Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

madridist
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la madridist » 29 maj 2016, 00:52

Dzoni it is done :salut:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 maj 2016, 00:52

let3 je napisao/la: Uzeo je i Di Matteo klempu, pa opet mu je Rus uručio nogu u pakaš :crazy: ....što bi uradio i Florenitno Zinedinu, da nije osvojio veceras :mrgreen:
Zidane je veceras radio strašno pogrešne stvari, kao neki amater, ostao bez izmjena vec u 75-toj minuti, a ostalo mu još 30 minuta produžetka :facepalm: igra finale, a pravi poteze ko da igra 10-to kolo protiv Getafea :shock: prije toga imao i srece što mu je ekipa povela golom iz ofsajda i na kraju nekako kroz penale došao do titule.
Šta ti je sreca, mnogo podcijenjen faktor u fudbalu.
Pa dobro, opet kažem, Real je osvojio iako je daleko od nivoa na kojem može biti, pa lani su ispali od nas, ali su smijem reći za klasu jači tada bili nego danas. Šbb-kbb je ono priča za utjehu, i ja zamišljam kako bi Juve mnogo više uradio da je imao sreće protiv Bayerna, ali je kao i obično u LP krenulo naopako kontra nas, to mi ostane kao hrana i nešto čime se kao tješim.

A Zizou ima mana, nije on ništa specijalno uradio što španski konobar ne bi, možda je samo donio neki mir u svlačionicu, možda i određeni respekt i hijerarhiju jer je bio veliki igrač.

A večeras je pogriješio kod Kroosa, a Dania je morao mijenjati, na njegovu nesreću Danilo je smiješan igrač kojeg je Porto dobro uvalio. Možda je i Benzemu mogao ranije vaditi, ali nemaju nijednu alternativnu prvu špicu na klupi. Inače sam veliki protivnik tog igrača i siguran sam da će ga prodati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 maj 2016, 00:53

Pogba je napisao/la:
let3 je napisao/la: Uzeo je i Di Matteo klempu, pa opet mu je Rus uručio nogu u pakaš :crazy: ....što bi uradio i Florenitno Zinedinu, da nije osvojio veceras :mrgreen:
Zidane je veceras radio strašno pogrešne stvari, kao neki amater, ostao bez izmjena vec u 75-toj minuti, a ostalo mu još 30 minuta produžetka :facepalm: igra finale, a pravi poteze ko da igra 10-to kolo protiv Getafea :shock: prije toga imao i srece što mu je ekipa povela golom iz ofsajda i na kraju nekako kroz penale došao do titule.
Šta ti je sreca, mnogo podcijenjen faktor u fudbalu.
Pa dobro, opet kažem, Real je osvojio iako je daleko od nivoa na kojem može biti, pa lani su ispali od nas, ali su smijem reći za klasu jači tada bili nego danas. Šbb-kbb je ono priča za utjehu, i ja zamišljam kako bi Juve mnogo više uradio da je imao sreće protiv Bayerna, ali je kao i obično u LP krenulo naopako kontra nas, to mi ostane kao hrana i nešto čime se kao tješim.

A Zizou ima mana, nije on ništa specijalno uradio što španski konobar ne bi, možda je samo donio neki mir u svlačionicu, možda i određeni respekt i hijerarhiju jer je bio veliki igrač.

A večeras je pogriješio kod Kroosa, a Dania je morao mijenjati, na njegovu nesreću Danilo je smiješan igrač kojeg je Porto dobro uvalio. Možda je i Benzemu mogao ranije vaditi, ali nemaju nijednu alternativnu prvu špicu na klupi. Inače sam veliki protivnik tog igrača i siguran sam da će ga prodati.
To je to.
Mislim da je pola igraca bilo nezadovoljno pod Rafom a u lijepoj atmosferi sve je lakse.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2016, 00:56

madridist je napisao/la:Dzoni it is done :salut:
Svaka cast.
A i njemu si valjo. :D

slika

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 maj 2016, 00:57

:lol:
barca 87 i bartra slucaj mi uvijek padnu napamet kad vidim Balea sa nekom titulom
Don Alfredo Di Stefano

