Bjezi ba ja htio postavit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo za Horde:
A pojedini botovi ovdje su i to branili sve do zadnjeg momenta. Duse prodane uhljebske fujjjjjInijesta je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:10Ma ima brate al u qurcu, sve mokri snovi, pricala Sabrian s ovim pricala s onim, molili bi mi sisoju na kraju da se smiluje i udje u Klub![]()
A Nam je poprilicno digo veslo nakon “operacije” sa autima Rumenog
Cuj ponuditi Zelji tri plate a nisu u stanju zavrsiti Slobodu na kosevuforza_juve je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:45Prvo da im ponudimo 3 plate uzeli bi prije od Borca jednu i tu se sva priča završava.Napapijri je napisao/la: ↑11 maj 2021, 22:11Drug, mi nemamo upravu, imamo neku vrstu banke, stedise. Oni bi radije ustedili poneku marku nego rizikovali. Zbog 150-200.000KM prokockali su 2.000,000,00 KM, a mi pricamo o premiranju Zeljeznicara? Da nemamo vlasnika, a sa ovima na celu kluba, bili bi gori od njih, kunem ti se.egocentrik je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:56Pisao sam i prije ovog kola, ponuditi igračima zelje plate zadnja 3 mjeseca i gledat u nebo
Pa na temi od smradova pišu da Bog da poginuli ako zapnu protiv Borca i šta tu imamo dalje pričati.
Željo teško da može dobiti Borca i radije će od njih uzeti sigurnu paru pa makar 4 puta manji iznos nego da na kraju nemaju ništa ako zijane i plus eto baš će za nas igrati. Prije će ova sloboda odraditi pošteno svoj posao u to ne sumnjam.
Zadnja stvar Sabrina i društvo samo znaju pričati a kada treba reagovati nigdje ih nema tako da od premiranja nema ništa.
Bolje im je da pakuju kofere jer su na svim frontovima zayebaji, kako na financijskim tako i na sportskim
@Evander, ti onaj što nekad oblati Fanima i njegove defanzivne dužnosti?zagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:48Ima i on dobre krivice za mnoge stvari,ali ima ih puno odgovornijih od njega.Evander je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:04Neko zaista misli da je Emir prodao nekoga, ili da nije zelio da dovede krilo, centarfora?feniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:01Samo se sjetite harakiri poteza Emira koji je prodao Amara da uzme 400 hiljada maraka..tj da ne propadnu te pare kad na ljeto ode dzaba. I tu cifru uporedite s onom koju bi zaradili da smo bili prvi. A Amar bi nam bio dovoljan za titule.
Uhljupi su se dosada uspjesno maskirali rezultatima,koje su ruku na srce postigli sa duplo vecim budzetom u odnosu na konkurenciji i to opet jedva.
Sad sve maske padaju... ovo je katastrofa u rangu one sa Jesicem.
Lijepo bi bilo da se imena spomenu, da se zna ko je ubio ovakvu šansu kluba da napravi nešto u ovom jadu od lige. Historijska šansa ode u nepovrat.Testo je napisao/la: ↑12 maj 2021, 00:49Evo za Horde:
Nadalje, nije realno očekivati da svi igrači „dišu kao jedan“ i da se međusobno druže i van
terena, ali je isto tako nedopustivo, od strane odgovornih osoba, da se propusti
sankcionisanje, čak i pokušaja, pravljenja tabora među igračima. Svjedoci smo da se pojedini
igrači, ohrabreni „prijateljskim“ vezama sa pojedincima, ponašaju blago rečeno nesportski,
te da takvo ponašanje prolazi bez sankcija. Ono što u budućnosti mora biti Vaša obaveza,
kao nekoga ko je nadležan i odgovoran, jeste da se takvo kršenje discipline i atmosfere u
svlačionici detektuje na vrijeme i rigorozno sankcioniše, a sve s ciljem održavanja atmosfere
u svlačionici na novu profesionalnog sportskog kolektiva.
Znači neko iz vrha uprave štiti nekog igrača koji pravi nered sudeći prema ovom
Jel Hole slučajnozagorski je napisao/la: ↑12 maj 2021, 01:04Moram ovako javno reci dvije stvari,izvor je jedan nas fudbaler koji nije u dobrim odnosima sa Vinkom pa sam to u pocetku uzeo sa rezervom,ali kako je ova polusezona odmicala uvjerio sam se da je 100% u pravu. A drugi izvor je osoba koja je bliska klubu.
Od pocetka priprema odnosi u ekipi su katastrofa,izgubila se ta hemija,desili se mnogi nesporazumi itd. A uzrok svemu je Vinko,kao da je nekim svojim ponasanjima i reakcijama na treninzima namjerno htio da uzrokuje nemir. Dalje pripreme utakmica i sve ostalo mu je bilo preko kurca i reda radi,kao da mu je u intresu da ostvarimo sto losiji rezultat.
Kasnije sam dobio informaciji da je navodno pod pritiskom iz BL i da je cilj srpske politike da i kroz sport i premijer ligu izazove sto vise tenzija u BiH,da razvali i NS BiH i da ga sroza na katastrofalan nivo,a sve sa ciljem razvaljivanja drzave. Mnogi i 'nasi' svjesno u ovome ucestvuju radi vlastitog interesa.
Analizirajuci nasu igre i onako sa strane prateci te odnose unutar ekipe uvjeren sam da ovo nije prica bez osnova. A zajedno sa Vinkom sumnjivi su i neki igraci.
A Vinka boli ****,odradi posao za Vicu i svoje iz BL,dobije otkaz i to sve fino naplati.
A nasi idioti u Upravi su morali reagovati na sve ovo na vrijeme,to su bas ovce i debili nesposobni,u najgorem slucaju da su izdajnickoj ublehi dali otkaz kad i Emiru sad bi bila druga prica.
Sad mu vala ne moraju ni davati otkaz neka ga yebo ih on.
Sad je kasno za reakciju takve vrste.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, senad82 i 68 gostiju.