na nazor. Znas kako ce se Sloboda postaviti a ti opet izadjes sa dva defanzivna vezna i sa Krsteom na krilu , a pritom citavu sezonu sa ovom formacijom smo ocajni na postavljene odbrane. Pa daj probaj nesto drugo , promijeni formaciju , probaj 3-5-2 , probaj 4-4-2 sa Dervisagicem i Mesanovicem u spicu , stavi Susica sa Djokanovicem koji kakav god da je u posljednje vrijeme , a ocajan je , bolji je od Pejovica. Svi smo znali da ce se braniti na Kosevu , da nista necemo izgubiti sa Zinedinom i Susicem u sredini , ali ne...
Izmjene su katastrofalne , ocajne , jadne , smijesne. Na poluvremenu ubacuje Pejovica umjesto Adukora( koji je danas ofanzivno bio dosta konkretniji od Andreja , koji je danas dosta grijesio ) koji ima vise netacnih dodavanja i izgubljenih lopti nego tacnih dodavanja. Ubacuje Milanovica , Handzica i Hebibovica a vadi Zinedina i Mesanovica. Okej , razumijem da Zinedin nema snage za citavu utakmicu , ali njegov sut , pas , prekid bi mogao donijeti vise nego promasaji Hebibovica i netacna dodavanja Pejovica. Vadi Mesanovica koji je jedini pokusavao nesto. Handzica ubacuje a Dervisagica ostavlja na klupi. Ima li i jedna osoba na ovom forumu da mi moze reci da Dervisagic nije zasluzio sansu pored Handzica ? Neko da mi kaze da Dervisagic ne bi bolje odigrao od ovoga sto igra Handzic ? Ostavlja Krstea citavu utakmicu a danas je toliko los bio , pogotovo u prvom poluvremenu da ga ni najveci dusman ne bi ostavio da igra svih 90 minuta. Jos na kraju ubacuje Milanovica a ostavlja Jukica , koji jeste kao muha bez glave , ali i takav kakav jeste je dosta korisniji i od Milanovica i Krstea i Hebiba.
Hvala na titulu i prvoj polusezoni , ali vec neko vrijeme nije to to. Dosta je ! Sutra kompletan “strucni” stab mora biti smijenjen. Zavrsiti ovu sezeonu kako znamo i umijemo a na ljeto totalni remont. Nekolicina igraca nas MORA napustiti , dosta je ljudi vise. Ne zanima me hoce li neko reci nije ti ovo igrica , totalni remont je NEOPHODAN ! Dovesti nekoliko pojacanja i promovirati nekoliko akademaca , ali o tome vise razmisljati kada se zavrsi ova agonija od sezone.
Mnogo toga smo izgubili ovim gubitkom titule , previse toga , a nazalost svi smo toga svjesni bili osim osoba koje su trebale biti svjesne toga...
Ubacivanje Pejovića da pokrene ekipu, vađenja Zinedina koji je bio najbolji igrač do tada, Hebibovića na lijevo krilo namjerno,
Vadi Mešanovića kad ganjamo rezultat.
On je uništio TSS toliko, da ovaj ne zna više gdje se nalazi kada dobije nekih 15tak minuta, a sve sa forsiranjem Acike.
13 bodova! Zamisli koliko se moraš potruditi da prospeš 13 bodova i dođeš u ovu situaciju u kojoj smo sad. I kod gurbeta su sabotaže bile i razne stvari kad su čučnuli, nije samo neznanje na terenu. Ne može biti kod nas slučajno ovo, sve neću da vjerujem u to, ali ne možeš glavu okrenuti. Ovdje je ozbiljno nešto truhlo i toksično bilo očigledno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad je još Vlado Jagodić rekao da Borac mora biti prvak i da će biti, mi se smijali.
Davno su izgleda neke stvari dogovorene, zato ovaj naš pad i qrcobolja ne mogu biti slučajni. Ne gubiš 13 bodova sve da si ubacio 10 juniora, a ne zamijenio 2 igrača. Tek će se ovo nekad u budućnosti otkriti kakva je igranka bila i ko je u čemu učestvovao i kumovao. Pred nama je sad opet crnilo, ovog debila još sutra poslati nazad za BL, da barem kup uzmemo, iako je sad qrčev trofej...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
PRESTANITE KUCKATI SLOVA NA TASTATURAMA DOSTA!
