ma ja ne znam koju ste vi tekmu gledali ako mozete reci da pogba jucer nije odlican bio , pa mali je radio sta je htio , cist penal je alves na njemu napravio , pa i ono s albom je bilo gusto , jednostavno je mali opasan previse .
190ak cm visok , jak ko konj , brz , okretan , tehnike odlicne , suta , trci 90min , nije onaj tipicni neumorni trkac poput mascherana ili vidala , nesto vise tipa rakitica , ali lik ore . U skoku odlican , dobar pregled igre , jucer daleko najopasniji igrac Juventusa , nije mu niko od nasih igraca mogao zapeti . Na trzistu na kojem Illaramendi vrijedi 40mil , Pogba vrijedi 70 minimalno , dodavsi u obzir da je Pogbi 22god , da je vec medju najboljim na svojoj poziciji , da mu ugovor vrijedi do 2019 , treba se istresti poprilicno velika svota novca da se dovede .
U ovoj Barci bi zamijenio Iniestu prije nego Rakitica , jer je Raketa trkac i borac , dok je Iniesta ipak profinjeniji igrac i igrac koji moze okrenuti tok utakmice sa nekim dodavanjem poput onog jucer za prvi gol , a Pogba je isti takav igrac .
Ja se slazem da bi radije imao Verrattija u ekipi nego njega , ali bi definitivno uzeo Pogbu prije Kokea , riskirao bi , borac je bas kao i Koke , ali nudi to nesto , sto Koke nikad nece moci ponuditi , a to je ono sto je uvijek krasilo vezni red Barce , samo pogledajte Deca , Iniestu , Laudrupa , itd.
Ja presretan osvojenom tripletom , jos sam i pogodio rezultat i fino dobio na kladari zbog toga , niko sretniji od mene
Neymar je najbolji mladi igrac na svijet , top 5 igrac svijeta , on , messi i suarez su u top 5 lagano , to se jos moze ubaciti ronaldo i zdravi robben ili neuer , bar je to po mom skromnom misljenju