E jbg Muhoni me ukopo. Vidis da ne ulazim na našu temuEvolve je napisao/la:Dobar avatar i potpis nema sta.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
E jbg Muhoni me ukopo. Vidis da ne ulazim na našu temuEvolve je napisao/la:Dobar avatar i potpis nema sta.
MortemHz je napisao/la:Ima tekst i ispod ovo TM, ja ovo na prvu nisam vidioEvolve je napisao/la:Dobar avatar i potpis nema sta.
On je kralj, Bakir je jedino svevisnje visocanstvo napacenog nekrscanskog puka u jednoj jedinoj.Gradonacelnik je napisao/la:A jeste li vi, ko i štrumfete družba ovog Čarapenka Soknića?chily-rz je napisao/la:Ultra HDZ zapadni Mostar,.Niste vi navijaci nego družba Dragana Čovića,.![]()
http://www.sanliurfa63.com/images/haber ... 383668.jpg
Ti si ljudina, mogao si birati izmedju dva avatara. Ipak se vidi da nisi zlocko kojim si se predstavljao.skripar96 je napisao/la:E jbg Muhoni me ukopo. Vidis da ne ulazim na našu temuEvolve je napisao/la:Dobar avatar i potpis nema sta.
Bosnjo je bosnji najveci neprijatelj sto smo i vidjeli kad je Bekic pogodio iz penala za 1:0 protiv Zeljeinvincible1921 je napisao/la:Ukinut kantone i druga će se pjesma pjevat....ovako zhk i HNK države za sebe. Veću autonomiju imaju nego RS..
Naravno ne na papiru, ali i realnosti itekako
Pa kako ćeš ukinuti jer u svemu novom netko vidi ugrozu ili stvaranje nečeg novog. Pa evo recimo Da se spoje Her-Bos, ZHŽ i HNŽ odmah bi bošnjačke stranke reagirale i sigurno većinom bile protiv! Ovdje će uvijek biti 0:0 tko misli drugačije vara se!BelminM23 je napisao/la:Svaka čast onome ko nam je pravio državu i ovih milion vlada što je napravio. Od svih država iz Jugoslavije najviše su našu ujebali u korist NIJEDNIH.
Da mi bi u Švicarskoj živjeti pa neka promijene ime u Republika Hercegovačkohrvatskosrpska, a predsjednik neka lično bude Fikret Abdić, ali samo da radi isti posao kao i dosadašnji tamo u Švicarskoj.
Sad sam se baš bacio u guglanje, samo gradonačelnik Tuzle javno za ukidanje kantona, a ostali svi govore to nije moguće izvesti, što li? hmmmm.Daj referendum pa ćeš vidjeti kako 80% ljudi glasa za ukidanje. Al glup smo mi narod i za to, ne bi nam ni to prošlo. Imaju političari u zalihi za svakog po kilu banana, pet kila brašna, jedan APETIT keks i litar i po soka (prima se i na razmućivanje).
Penaltiky je napisao/la:Belmine sine jesi se to opet napio
Ukinuti sve kantone, nepotrebni su. Za pocetak toliko.UstanikSBII je napisao/la:Pa kako ćeš ukinuti jer u svemu novom netko vidi ugrozu ili stvaranje nečeg novog. Pa evo recimo Da se spoje Her-Bos, ZHŽ i HNŽ odmah bi bošnjačke stranke reagirale i sigurno većinom bile protiv! Ovdje će uvijek biti 0:0 tko misli drugačije vara se!BelminM23 je napisao/la:Svaka čast onome ko nam je pravio državu i ovih milion vlada što je napravio. Od svih država iz Jugoslavije najviše su našu ujebali u korist NIJEDNIH.
Da mi bi u Švicarskoj živjeti pa neka promijene ime u Republika Hercegovačkohrvatskosrpska, a predsjednik neka lično bude Fikret Abdić, ali samo da radi isti posao kao i dosadašnji tamo u Švicarskoj.
Sad sam se baš bacio u guglanje, samo gradonačelnik Tuzle javno za ukidanje kantona, a ostali svi govore to nije moguće izvesti, što li? hmmmm.Daj referendum pa ćeš vidjeti kako 80% ljudi glasa za ukidanje. Al glup smo mi narod i za to, ne bi nam ni to prošlo. Imaju političari u zalihi za svakog po kilu banana, pet kila brašna, jedan APETIT keks i litar i po soka (prima se i na razmućivanje).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.