FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
joj sad kad se krenu imena bubati 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fenomenalna reakcija Ibrakovića poput Envera Lugušića u najboljim danima.
Kakav je.... Vešović
Kakav je.... Vešović

-
- Kontakt:
cek dok ga pitaju na FBirh je napisao/la:Fenomenalna reakcija Ibrakovića poput Envera Lugušića u najboljim danima.
Kakav je.... Vešović
frajer je u 10 min dobio 500 zahtjeva za prijateljstvo i 456 poruka

vincenttan je napisao/la:cek dok ga pitaju na FBirh je napisao/la:Fenomenalna reakcija Ibrakovića poput Envera Lugušića u najboljim danima.
Kakav je.... Vešović
frajer je u 10 min dobio 500 zahtjeva za prijateljstvo i 456 poruka![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Obzirom da sam veliki fan Fk Sarajeva,iz priloženog se vidjelo kakvi su vam igrači.Jedino što vam Komazec vrijedi,a ovo što vam dolazi recite mi molim vas svakodnevno čitam za tog Bilbiju ,koliko je odigrao utakmicu u jednoj prosječnoj Vojvodini?Ove priče oko nekih imena su samo menadžerska posla ,koja će nekoga debelo obogatiti,a Sarajevo dovesti na niske grane.Zapamtite ovaj moj post, jer polijepo vaše stručnjake poznajem,a ovo što vam rade neka im je na čast Ja bih se da sam na njihovom mjestu bojao pred Boga stati.jer oovo što vam rade ja za svaku osudu.
-
- Kontakt:
I SVE JE KAO PREEEEEEEEEEEEEE jos si moj adnjeooooooooooooooooojoksimovic je napisao/la:Obzirom da sam veliki fan Fk Sarajeva,iz priloženog se vidjelo kakvi su vam igrači.Jedino što vam Komazec vrijedi,a ovo što vam dolazi recite mi molim vas svakodnevno čitam za tog Bilbiju ,koliko je odigrao utakmicu u jednoj prosječnoj Vojvodini?Ove priče oko nekih imena su samo menadžerska posla ,koja će nekoga debelo obogatiti,a Sarajevo dovesti na niske grane.Zapamtite ovaj moj post, jer polijepo vaše stručnjake poznajem,a ovo što vam rade neka im je na čast Ja bih se da sam na njihovom mjestu bojao pred Boga stati.jer oovo što vam rade ja za svaku osudu.

neka drug, smiri se, i ja sam upoznat sa situacijom u klubu i nisu u pitanju ni "strucnjaci ni menadžerčići" nego PARE!

by by
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 dec 2013, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
http://prntscr.com/28h95g Ovo je komentar sa fb (grobar izgleda komentar na Vešovića)
Sarajevo ljubavi moja!
Ma bravo doktore nek si nam objasnio ovo za Bilbiju. Usput hvala sto si nam otvorio oci da nas uprava pravi budalama, ebem li ti djevojku sa sela i drsku zenu plavu.joksimovic je napisao/la:Obzirom da sam veliki fan Fk Sarajeva,iz priloženog se vidjelo kakvi su vam igrači.Jedino što vam Komazec vrijedi,a ovo što vam dolazi recite mi molim vas svakodnevno čitam za tog Bilbiju ,koliko je odigrao utakmicu u jednoj prosječnoj Vojvodini?Ove priče oko nekih imena su samo menadžerska posla ,koja će nekoga debelo obogatiti,a Sarajevo dovesti na niske grane.Zapamtite ovaj moj post, jer polijepo vaše stručnjake poznajem,a ovo što vam rade neka im je na čast Ja bih se da sam na njihovom mjestu bojao pred Boga stati.jer oovo što vam rade ja za svaku osudu.

