Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel stvarno pa posluzit ce im bogamiPinki tm`87 je napisao/la:Dzemal Sadikovic u rudaru iz kaknja![]()
![]()
![]()
![]()
momci jel vi ne citate forum???
Hahahahha najjaci je Carlos HahaSeyo_TM je napisao/la:momci jel vi ne citate forum???
Ja sam pravio clipPinki tm`87 je napisao/la:Drama je Ovo,Svaka cast koje ovo uocio..
Svaka čast burazSpleeN_TM je napisao/la:Ja sam pravio clip
Dok sam gledao tekmu, kada je Vedo davao gol pred ocima mi je bio Zubanovic
u mom rodnom mjestu,kako vas nije stidLFC_LAVOV je napisao/la:to su bila vremenaSeyo_TM je napisao/la:@porodjeni kad vec nisi skontao zayebanciju nema potrebe za daljnim ofiranjem....
@zlaja ovo je njihov cuhaji i najljepsa pobjeda nad njanjama...nemoze nijedan avatar biti bolji![]()
2:0 smo dobili....hhaha evo smijem se ko mahnit kad se sjetim situacija dole... nas otislo negdje oko 2000 ( 90% je voz bio, jer je i konjicana islo)...jedni nakon tekme kradu tene, drugi trenerke, treci voce...mi ko slanca pusteni ... pa bolan sjecam se da su neki pricali da je neko odradio baklavu sto se hladila na prozoručamac je napisao/la:Uuu dobra je Turbina bila. Je li ono 2:0 za nas bilo? Izbi belaj, kasnije se po novinama (po Havazu što ti rek'o) kusuralo.
Kad sam vidim ovo sran.je ono su vremena bila. Željo 10. mjesto, negativna gol razlika k'o na tekućem, Radnički Lukavac ili Zmaj od Bosne dolaze, na Grbavici bruka raje (k'o sad na derbijima) i to stare raje.![]()
...kako su to dobra vremena bila...jbt 11god proslo...
Dobro si ovo uocio,,svaka cast!SpleeN_TM je napisao/la:
Nadam se da neko dijeli moje misljenje
je li fkt, ne mogu da vjerujem ako je istina, baš nam fali jedan takav igrač i naravno špic, imaš li više inf. je li došao samo ko supić dok ne nađe novi klub ili ima šanse da potpišebistrikboy je napisao/la:Zajko Zeba dobio papire i slobodan je igrac,trenira sa nama
joj kad bi on potpisao!!!bistrikboy je napisao/la:Zajko Zeba dobio papire i slobodan je igrac,trenira sa nama
Ako je istina dan zapocinjem s osmjehombistrikboy je napisao/la:Zajko Zeba dobio papire i slobodan je igrac,trenira sa nama
Ja sam jučer čuo od naših igrača da su ga u Kamazu prebacili u drugi tim jer nije htio da produži ugovor, koji mu ističe sad na polusezoni. Kažu da je i na treningu pokaz'o da je velemajstor. Daj Bože da već ima slobodne papire i da potpiše za nas.bistrikboy je napisao/la:Zajko Zeba dobio papire i slobodan je igrac,trenira sa nama