dati cu ti podatke samo dok je napravimmiamiheat25 je napisao/la:daj podatke o sobi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da razbacimo koju friendly,malo prije tekme

Moderator/ica: Padovan
dati cu ti podatke samo dok je napravimmiamiheat25 je napisao/la:daj podatke o sobi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da razbacimo koju friendly,malo prije tekme
DAVID VILLA 7' je napisao/la:JEBOGA VISE IGRA KAD NEAM SRECE,DAJTE MI PSV VAM ETO ODUZMI TE MI TIH 11 BODOVA NEMOGU VISE SA OVIM SLJACIMA NEMOGU GOLA DA DAJU
Ma dzabe pises trazio sam i ja prije ovih problema,ali nema nista od toga i ja sad cisto rekreativno igram do krajaDAVID VILLA 7' je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:JEBOGA VISE IGRA KAD NEAM SRECE,DAJTE MI PSV VAM ETO ODUZMI TE MI TIH 11 BODOVA NEMOGU VISE SA OVIM SLJACIMA NEMOGU GOLA DA DAJU
eu2-Barcelona- je napisao/la:dati cu ti podatke samo dok je napravimmiamiheat25 je napisao/la:daj podatke o sobi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da razbacimo koju friendly,malo prije tekme
ako hoce neko drugi nek upada,sa ovim @miamiheatom nikako da se spoji-Barcelona- je napisao/la: eu2
ss.ba
1234
spojilo se 4-3-Barcelona- je napisao/la:ako hoce neko drugi nek upada,sa ovim @miamiheatom nikako da se spoji-Barcelona- je napisao/la: eu2
ss.ba
1234
POTPIS!!!Stipe_djhasko je napisao/la:PRIJEDLOG
Kola se igraju ovim danima
ponedjeljak i utorak - prvo kolo
-srijeda, četvrtak i petak- drugo kolo,
-subota i nedjelja- treće kolo itd.
eh moj prijedlog je
-srijeda, četvrtak i- drugo kolo,
-petak i subota i nedjelja- treće kolo itd.
jer vikednom npr ako je ljepse vrijeme po danu malo rostiljat navece i izac bilo kako bilo vikendom licno ja imam manje vremena pa da se tu i petak ubaci
POTPIS!!!Stipe_djhasko je napisao/la:PRIJEDLOG
Kola se igraju ovim danima
-srijeda, četvrtak i petak- drugo kolo,
-subota i nedjelja- treće kolo itd.
eh moj prijedlog je
-srijeda, četvrtak - drugo kolo,
jer vikednom npr ako je ljepse vrijeme po danu malo rostiljat navece i izac bilo kako bilo vikendom licno ja imam manje vremena pa da se tu i petak ubaci
Već je bilo molbi u vezi toga, ja sam već pisao da bi ja prvi zamjenio HSV, ali nema mjenjanja na početku bio draft pa koje imao više sreće prošao je boljeDAVID VILLA 7' je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:JEBOGA VISE IGRA KAD NEAM SRECE,DAJTE MI PSV VAM ETO ODUZMI TE MI TIH 11 BODOVA NEMOGU VISE SA OVIM SLJACIMA NEMOGU GOLA DA DAJU
Ne znam druže, ali teško, ipak se igra od početka po ovom sistemu tako da je sad bezveze mjenjati, imamo mi svi obaveza pored foruma, nije ovo jedino naš smisao život, ali sve se to može uklopiti kad se hoće, pa tako neka ostane ovake za ovu sezone, a od naredne ćemo vidjeti. To je samo 15 minuta u 48 satiStipe_djhasko je napisao/la:eh moj prijedlog je
-srijeda, četvrtak - drugo kolo,
EU 2Cospy89 je napisao/la:hocu ja aj napravi
haj gledaj utakmicu jaranerobovi88 je napisao/la:Hoćel neko jednu ?
eo doso samapocalyps je napisao/la:karaon poslije utakmice mozemo odigrati nasu tekmu javi se kad dodjes
karaon je napisao/la:eo doso samapocalyps je napisao/la:karaon poslije utakmice mozemo odigrati nasu tekmu javi se kad dodjes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.