Ne moze se sa cirkusantima gospodski, ne bi te razumjeli. Znaci da bi predsjednik cirkusa sa Grbavice shvatio odgovor, Dino je bio primoran da se spusti na nivo cirkusanta i odgovori na nacin na koji je odgovorio.pile87 je napisao/la:Onda je trebao odgovoriti da nije dovoljno novca i da Duljevic kosta 2 miliona eura. To bi bilo u maniru jednog direktora nekog sarajevskog kluba. Po meni on blamira sebe i sve one koji navijaju za sarajevo. Jer svodi razgovor na nivo pijace.
Iskreno ja mislim da ni iz Zelje ovo nisu trebali raditi. Ali ovo sto Dino prica je nivo Ozrena iz Semizovca.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
Vjeruju da imaju para, kao sto vjeruju i da ce Koldzo doci sa bagerima. Jadni su i smjesni. Sad kad padnu nece se oporaviti dugo, dugo, dugo... Bice uzivanje gledati ih kako umiru.
hahah finansijski je zatvorena cijela godina a mozda i sljedeca da nije ne bi se razbacivali parama i slali skoro milionske ponude za prosjecog igraca.FrancescoTotti je napisao/la:Opet da ponovim, KO VISOKO LETI,PADA NISKO.
Cudno zasto su se bas sad upalili ovi iz zeljeznicara, kad su doveli masu polovnjaka, a o sljedecoj polusezoni im ovisi buducnost kluba...
Pa hajde, lakse je onda pricati o Sarajevu...
-
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dulja ce biti nas ulog u vasem novom statutu. Po redu jedno 356 statut...posto nema ni jednog investitora , Dulja je nas cip. Sad uzivaj , mi se raspadamo , vi letite al vas nevidjeni dug spusta na zemlju

-
- Kontakt:
Zatvorena godina zatvorena. Kako su nasjele ovcice.
Imate para, imate... I Koldzo ce doci sa bagerima, hoce, hoce. Samo nemojte plakati, bice sve u redu.

Dobro tebi je mozda u redu da se zvanicnik kluba tako obraca i ponasa jer si tako naucio. Meni nije zna se kako treba da ide prepiska ili razgovor izmedju dva kluba.Hordas Doboj je napisao/la:Ne moze se sa cirkusantima gospodski, ne bi te razumjeli. Znaci da bi predsjednik cirkusa sa Grbavice shvatio odgovor, Dino je bio primoran da se spusti na nivo cirkusanta i odgovori na nacin na koji je odgovorio.pile87 je napisao/la:Onda je trebao odgovoriti da nije dovoljno novca i da Duljevic kosta 2 miliona eura. To bi bilo u maniru jednog direktora nekog sarajevskog kluba. Po meni on blamira sebe i sve one koji navijaju za sarajevo. Jer svodi razgovor na nivo pijace.
Iskreno ja mislim da ni iz Zelje ovo nisu trebali raditi. Ali ovo sto Dino prica je nivo Ozrena iz Semizovca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ponuda je dokaz da imamo, a sta ce biti kasnije niko ne zna i svi ste imali prosle godine pare sad nemateultrasegamega je napisao/la:Zatvorena godina zatvorena. Kako su nasjele ovcice.Imate para, imate... I Koldzo ce doci sa bagerima, hoce, hoce. Samo nemojte plakati, bice sve u redu.

Gdje je istocna tribina grbavice koja je trebala biti izgradjena od Bajicevog transfera?diplomatija je napisao/la:Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra

SARAJEVO
Cito si neke prijedloge sa foruma i sad pises kao trebala biti izgradenafico je napisao/la:Gdje je istocna tribina grbavice koja je trebala biti izgradjena od Bajicevog transfera?diplomatija je napisao/la:Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra