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 29 maj 2016, 01:06

Pogba je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Ali Zidane kao da igra 25. kolo Primere, a ne finale LS, izvrsiti sve izmene do 75. minuta haos, CR ne moze da hoda. Potpuno nepotrebno izbacivanje Kroosa.
Upravo bi izvođenje Kroosa, ako ne računamo promašene zicere, moglo biti ključ poraza na kraju. Igrač kao Kroos se ne izvodi, čistunac i sigurica igrač koji ne griješi, kod koga je lopta sigurna, a pri tome uvodiš potpuno drugačijeg igrača kao Isco koji u ovom Realu niti smrdi, a niti miriše.

Jedino što je trebao uraditi je izvođenje Benzeme kojeg Real treba što prije da se otarasi.
Svaka tebi cast kad bi se ti otarasio top 3 napadaca svijeta,covjek koji zabije u 27 ligaskih utakmica 24 gola ove sezone i vec sad je top 10 strijelaca svih vremena u CL,takodze odlican asistent i savrsen igrac za Realov sistem.Jedina mana su skandali u koje upada i zbog tog ce dosta izgubiti,evo vec ove godine na Euru.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 maj 2016, 01:11

KpbKaka22 je napisao/la:Ma kojeg Di Matteovog jesi lud ti ,Chelseu se to vratilo malo srece,sta se ovim ciganima vratilo
U smislu da ovo ne dokazuje da je Zidane neki vrhunski trener nego kao i Di Matteo mora još puno raditi na sebi.Prvi se negdje izgubio,a za drugog ćemo vidjeti.
messilla je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Cholo je večeras pokazao neke svoje mane, nije imao odgovora na Zizuov plan, tačnije rečeno plana B. Naravno da to ne umanjuje ono što je napravio sa jednim klubom poput Atletia, ali ipak drugo izgubljeno finale protiv gradskog rivala kazuje da nije baš naučio mnogo toga iz prvog poraza.
Ohani malo, prvi put u zadnjoj minuti primili, večeras penali. A šta ti nije plan B? Eto uzeli su i posjed, ušao Carrasco, napravili nekoliko finih šansi, promašili penal i zabili gol...
Složio bih se s ovime.Plus kad je čuvao izmjene do drugog produžetka sjetio se odmah kako ih je pokosilo u tom finalu prije 2 godine i kako su padali od umora...pametno odrađeno i tu sam bio uvjeren da će dobiti na svježinu,ali eto.Možda se moglo ovo,možda se moglo ono,ali generalno što se mene tiče nema se Simeoneu šta previše zamjeriti.Molio ga Mancini već tjedan-dva za novu priliku u Interu pa reko čovjek ajd neću još uzet nego na oproštaju da bude efektnije,a tebi evo još sezona i nemoj mi za*ebat taj plasman u LP.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 maj 2016, 01:19

Ma svi znaju ko je iza Oblaka.
Don Alfredo Di Stefano

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 maj 2016, 01:23

SiamoNoi je napisao/la:Složio bih se s ovime.Plus kad je čuvao izmjene do drugog produžetka sjetio se odmah kako ih je pokosilo u tom finalu prije 2 godine i kako su padali od umora...pametno odrađeno i tu sam bio uvjeren da će dobiti na svježinu,ali eto.Možda se moglo ovo,možda se moglo ono,ali generalno što se mene tiče nema se Simeoneu šta previše zamjeriti.Molio ga Mancini već tjedan-dva za novu priliku u Interu pa reko čovjek ajd neću još uzet nego na oproštaju da bude efektnije,a tebi evo još sezona i nemoj mi za*ebat taj plasman u LP.
Ma opet i te izmjene su bile samo jer je morao. Praktički ljudi nemaju klupu. Carrasco okej, ali druga izmjena mu je uvijek bila tih Parteyevih nekoliko minuta kada neko od veznjaka već bude na izdisaju. Dosta su ih unazadili transferi Vietta i Jacksona.