Nevjerovatno sta uradise od sezone
Oca i majku i sve...

Oca i majku i sve...
Stvarno previse bodova, tacno da smo sa juniorima igrali imali bi solidnu razliku..joker90 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:1313 bodova! Zamisli koliko se moraš potruditi da prospeš 13 bodova i dođeš u ovu situaciju u kojoj smo sad. I kod gurbeta su sabotaže bile i razne stvari kad su čučnuli, nije samo neznanje na terenu. Ne može biti kod nas slučajno ovo, sve neću da vjerujem u to, ali ne možeš glavu okrenuti. Ovdje je ozbiljno nešto truhlo i toksično bilo očigledno.
Naporan si
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam pravo oplakao na to, jos govorim e moj Vlado pojma ti nemas..Kad na krajujoker90 je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:16Kad je još Vlado Jagodić rekao da Borac mora biti prvak i da će biti, mi se smijali.Davno su izgleda neke stvari dogovorene, zato ovaj naš pad i qrcobolja ne mogu biti slučajni. Ne gubiš 13 bodova sve da si ubacio 10 juniora, a ne zamijenio 2 igrača. Tek će se ovo nekad u budućnosti otkriti kakva je igranka bila i ko je u čemu učestvovao i kumovao. Pred nama je sad opet crnilo, ovog debila još sutra poslati nazad za BL, da barem kup uzmemo, iako je sad qrčev trofej...
KO GOD DA JE KRIV, ZA LIJEKA MU TREBALO!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nebitno ko god bio kriv samo prestanite pisati dosta
Sorry na upadu al ne moze Vinko zabraniti Fanimu, Jasminu, Handzicuda zabiju gol. Malo je to nerealno al eto.zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:04Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
" E, pa Borac je prvi, Borac će biti prvi i Borac će biti šampion. To vam jasno kažem, a drugi klubovi, mi želimo da imamo sa svima korektne odnose, a bićemo korektni onoliko koliko su oni prema nama”ajdohordas je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:13Na nasih plus 13 bodova, kada jos nisu bili otisli ni Rahman ni Tatar, meni lik govori, Borac ce morati biti prvak.zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:04Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Majke mi moje, ja mu se pukao smijat u facu i kazem mu ja da bi se to obistinilo to bi morala biti kradja veca nego ona titule Modriče iz 2006 godine...
i vise puta mi frajer ponovi, vidjet ces na kraju sezone Borac prvak. I znam da si par puta spominjao ovdje da Vinko namjerno nece i meni je to padalo napamet odmah sta mi frajer rece ali sam vjerovao da je totalna djecija glupost.
Vise i ne znam da li je glupost ili je istina... ali stvarno nesto ne valja. Katastrofalni smo, monotoni, bezidejni, umorni i nespremni. Ovi momci za 6 mjeseci nisu zaboravili igrati fudbal, okej ima nekvalitete, ali ima sasvim dovoljno kvalitete da se zadrzi plus 13. Ko je i sta je kriv ne znam, da Bog da mu za lijekova trebalo ko god je uticao na mutne radnje u i oko kluba. Znaci za lijekova...
Vlado je jos u oktobru znao neke stvari,a mi se sprdali.
Kakav samo finansijski gubitak nas jos ceka zbog ovog! Jedino pozitivno iz tog je noga Hebibu, Krsti i ovim beskorisnim igracima na 5k+ plate, a ucinak ko ispodprosjecni akademci. Golem minus uprave je sto je ostavljen Vaginko na klupi ovoliko, sad nas kosta 5 puta vise nego ta otpremnina njegova koja se spominjala. Vala nam je i klub u tim ugovorima zasticen u pm.
Mogao bi Billy onaj umjesto sto sere po fb i jede vnago, malo nekad baciti posao na pravne poslove u klubu. Je li veceras bio duhovit po fb?
Mogao bi Billy onaj umjesto sto sere po fb i jede vnago, malo nekad baciti posao na pravne poslove u klubu. Je li veceras bio duhovit po fb?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ali čovječe ovaj drugi gol Vranješa, pa ovo je nevjerovatno. Nastrani što smo mi tarabe, ali šta je ovo ljudi, pa kako stati u kraj ovome. Da nas hoće Uefa izbaciti iz svih takmičenja , ovo nema smisla zaista gledati i trošiti živce.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.