FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 12 maj 2021, 00:48

Zastone je napisao/la:
12 maj 2021, 00:46
Bjezi ba ja htio postavit :rol: :kralj:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 maj 2021, 00:49

Zagor je napisao/la:
12 maj 2021, 00:48
Zastone je napisao/la:
12 maj 2021, 00:46
Bjezi ba ja htio postavit :rol: :kralj:
Hahahah, ovo je brat. Postaviti ga par tekmi nije da nije navikao da nas vadi iz vanago..

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 00:49

Testo je napisao/la:
12 maj 2021, 00:45
Vjerovatni problemi:

1. Klanovi u ekipi, moram pronaći šta su Horde pisale u saopštenju
2. Para nema vjerovatno
3. Nekoliko osoba pravi sabotažu
Evo za Horde:

Nadalje, nije realno očekivati da svi igrači „dišu kao jedan“ i da se međusobno druže i van
terena, ali je isto tako nedopustivo, od strane odgovornih osoba, da se propusti
sankcionisanje, čak i pokušaja, pravljenja tabora među igračima. Svjedoci smo da se pojedini
igrači, ohrabreni „prijateljskim“ vezama sa pojedincima
, ponašaju blago rečeno nesportski,
te da takvo ponašanje prolazi bez sankcija. Ono što u budućnosti mora biti Vaša obaveza,
kao nekoga ko je nadležan i odgovoran, jeste da se takvo kršenje discipline i atmosfere u
svlačionici detektuje na vrijeme i rigorozno sankcioniše, a sve s ciljem održavanja atmosfere
u svlačionici na novu profesionalnog sportskog kolektiva.

Znači neko iz vrha uprave štiti nekog igrača koji pravi nered sudeći prema ovom
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2021, 00:50

Inijesta je napisao/la:
12 maj 2021, 00:10
OsmaDolazi je napisao/la:
11 maj 2021, 23:54
Inijesta je napisao/la:
11 maj 2021, 23:52
Molite se Bogu u ove mubarek dane da za sezonu dvije ne budemo Vardar ...
Ne brini se necemo. Ima ko i ako Nam podigne vesla.
Ma ima brate al u qurcu, sve mokri snovi, pricala Sabrian s ovim pricala s onim, molili bi mi sisoju na kraju da se smiluje i udje u Klub ;)

A Nam je poprilicno digo veslo nakon “operacije” sa autima Rumenog
A pojedini botovi ovdje su i to branili sve do zadnjeg momenta. Duse prodane uhljebske fujjjjj

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 00:50

Šta pišete izgubili smo titulu idite plačite nemojte pisati

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 12 maj 2021, 00:52

forza_juve je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:
11 maj 2021, 22:11
egocentrik je napisao/la:
11 maj 2021, 21:56
Pisao sam i prije ovog kola, ponuditi igračima zelje plate zadnja 3 mjeseca i gledat u nebo
Drug, mi nemamo upravu, imamo neku vrstu banke, stedise. Oni bi radije ustedili poneku marku nego rizikovali. Zbog 150-200.000KM prokockali su 2.000,000,00 KM, a mi pricamo o premiranju Zeljeznicara? Da nemamo vlasnika, a sa ovima na celu kluba, bili bi gori od njih, kunem ti se.
Prvo da im ponudimo 3 plate uzeli bi prije od Borca jednu i tu se sva priča završava.
Pa na temi od smradova pišu da Bog da poginuli ako zapnu protiv Borca i šta tu imamo dalje pričati.
Željo teško da može dobiti Borca i radije će od njih uzeti sigurnu paru pa makar 4 puta manji iznos nego da na kraju nemaju ništa ako zijane i plus eto baš će za nas igrati. Prije će ova sloboda odraditi pošteno svoj posao u to ne sumnjam.
Zadnja stvar Sabrina i društvo samo znaju pričati a kada treba reagovati nigdje ih nema tako da od premiranja nema ništa.
Bolje im je da pakuju kofere jer su na svim frontovima zayebaji, kako na financijskim tako i na sportskim
Cuj ponuditi Zelji tri plate a nisu u stanju zavrsiti Slobodu na kosevu