-
- Kontakt:
Ako sutra posaljete ponudu za Messija od 20 miliina hoces li vjerovati da stvarno imate 20 miliona??dell21 je napisao/la:Ponuda je dokaz da imamo, a sta ce biti kasnije niko ne zna i svi ste imali prosle godine pare sad nemateultrasegamega je napisao/la:Zatvorena godina zatvorena. Kako su nasjele ovcice.Imate para, imate... I Koldzo ce doci sa bagerima, hoce, hoce. Samo nemojte plakati, bice sve u redu.
Vjerujes li da ce doci Koldzo sa bagerima??
Vjerujes li Bakirovoj prici o 100.000 radnih mjesta??
Realno, jeftin pokusaj marketinga i mazanja ociju navijacima, skretanje paznje sa rezultata i pravog stanja u klubu.
Da nije realna i stvarna vasi ne bi reagovali i sutjeli bi kao sto sute i za ostale ponude za tog igraca (jednostavno prihvatis ili odbijes). Ponuda koja se posalje i bude prihvacena mora biti realizovana ili ide tuzba i prinudno izvrsenje. Znaci ta tvoja prica ne pije vode i dok spominjes neke bagere,koldzu , i ostalo vidi se koliko ti je vunaultrasegamega je napisao/la:Ako sutra posaljete ponudu za Messija od 20 miliina hoces li vjerovati da stvarno imate 20 miliona??dell21 je napisao/la:Ponuda je dokaz da imamo, a sta ce biti kasnije niko ne zna i svi ste imali prosle godine pare sad nemateultrasegamega je napisao/la:Zatvorena godina zatvorena. Kako su nasjele ovcice.Imate para, imate... I Koldzo ce doci sa bagerima, hoce, hoce. Samo nemojte plakati, bice sve u redu.
Vjerujes li da ce doci Koldzo sa bagerima??
Vjerujes li Bakirovoj prici o 100.000 radnih mjesta??
Realno, jeftin pokusaj marketinga i mazanja ociju navijacima, skretanje paznje sa rezultata i pravog stanja u klubu.

Ne zanima me od kojih para ce te je izgraditi. Sad kad vec imate pare, izgradite sebi stadion, pa da se ni mi ne moramo gurati u onoj zdenki.dell21 je napisao/la:Cito si neke prijedloge sa foruma i sad pises kao trebala biti izgradenafico je napisao/la:Gdje je istocna tribina grbavice koja je trebala biti izgradjena od Bajicevog transfera?diplomatija je napisao/la:Ljudi vam pokušali pomoci sa ovih 400 hiljada da odmah sanirate kredit koji ste nedavno podigli, niste htjeli, sad se gušite, ibraka kupuje stanove, a vi gledajte kud se magla vija i hocete li imati da zapalite sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Los pokusaj , pokusaj ponovo potrudi se j.ebo ga ti
SARAJEVO
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nista pogresno Dino nije rekao. Zar nije bolje da rijesite dugove?pile87 je napisao/la:Dobro tebi je mozda u redu da se zvanicnik kluba tako obraca i ponasa jer si tako naucio. Meni nije zna se kako treba da ide prepiska ili razgovor izmedju dva kluba.Hordas Doboj je napisao/la:Ne moze se sa cirkusantima gospodski, ne bi te razumjeli. Znaci da bi predsjednik cirkusa sa Grbavice shvatio odgovor, Dino je bio primoran da se spusti na nivo cirkusanta i odgovori na nacin na koji je odgovorio.pile87 je napisao/la:Onda je trebao odgovoriti da nije dovoljno novca i da Duljevic kosta 2 miliona eura. To bi bilo u maniru jednog direktora nekog sarajevskog kluba. Po meni on blamira sebe i sve one koji navijaju za sarajevo. Jer svodi razgovor na nivo pijace.
Il mozda jos bolje, trebali ste dati bolje uslove malom Hadziahmetovicu, produziti ugovor na 4 godine i dati momku primanja 100k godisnje, pa ga poslije prodati za 5 puta vece pare, zaraditi na njemu 2-3 miliona evrona a ne pustiti najveceg talenta za 500k u Tursku.