Covjek vrijedi milion Evrica.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ma daj bolan mi smo i dalje rinake, vjerovatno ce se sad ovi nakaciti pa reci da je fake, da je ovo san, da nas Dino i Abdullah ublehe zavlace i slicno...sekac je napisao/la:http://prntscr.com/28h95g Ovo je komentar sa fb (grobar izgleda komentar na Vešovića)
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Ma ja samo komentare prenosim ništa ne izmišljamharisfcb je napisao/la:ma daj bolan mi smo i dalje rinake, vjerovatno ce se sad ovi nakaciti pa reci da je fake, da je ovo san, da nas Dino i Abdullah ublehe zavlace i slicno...sekac je napisao/la:http://prntscr.com/28h95g Ovo je komentar sa fb (grobar izgleda komentar na Vešovića)
Sarajevo ljubavi moja!
1L8F9C2 je napisao/la:Ma bravo doktore nek si nam objasnio ovo za Bilbiju. Usput hvala sto si nam otvorio oci da nas uprava pravi budalama, ebem li ti djevojku sa sela i drsku zenu plavu.joksimovic je napisao/la:Obzirom da sam veliki fan Fk Sarajeva,iz priloženog se vidjelo kakvi su vam igrači.Jedino što vam Komazec vrijedi,a ovo što vam dolazi recite mi molim vas svakodnevno čitam za tog Bilbiju ,koliko je odigrao utakmicu u jednoj prosječnoj Vojvodini?Ove priče oko nekih imena su samo menadžerska posla ,koja će nekoga debelo obogatiti,a Sarajevo dovesti na niske grane.Zapamtite ovaj moj post, jer polijepo vaše stručnjake poznajem,a ovo što vam rade neka im je na čast Ja bih se da sam na njihovom mjestu bojao pred Boga stati.jer oovo što vam rade ja za svaku osudu.

Sitnica brate,pita Tan kakav je ko "čoek"emir18 je napisao/la:
Covjek vrijedi milion Evrica.

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
- Kontakt:
pa isitna je da komazec a i bilija imaju velike plate
nije to nikakva tajna
i nije tajna da su ostalim igracima povecane plate ali i istina je da ce mnogi sad na glavu odletiti zbog igara u ovoj polusezoni
Sad kolike su plate u SRB ne znam, al evo, vjerovatno lik zna ko i koliko ima

i nije tajna da su ostalim igracima povecane plate ali i istina je da ce mnogi sad na glavu odletiti zbog igara u ovoj polusezoni

Sad kolike su plate u SRB ne znam, al evo, vjerovatno lik zna ko i koliko ima
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
citam ove komentare na srpskim sportskim portalima i ne mogu da se dozovem
kako su se ljudi uzdigli, a fudbal im sve vise i vise tone. Sad su negdje na nivou kad su Modrica i Leotar harali ovom ligom
Ako se ovo ostvari sa Sarajevom, onda to povlaci i ostale timove, to znajte. Bez jakog Sarajeva nema jakog Zelje i obrnuto

kako su se ljudi uzdigli, a fudbal im sve vise i vise tone. Sad su negdje na nivou kad su Modrica i Leotar harali ovom ligom

Ako se ovo ostvari sa Sarajevom, onda to povlaci i ostale timove, to znajte. Bez jakog Sarajeva nema jakog Zelje i obrnuto

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tacno je da je JSL nikada slabija, ali je u odnosu na PLBIH "Eredivisie" u najmanju ruku... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
polako drug moj, sve dolazi na svoje sad 

Sta dolazi?! Klupski fudbal iz godine u godinu slabi u cijelom regionu... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemoj spamat temu, jednom sam ti odg. ne zelim vise da spamam temu.
ONTOP:
Nije nam potreban taj precijenjeni Vesovic, prije sam za Berberovica, za nase trenutne uslove, izdominirat ce svaku tekmu po desnoj strani.
ONTOP:
Nije nam potreban taj precijenjeni Vesovic, prije sam za Berberovica, za nase trenutne uslove, izdominirat ce svaku tekmu po desnoj strani.