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 12 maj 2021, 00:53

Od sutra Vinko bivši

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 maj 2021, 00:54

zagorski je napisao/la:
12 maj 2021, 00:48
Evander je napisao/la:
12 maj 2021, 00:04
feniksptica je napisao/la:
12 maj 2021, 00:01
Samo se sjetite harakiri poteza Emira koji je prodao Amara da uzme 400 hiljada maraka..tj da ne propadnu te pare kad na ljeto ode dzaba. I tu cifru uporedite s onom koju bi zaradili da smo bili prvi. A Amar bi nam bio dovoljan za titule.
Neko zaista misli da je Emir prodao nekoga, ili da nije zelio da dovede krilo, centarfora?
Ima i on dobre krivice za mnoge stvari,ali ima ih puno odgovornijih od njega.
Uhljupi su se dosada uspjesno maskirali rezultatima,koje su ruku na srce postigli sa duplo vecim budzetom u odnosu na konkurenciji i to opet jedva.
Sad sve maske padaju... ovo je katastrofa u rangu one sa Jesicem.
@Evander, ti onaj što nekad oblati Fanima i njegove defanzivne dužnosti?
The saddest thing in life is wasted talent.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2021, 00:54

Testo je napisao/la:
12 maj 2021, 00:49
Testo je napisao/la:
Vjerovatni problemi:

1. Klanovi u ekipi, moram pronaći šta su Horde pisale u saopštenju
2. Para nema vjerovatno
3. Nekoliko osoba pravi sabotažu
Evo za Horde:

Nadalje, nije realno očekivati da svi igrači „dišu kao jedan“ i da se međusobno druže i van
terena, ali je isto tako nedopustivo, od strane odgovornih osoba, da se propusti
sankcionisanje, čak i pokušaja, pravljenja tabora među igračima. Svjedoci smo da se pojedini
igrači, ohrabreni „prijateljskim“ vezama sa pojedincima
, ponašaju blago rečeno nesportski,
te da takvo ponašanje prolazi bez sankcija. Ono što u budućnosti mora biti Vaša obaveza,
kao nekoga ko je nadležan i odgovoran, jeste da se takvo kršenje discipline i atmosfere u
svlačionici detektuje na vrijeme i rigorozno sankcioniše, a sve s ciljem održavanja atmosfere
u svlačionici na novu profesionalnog sportskog kolektiva.

Znači neko iz vrha uprave štiti nekog igrača koji pravi nered sudeći prema ovom
Lijepo bi bilo da se imena spomenu, da se zna ko je ubio ovakvu šansu kluba da napravi nešto u ovom jadu od lige. Historijska šansa ode u nepovrat.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 12 maj 2021, 00:55

Ta ce kepeci mali, otišli Tatar i Amar i oni se uzdigli da mogu sta hoće.
I trebo ih je Benjo udarati, sve i jednog

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2021, 00:57

90minut je napisao/la:
12 maj 2021, 00:50
Šta pišete izgubili smo titulu idite plačite nemojte pisati
You are someone else I am still right here

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 00:58

fera je napisao/la:
12 maj 2021, 00:57
90minut je napisao/la:
Šta pišete retardi izgubili smo titulu idite plačite nemojte pisati
Joj mrtvih mi kako me smijeh uhvatio ne mogu ti opisati sva nervoza izlazi iz mene. :rol:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 maj 2021, 00:58

Sabrina **** ti pleme. Ideš i ti!
- FKS -

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2021, 01:03

90minut je napisao/la:
12 maj 2021, 00:58
fera je napisao/la:
12 maj 2021, 00:57
90minut je napisao/la:
Šta pišete retardi izgubili smo titulu idite plačite nemojte pisati
Joj mrtvih mi kako me smijeh uhvatio ne mogu ti opisati sva nervoza izlazi iz mene. :rol:
Podsjetio me tvoj post na dedu ovog :urnebes:
You are someone else I am still right here

