Ako je Nordveit neka stavi neko umesto mene.
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Mislim da ovo nije Barazite,jer po googleuo ovo je on.
,sada sam ukucao Nordtveit i vise mi lici na ovoga lika,mada nisam ni znao kako on izgleda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Stefane jel ovo oživljavamo ovu našu temu
evo jedno od mene

znaš ovog čovu
evo jedno od mene

znaš ovog čovu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hahahahahahahalegenda reala je napisao/la:Stefane jel ovo oživljavamo ovu našu temu
evo jedno od mene
znaš ovog čovu

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
-
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Stefane jel ovo oživljavamo ovu našu temu
evo jedno od mene
znaš ovog čovu
ovo bi @Admir_Sa trebao znati
- legenda reala
- Kontakt:
ma znate lahko je ,gledaj mu brade kako je zamrzla
hajde Stefane trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hajde Stefane trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Isti onaj Ezelov tjelohraniteljkakavdanakneiskustvu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Stefane jel ovo oživljavamo ovu našu temu
evo jedno od mene
znaš ovog čovu
ovo bi @Admir_Sa trebao znati

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Filip Trejbal jbt.
Cek sada da nadjem pitanje.

- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Filip Trejbal jbt.![]()
![]()
![]()
pa znam ja u koga se mogu pouzdati ,znam da me nećeš iznevjeriti

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti... 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
E pa ko ne zna ovu bradicu i njegove poznate padove.Sexmachineboy je napisao/la:Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti...

Nego slusaj,jedno pitanje:
Krajem 90-ih godina u Spartaku iz Subotice je pocinjao fudbaler kome su predvidjali najblistaviju karijeru na prostoru Balkana.No na jednim pripremama sa repkom je pao sa balkona i morao je da u 17 godini okonca fudbalsku karijeru.Sve novine su o tome pisale secam se i danas tih isecaka i tuge u Subotici.
O kome mladicu je rec?
- legenda reala
- Kontakt:
šta piše ,ti ne bi nikad skonto ,da on nije odgovorioSexmachineboy je napisao/la:Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti...

e yebi se ti odma nešta ,bilo tad i tad ,ne znam

A popusis mi jbt,taman dodjem da poigramo a ti me izneveri,odoh napraviti tost sebi,ako ne odgovorite stavite nesta drugo da mogu da odgovorim dok se vratim.legenda reala je napisao/la:šta piše ,ti ne bi nikad skonto ,da on nije odgovorioSexmachineboy je napisao/la:Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti...

-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:E pa ko ne zna ovu bradicu i njegove poznate padove.Sexmachineboy je napisao/la:Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti...![]()
Nego slusaj,jedno pitanje:
Krajem 90-ih godina u Spartaku iz Subotice je pocinjao fudbaler kome su predvidjali najblistaviju karijeru na prostoru Balkana.No na jednim pripremama sa repkom je pao sa balkona i morao je da u 17 godini okonca fudbalsku karijeru.Sve novine su o tome pisale secam se i danas tih isecaka i tuge u Subotici.
O kome mladicu je rec?
teško ti ovo
hahah .. cujj pao sa balkonaa ... e peha u tri lijepe .... a ne znam o kome se ovo radi .-.. sace to devil znat 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:A popusis mi jbt,taman dodjem da poigramo a ti me izneveri,odoh napraviti tost sebi,ako ne odgovorite stavite nesta drugo da mogu da odgovorim dok se vratim.legenda reala je napisao/la:šta piše ,ti ne bi nikad skonto ,da on nije odgovorioSexmachineboy je napisao/la:Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti...
pa kako ću znati ,yebo te ,nikad nije ni zaigrao da bi čuo za njega završio karijeru sa 17 godina

isto ko kad bi ja tebi postavio pitanje
Jedan od najveći talenata iz Goražda ,otišo na probu u Schalke i tamo nije prošo ,o kome je riječ a i on išo sa 16 godina

-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:A popusis mi jbt,taman dodjem da poigramo a ti me izneveri,odoh napraviti tost sebi,ako ne odgovorite stavite nesta drugo da mogu da odgovorim dok se vratim.legenda reala je napisao/la:šta piše ,ti ne bi nikad skonto ,da on nije odgovorioSexmachineboy je napisao/la:Samo otvoriš sliku u novom prozoru i piše ti...
pa kako ću znati ,yebo te ,nikad nije ni zaigrao da bi čuo za njega završio karijeru sa 17 godina

isto ko kad bi ja tebi postavio pitanje
Jedan od najveći talenata iz Goražda ,otišo na probu u Schalke i tamo nije prošo ,o kome je riječ a i on išo sa 16 godina

i to što kažeš
Ne mozes ti meni to postaviti jer iz Gorazda je ne moguce otici u Schalke.
Ajde stavite vi nesta,ja kontam vi ozbiljni.
Rec je o Caba Handji.

Ajde stavite vi nesta,ja kontam vi ozbiljni.

Rec je o Caba Handji.

- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ne mozes ti meni to postaviti jer iz Gorazda je ne moguce otici u Schalke.![]()
![]()
Ajde stavite vi nesta,ja kontam vi ozbiljni.![]()
Rec je o Caba Handji.
ovo neki Kinez ,a ti kažeš iz Subotice

može se iz Goražda otići u Schalke ,samo što kad dođeš tamo kažu ti nakon nekoliko dana ,momak mi takvih ko ti imamo ovdje na bacanje

a znaš li ko je u pitanju ,igra sad u Hrvatskoj ligi
Mogu lupati,da nije Sovsic?legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Ne mozes ti meni to postaviti jer iz Gorazda je ne moguce otici u Schalke.![]()
![]()
Rec je o Caba Handji.
ovo neki Kinez ,a ti kažeš iz Subotice![]()
![]()
![]()
može se iz Goražda otići u Schalke ,samo što kad dođeš tamo kažu ti nakon nekoliko dana ,momak mi takvih ko ti imamo ovdje na bacanje![]()
haj ti kući
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Mogu lupati,da nije Sovsic?legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Ne mozes ti meni to postaviti jer iz Gorazda je ne moguce otici u Schalke.![]()
![]()
Rec je o Caba Handji.
ovo neki Kinez ,a ti kažeš iz Subotice![]()
![]()
![]()
može se iz Goražda otići u Schalke ,samo što kad dođeš tamo kažu ti nakon nekoliko dana ,momak mi takvih ko ti imamo ovdje na bacanje![]()
haj ti kući
pa ti sve znaš ,a bilo ti je i lakše nego meni

haj dalje samo neko fino ,po mogućnosti da znam odgovor

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.