Ako ne može, onda nikako ne puštati.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jarane, jesi ogranicen?Raonffa je napisao/la:Boli tebe i slične tebi, sumnjam da boli Amidžu i Ken Ču.Evander je napisao/la:Boli nas briga za finansijski minus.Raonffa je napisao/la: Govorim ti u konstataciji zarade tvog kluba, treba vas doći više od 10-12-15 hiljada da bi finansijski nadomjestili nedolazak Željinih navijača.
Al' možda doduše vašima i nije bitan profit, mada iskreno sumnjam da samo zbog draži derbija dadnu nama toliko karata na Koševu.
Da se mene pita ja bih vam dao 3,5 hiljade mjesta na Koševu, to je otrpilike zdenka i pola sjevera (ugrubo rečeno), nemam ništa protiv toga. Al' je problem što vi uvijek napravite belaj na Grbavici, i ne znam kako da očekuješ da dobijete veći broj karata kada se zna kako se ponašate u zadnjim derbijima na Grbavici.
A mimo svega ovoga, vaših dosta bude na sjeveru i zapadu (i biće ih vjerovatno na istoku), i žao mi je jedino takvih ljudi koji bi došli na derbi radi utakmice, a ostanu uskraćeni za to.
Nema u našem navijačkom svijetu kulture da navijači protivničkih timova budu na metar razdaljine, nekad kad se to promjeni onda se može očekivati i veći broj navijača Sarajeva na Koševu, ili kada se Jug aBd izgradi, tada bi bilo sasvim fer da vam se dadne bar pola sjevera bez pogovora.
Koševo je druga priča, na Koševu ne postoji ni teoretska šansa da se fizički dođe u kontakt sa protivničkim navijačima zbog izgleda i pravljenja stadiona. Dobro, može se desiti kontakt na Zapadu al' tu su mahom ovi gore nabrojani ljudi koji dođu da gledaju utakmicu a ne da prave probleme zbog viška hormona.
Kontas?
U sustini, sta ti znas sta je derbiVirtu4l je napisao/la:Ako se može uraditi nešto ovako,
Zar se nas bas toliko bojite?Virtu4l je napisao/la:Ako se može uraditi nešto ovako,
Kontam ja tebe, al' baš me zanima na šta bi ličio taj bojkot. A već sam ti rekao da sumnjam da do toga može doći, al' eto kad već razglabamo...Evander je napisao/la: Jarane, jesi ogranicen?
Ako Hz i ostali navijaci najave bojkot, ako vam se da vise, sta im se onda isplati?
Da uzmu vase pare ili nase?
Je li tesko to skontati?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Daću ti ja desetogodišnju ako se bojiš ići na sjever.Evander je napisao/la:U sustini, sta ti znas sta je derbi
Itekako moze doci. Raji je prekipilo.Raonffa je napisao/la:Kontam ja tebe, al' baš me zanima na šta bi ličio taj bojkot. A već sam ti rekao da sumnjam da do toga može doći, al' eto kad već razglabamo...Evander je napisao/la: Jarane, jesi ogranicen?
Ako Hz i ostali navijaci najave bojkot, ako vam se da vise, sta im se onda isplati?
Je li tesko to skontati?
Kantici je dobro sve dok nema ovogaEvander je napisao/la:U sustini, sta ti znas sta je derbiVirtu4l je napisao/la:Ako se može uraditi nešto ovako,
Baš me sad zanima šta će se desitiEvander je napisao/la:Itekako moze doci. Raji je prekipilo.Raonffa je napisao/la:Kontam ja tebe, al' baš me zanima na šta bi ličio taj bojkot. A već sam ti rekao da sumnjam da do toga može doći, al' eto kad već razglabamo...Evander je napisao/la: Jarane, jesi ogranicen?
Je li tesko to skontati?
Vec se uveliko o ovome prica. Naravno, ne bi svi ispostovali bojkot, ali sumnjam da bi iz uprave bili imuni da im se takvo sto najavi.
Vjeruj mi, uveliko se prica o ovome, ceka se samo vas stav i ovaj derbi.
Ovo vec godinama tinja.
Ili ce biti gradski derbi, pravi, ili ga nece biti nikako.
Ima mi jaran dvije, a zivi u inostranstvu. Hvala ti, ja se vec snasaoVirtu4l je napisao/la:Daću ti ja desetogodišnju ako se bojiš ići na sjever.Evander je napisao/la:U sustini, sta ti znas sta je derbi
Tako kod svojih roditelja mozes otici pa lomiti.Stroj1946 je napisao/la:Da mi je istok na šugavici, pa da slomim onu stolicu što je lištica kupila
da ti je prvo mozak pa onda ostaloStroj1946 je napisao/la:Da mi je istok na šugavici, pa da slomim onu stolicu što je lištica kupila
Dobit cete karinu, isto ko sto ste i do sada dobijali, jos samo jedno slovo na sjeveruStroj1946 je napisao/la:Da mi je istok na šugavici, pa da slomim onu stolicu što je lištica kupila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.