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 maj 2021, 01:04

Rekoh ja danas da nam je jedina šansa bila da smo Vinka nekako posudili Borcu da ih **** defanzivna vodi, Vaginko bi danas pregažen bio u BL protiv Zrinjskog. Sabotaža, makljaža, ofiraža! Još kup da pokloni vaginara Borcu sa nekom defanzivnom formacijom sa 9 igrača u defanzivi i yebo nam je sve što je mogao. Izgubio sve bodova što je mogao, mladi nula prilike za igru, unazadio nas je majstor ko rat prošli.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 maj 2021, 01:04

Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Od pocetka priprema odnosi u ekipi su katastrofa,izgubila se ta hemija,desili se mnogi nesporazumi itd. A uzrok svemu je Vinko,kao da je nekim svojim ponasanjima i reakcijama na treninzima namjerno htio da uzrokuje nemir. Dalje pripreme utakmica i sve ostalo mu je bilo preko kurca i reda radi,kao da mu je u intresu da ostvarimo sto losiji rezultat.
Kasnije sam dobio informaciji da je navodno pod pritiskom iz BL i da je cilj srpske politike da i kroz sport i premijer ligu izazove sto vise tenzija u BiH,da razvali i NS BiH i da ga sroza na katastrofalan nivo,a sve sa ciljem razvaljivanja drzave. Mnogi i 'nasi' svjesno u ovome ucestvuju radi vlastitog interesa.
Analizirajuci nasu igre i onako sa strane prateci te odnose unutar ekipe uvjeren sam da ovo nije prica bez osnova. A zajedno sa Vinkom sumnjivi su i neki igraci.
A Vinka boli ****,odradi posao za Vicu i svoje iz BL,dobije otkaz i to sve fino naplati.

A nasi idioti u Upravi su morali reagovati na sve ovo na vrijeme,to su bas ovce i debili nesposobni,u najgorem slucaju da su izdajnickoj ublehi dali otkaz kad i Emiru sad bi bila druga prica.

Sad mu vala ne moraju ni davati otkaz neka ga yebo ih on.
Sad je kasno za reakciju takve vrste.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 12 maj 2021, 01:05

HALO BA JEL DOSTA VIŠE PISANJA I TEKSTOVA

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 12 maj 2021, 01:07

Nositelji, play off konferencije, sve sada pada u vodu. Najvažnija titula u historiji postojanja kluba i prospemo +13.
Ne znam sta da radim sa sobom. Umjesto dominacije sada slijedi smanjenje budzeta i borba za 4 mjesto.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

pitartz
Kontakt:

Post Postao/la pitartz » 12 maj 2021, 01:07

Malo sam dosao sebi , samo ljudi da li je moguce da je ovo trener koji nema plana B , koji ne zna sta da radi kada mu neko postavi bunker !?

Pa sve i jednu izmjenu koju je uradio danas smo svi znali i prije utakmice... Ganjamo pobjedu protiv Slobode na Kosevu , a nama dva igraca u 16 metara budu , DVA ! Nema smislene akcije , nema protoka lopte , sve na nazor. Znas kako ce se Sloboda postaviti a ti opet izadjes sa dva defanzivna vezna i sa Krsteom na krilu , a pritom citavu sezonu sa ovom formacijom smo ocajni na postavljene odbrane. Pa daj probaj nesto drugo , promijeni formaciju , probaj 3-5-2 , probaj 4-4-2 sa Dervisagicem i Mesanovicem u spicu , stavi Susica sa Djokanovicem koji kakav god da je u posljednje vrijeme , a ocajan je , bolji je od Pejovica. Svi smo znali da ce se braniti na Kosevu , da nista necemo izgubiti sa Zinedinom i Susicem u sredini , ali ne...