Sami sebi skacete u stomak sa ovim glupostima i djelujete krajnje neozbiljno. A vrijeme ce pokazati ko je na pravom putu.
-
- Kontakt:
Nismo mogli sutiti kad ste ko djeca zeljna paznje uslikali ponudu i poslali portalima. Debilno bas. Da ste ozbiljni radili bi i to ozbiljno i u tisini, a ne preko medija. Samo malo trebas mucnuti glavim, nije tesko za skontati kakve su namjere bile.
I nema nama sta biti vuna, realno, smjesni ste ispali.
I nema nama sta biti vuna, realno, smjesni ste ispali.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 04 feb 2016, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ponuda ne mora biti izvrsena sve dok se ne stave potpisi na ugovor između Duljevica i u ovom slucaju cirkusa sa Grbavice.dell21 je napisao/la:Da nije realna i stvarna vasi ne bi reagovali i sutjeli bi kao sto sute i za ostale ponude za tog igraca (jednostavno prihvatis ili odbijes). Ponuda koja se posalje i bude prihvacena mora biti realizovana ili ide tuzba i prinudno izvrsenje. Znaci ta tvoja prica ne pije vode i dok spominjes neke bagere,koldzu , i ostalo vidi se koliko ti je vuna
FK Sarajevo je moglo prihvatiti ponudu a da se cirkus i Dulja ne dogovore. Tada transfer ne bi bio realizovan iako smo mi kao klub prihvatili ponudu. Znaci ta tvoja prica ne pije vode.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A forumas koji je postavio sliku,isto tako je i ispario!Po zadatku bacio kost i nigdje ga.Cudno.
Kako ti ne shvatas to ne treba Dinu da interesuje. Isto vrijedi za obrnuto. Ono sto sam ja cuo da Zeljo ima varijantu da brzo zaradi na Duljevicu...
Postoje norme ponasanja kod nekih ljudi koji rade u klubu...ne treba to dovoditi u nivo sa forumom.
.
Postoje norme ponasanja kod nekih ljudi koji rade u klubu...ne treba to dovoditi u nivo sa forumom.
.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nikad igrace nismo dovodili parama, tj. dolazili su bez odštete, samo smo im isplacivali plate. Ranije je ibrak dovodio koga stigne pa je Jesic ove zime morao otjerati ibrakove levate. Ove zime smo doveli igrace na deficitarnim pozicijama, jedino je Kramar mozda visak. Nismo imali milione niti ih sad imamo. Imamo onoliko koliko nam treba da plate budu redovne, da placamo porez državi, da zadržavamo nabolje igrace i prodajemo ih za milione EURA.dell21 je napisao/la:Ponuda je dokaz da imamo, a sta ce biti kasnije niko ne zna i svi ste imali prosle godine pare sad nemateultrasegamega je napisao/la:Zatvorena godina zatvorena. Kako su nasjele ovcice.Imate para, imate... I Koldzo ce doci sa bagerima, hoce, hoce. Samo nemojte plakati, bice sve u redu.

SARAJEVO
-
- Kontakt:
Kazu Hadziahmetovic nije prodan radi kokuzluka nego eto....nako.
ahahhahahahaha
ahahhahahahaha
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Niko ga nije pitao za savjet kako sanorati dug i sta raditi. Da li se varam ? Zasto ga to uopste dotice ? Empoli navodno poslao istu ponudu. Zasto nju ne komentarisete ovako ?Hordas Doboj je napisao/la:Nista pogresno Dino nije rekao. Zar nije bolje da rijesite dugove?pile87 je napisao/la:Dobro tebi je mozda u redu da se zvanicnik kluba tako obraca i ponasa jer si tako naucio. Meni nije zna se kako treba da ide prepiska ili razgovor izmedju dva kluba.Hordas Doboj je napisao/la: Ne moze se sa cirkusantima gospodski, ne bi te razumjeli. Znaci da bi predsjednik cirkusa sa Grbavice shvatio odgovor, Dino je bio primoran da se spusti na nivo cirkusanta i odgovori na nacin na koji je odgovorio.
Il mozda jos bolje, trebali ste dati bolje uslove malom Hadziahmetovicu, produziti ugovor na 4 godine i dati momku primanja 100k godisnje, pa ga poslije prodati za 5 puta vece pare, zaraditi na njemu 2-3 miliona evrona a ne pustiti najveceg talenta za 500k u Tursku.![]()
Sami sebi skacete u stomak sa ovim glupostima i djelujete krajnje neozbiljno. A vrijeme ce pokazati ko je na pravom putu.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.