Evo kanim se drugi ili treci put da napisem nesh malo o utakmici....
Koliko me prvo poluvrijeme razocaralo toliko je drugo ohrabrilo....
Otvaranje utakmice: mlako , bojazljivo....bavarci deff preozbiljno shvatili

ovu polu-revijalnu utakmicu...pa pohitali sto prije da otjeraju maler..

Neka ih , pokusajte ih svatit ne sjecaju se kad su zadnji put dobili...
Leitner i Gundo....defanzivno katastrofa sto je ujedno i ocekivano !Sto je zapravo zabrinjavajuce da ni ofanzivno nish nisu odigrali....
Reus- definitivno je ova utakmica pokazala da od njeg ne mozemo ocekivati da zamijeni Kagawu , ne zato sto je boji ili losiji igrac nego jednostavno sto nisu isti tip igraca...
Od "kuronje" treba ocekivat da zamijni Kagawu.....jer moze zadrzati loptu, sacekati ostale da se prikljuce, Reus je vise "ubilacki" nastrojen...cim primi loptu ide ravno na igraca!
Dalje....
Reus nije jos uhvatio shvatio sistem u potpunosti....nema udvajanja , adekvatnog presinga.Naravno nije to samo do njeg zakazale su i sestice....izgledat ce to bolje sa Benderom ili Kehlom
Jednostavno ekipe ne "dise" kao jedan sto se tice defanzivnog dijela....ali ne sumnjam da ce to Herr Klopp dovesti pod konac !
"vjetrobran" haman da nije pofatao konce...raspali onu loptu a Lewat mu utrcava na peterac...skontat ce aBd !
Klat cemo mi se s njima za titulu opet

ne sumnjam !
PS: Stvar koja me raduje ...od necu reci katastrofalne ali deff od utakmice ispod prosjeka napravili smo zamalo 2:2....to je taj pobjednicki mentalitet , od 0:2 okrenemo igru u nasu korist i pravimo mnogo prilika...Po mom misljenju veliki plus !
@Sema nemoj molim te da budemo kao oni "anamo" : "soli","klare" ostali levati...."fantastično, sexualno...

Pa **** smo moćni...

" ajd obecaj da nesh lijepit ove epitet jadan za drugim....da ne moram zmirit i na tvoje psotove