Izmjene su katastrofalne , ocajne , jadne , smijesne. Na poluvremenu ubacuje Pejovica umjesto Adukora( koji je danas ofanzivno bio dosta konkretniji od Andreja , koji je danas dosta grijesio ) koji ima vise netacnih dodavanja i izgubljenih lopti nego tacnih dodavanja. Ubacuje Milanovica , Handzica i Hebibovica a vadi Zinedina i Mesanovica. Okej , razumijem da Zinedin nema snage za citavu utakmicu , ali njegov sut , pas , prekid bi mogao donijeti vise nego promasaji Hebibovica i netacna dodavanja Pejovica. Vadi Mesanovica koji je jedini pokusavao nesto. Handzica ubacuje a Dervisagica ostavlja na klupi. Ima li i jedna osoba na ovom forumu da mi moze reci da Dervisagic nije zasluzio sansu pored Handzica ? Neko da mi kaze da Dervisagic ne bi bolje odigrao od ovoga sto igra Handzic ? Ostavlja Krstea citavu utakmicu a danas je toliko los bio , pogotovo u prvom poluvremenu da ga ni najveci dusman ne bi ostavio da igra svih 90 minuta. Jos na kraju ubacuje Milanovica a ostavlja Jukica , koji jeste kao muha bez glave , ali i takav kakav jeste je dosta korisniji i od Milanovica i Krstea i Hebiba.

Hvala na titulu i prvoj polusezoni , ali vec neko vrijeme nije to to. Dosta je ! Sutra kompletan “strucni” stab mora biti smijenjen. Zavrsiti ovu sezeonu kako znamo i umijemo a na ljeto totalni remont. Nekolicina igraca nas MORA napustiti , dosta je ljudi vise. Ne zanima me hoce li neko reci nije ti ovo igrica , totalni remont je NEOPHODAN ! Dovesti nekoliko pojacanja i promovirati nekoliko akademaca , ali o tome vise razmisljati kada se zavrsi ova agonija od sezone.

Mnogo toga smo izgubili ovim gubitkom titule , previse toga , a nazalost svi smo toga svjesni bili osim osoba koje su trebale biti svjesne toga...
Kad’ jednom prodje sve...

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 12 maj 2021, 01:08

zagorski je napisao/la:
12 maj 2021, 01:04
Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Od pocetka priprema odnosi u ekipi su katastrofa,izgubila se ta hemija,desili se mnogi nesporazumi itd. A uzrok svemu je Vinko,kao da je nekim svojim ponasanjima i reakcijama na treninzima namjerno htio da uzrokuje nemir. Dalje pripreme utakmica i sve ostalo mu je bilo preko kurca i reda radi,kao da mu je u intresu da ostvarimo sto losiji rezultat.
Kasnije sam dobio informaciji da je navodno pod pritiskom iz BL i da je cilj srpske politike da i kroz sport i premijer ligu izazove sto vise tenzija u BiH,da razvali i NS BiH i da ga sroza na katastrofalan nivo,a sve sa ciljem razvaljivanja drzave. Mnogi i 'nasi' svjesno u ovome ucestvuju radi vlastitog interesa.
Analizirajuci nasu igre i onako sa strane prateci te odnose unutar ekipe uvjeren sam da ovo nije prica bez osnova. A zajedno sa Vinkom sumnjivi su i neki igraci.
A Vinka boli ****,odradi posao za Vicu i svoje iz BL,dobije otkaz i to sve fino naplati.

A nasi idioti u Upravi su morali reagovati na sve ovo na vrijeme,to su bas ovce i debili nesposobni,u najgorem slucaju da su izdajnickoj ublehi dali otkaz kad i Emiru sad bi bila druga prica.

Sad mu vala ne moraju ni davati otkaz neka ga yebo ih on.
Sad je kasno za reakciju takve vrste.
Jel Hole slučajno :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, senad82 i 68 gostiju.