ja rekoh face to face ognjen -jelena, skoro ko efendic vs konakovicBIHpatriota je napisao/la:Senad mora da je ponovo pozove!
Potpis.coelho41 je napisao/la:Nema ništa ljepše nego kad se srbi svađaju
Tako je. Vratiti ime i staviti zlatnu krunu pored imenaKompromis je napisao/la:Sta ceka moderacija kog kur.ca sa vracanjem imena ove svete teme.... najveci sin Bosne od rata na ovamo.... je.bo vise Srba nego Hag.....
Nemoj bgt, tacno bi se svi usrali od plackarenja feminsistkinja i "ugrozenih" zena kad bi ova pocela kako je ona majka dvoje djeceMoggi je napisao/la:ja rekoh face to face ognjen -jelena, skoro ko efendic vs konakovicBIHpatriota je napisao/la:Senad mora da je ponovo pozove!
samo sloga tojsici srbina spasavacoelho41 je napisao/la:Nema ništa ljepše nego kad se srbi svađaju
Jelena pridruzi se stigmatiziranoj asistentici sa Pravnog fakulteta. Ispricaj sve na Face TV.BIHpatriota je napisao/la:Senad mora da je ponovo pozove!
Ja da mi je rekla da imam mikrokurac objavio bi ga pa taman da mi je nanokurac.Donnie Darko je napisao/la:E vala ako sad ne objavi video pichketina je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.