Uz ostanak glavnih igrača i par finih pojačanja (eto Gaitan je izgleda done deal), jačanje klupe... opet će biti spremni za najveće domete.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 maj 2016, 01:25

Dajemo Retarda za Vietta :zviz:
Tritolone je napisao/la:...
madridist je napisao/la:Ma svi znaju ko je iza Oblaka.
Iz(n)a(d) oblaka nema laganja.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 maj 2016, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 29 maj 2016, 01:27

SiamoNoi je napisao/la:
:thumbup:
Don Alfredo Di Stefano

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 29 maj 2016, 01:46

Kakvih ovdje ublehasa ima tobejarabi, ovi psuju po Oblaku a frajer boga odbranio u toku utakmice, pa ovi neki crne bejla koji kad god je loptu imao u nogama belaj po atletico bio, pa kazu ne zasluzeno real dobio a ljudi imali brat bratu 3 stopostotne sanse dok atletico pored gola I penala nije imao ni jedne, onaj jedan jos kaze liga prvaka nebitna mati mila odo popit apaurin i lec spavat.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 29 maj 2016, 02:03

Ja bih samo citirao.svog prijatelja portilla koji je u osmini fiinala rekao:"dakle Zidan, osvaja undecimu u svojoj debitantskoj sezoni :kafa: "
naprijed rejal

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 29 maj 2016, 02:16

madridist je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
:thumbup:
[youtube][/youtube]
:mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 maj 2016, 02:40

:lol:

Diego Simeone admits he will consider his future at Atletico Madrid after Champions League final defeat
svejedno mislim da ostaje minimum dok ne bude otvoren novi stadion Atletica (2018), previse je emocija veceras
Simeone: “Nobody remembers the ones who finish second. To lose two finals is a failure. We must now go home and tend to our wounds.”
Zidane is the first French manager to ever win the Champions League.
Don't believe the hype.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 maj 2016, 02:47

Dakle i nakon sto smo osvojili Undecimu iliti na nasem 11. titulu Lige prvaka skupljaci zeljeze iliti simpatizeri sepataristickog polukluba iz Barcelone ne prestaju kmecati i nalaziti nacine da ospore titulu. Neka, svjesni su i sami da ce nas u broju titula stici mozda za jedno 150 godina :kafa:

Sto se same utakmice tice, siguran sam da bi Patetico uzeo titulu da je s druge strane bio bilo koji klub u Europi osim Reala. Ti ljudi imaju takve komplekse od Reala da se to rijecima opisat ne moze. K.a.r.a.l.i smo ih godinama, a k.a.r.a.m.o ih i sada u najvecim utakmicma kada imaju valjda najjacu generaciju u historiji kluba na okupu i to na kakve nacine. Prvo golom Babe Ramosa u zadnjoj minuti nadoknade (sto je ujedno bio i prvi gol iz prekida koji su primili te sezone u LP cini mi se) i sad na penale. Protiv kompleksa se jednostavno ne moze, a Real im je nabio kompleksa za 6 narednih zivota.

Zizou je pokazao ove sezone da ce da bude veliki trener. Prvo ono rastavljanje Enriquea na Camp Mou protiv ranije spomenutog polukluba i sad Choloa dobija njegovom igrom. Istina, napravio je veliku gresku sto je ispucao sve izmjene do 77. minute al je priprema utakmice bila besprijekorna. Da je CR bio spreman, debeli kloc pogodio sta je trebao pogoditi i Dani da se nije povrijedio, ovo bi bilo rutinski rijeseno u 90 minuta ali neka, sladje je ovako na penale. Dogodine doktor brani LP i potvrdjuje da je trenerska elita :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 maj 2016, 02:59

Epidaurus je napisao/la:Dakle i nakon sto smo osvojili Undecimu iliti na nasem 11. titulu Lige prvaka skupljaci zeljeze iliti simpatizeri sepataristickog polukluba iz Barcelone ne prestaju kmecati i nalaziti nacine da ospore titulu. Neka, svjesni su i sami da ce nas u broju titula stici mozda za jedno 150 godina :kafa:

Sto se same utakmice tice, siguran sam da bi Patetico uzeo titulu da je s druge strane bio bilo koji klub u Europi osim Reala. Ti ljudi imaju takve komplekse od Reala da se to rijecima opisat ne moze. K.a.r.a.l.i smo ih godinama, a k.a.r.a.m.o ih i sada u najvecim utakmicma kada imaju valjda najjacu generaciju u historiji kluba na okupu i to na kakve nacine. Prvo golom Babe Ramosa u zadnjoj minuti nadoknade (sto je ujedno bio i prvi gol iz prekida koji su primili te sezone u LP cini mi se) i sad na penale. Protiv kompleksa se jednostavno ne moze, a Real im je nabio kompleksa za 6 narednih zivota.

Zizou je pokazao ove sezone da ce da bude veliki trener. Prvo ono rastavljanje Enriquea na Camp Mou protiv ranije spomenutog polukluba i sad Choloa dobija njegovom igrom. Istina, napravio je veliku gresku sto je ispucao sve izmjene do 77. minute al je priprema utakmice bila besprijekorna. Da je CR bio spreman, debeli kloc pogodio sta je trebao pogoditi i Dani da se nije povrijedio, ovo bi bilo rutinski rijeseno u 90 minuta ali neka, sladje je ovako na penale. Dogodine doktor brani LP i potvrdjuje da je trenerska elita :kafa:
"skupljaci željeza", "separatisticki poluklub" u momentima kad osvajaju titulu LP :facepalm: i još prica o kompleksima :crazy:

Pa vama je Barca u zadnjoj deceniji nabila komplekse za narednih 10 života. Umjesto da slavite titulu ko ljudi, što bi bilo sasvim normalnom nakon vecerašnje utakmice - vi se po forumima i dalje opterecavate Barcom.
Bar veceras ste se mogli izdici iznad toga, ali kompleksi ne daju.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 maj 2016, 03:05

let3 je napisao/la: "skupljaci željeza", "separatisticki poluklub" u momentima kad osvajaju titulu LP :facepalm: i još prica o kompleksima :crazy:

Pa vama je Barca u zadnjoj deceniji nabila komplekse za narednih 10 života. Umjesto da slavite titulu ko ljudi, što bi bilo sasvim normalnom nakon vecerašnje utakmice - vi se po forumima opet bavite Barcom.
Pricate o tome kako jel nemate neke komplekse od nas a svaki post na ovoj temi vam je ismijavanje prvaka Europe na razne nacine, svakom sekundom kreativniji postajete. Naklonite se klubu koji ima 11 titula LP i koji je rutinirao ekipu protiv koje ste smijesno izgledali :wave:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 maj 2016, 03:14

Epidaurus je napisao/la:
let3 je napisao/la: "skupljaci željeza", "separatisticki poluklub" u momentima kad osvajaju titulu LP :facepalm: i još prica o kompleksima :crazy:

Pa vama je Barca u zadnjoj deceniji nabila komplekse za narednih 10 života. Umjesto da slavite titulu ko ljudi, što bi bilo sasvim normalnom nakon vecerašnje utakmice - vi se po forumima opet bavite Barcom.
Pricate o tome kako jel nemate neke komplekse od nas a svaki post na ovoj temi vam je ismijavanje prvaka Europe na razne nacine, svakom sekundom kreativniji postajete. Naklonite se klubu koji ima 11 titula LP i koji je rutinirao ekipu protiv koje ste smijesno izgledali :wave:
:damn:

Bolan, klub vam je pobjedio, postao prvak evrope, proslavi to ako umiješ....što se i dalje opterecavas sa separatistickim poluklubom :crazy: ne moraš bar sad :lol: ima dana za toga

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 maj 2016, 04:09

Jel ovo moderator ili neka zayebancija? Smijesno jbt. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.