Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da je ga Ibisevic zabio, dali bi jos jedan do krajaPrincipatus je napisao/la:Sta odbrani golman Vedi.![]()
Steta, ali Stuttgart sad pred kraj pravo poludio.
Naslutio si bas je vrlo slican Hasagicu skide covjek gotov zicer.SaLL/ihovic je napisao/la:nakon ovog gola Okazaki-a njhov me golman podsjeti na Hasagica haman i njeg ufatilo u ledima
pa dobro sadharishp je napisao/la:Naslutio si bas je vrlo slican Hasagicu skide covjek gotov zicer.SaLL/ihovic je napisao/la:nakon ovog gola Okazaki-a njhov me golman podsjeti na Hasagica haman i njeg ufatilo u ledima
Stutgart je inace zesca qarina od kluba,ove sezone.
Vedo nije nista nije uradio kako treba, sve greska za greskom. On se zove fudbalerom.Ibizevic je napisao/la:Ono što mi je drago jeste da se popravila dosta igra Ibiševića. Izgleda da je naučio uštopati loptu, a da se ne odbije od njega, mnogo je kreativniji i rastrčan kao i uvijek
E hvala Bogu ako je to naucio. Vrijeme je vise bilo.Ibizevic je napisao/la:Ono što mi je drago jeste da se popravila dosta igra Ibiševića. Izgleda da je naučio uštopati loptu, a da se ne odbije od njega, mnogo je kreativniji i rastrčan kao i uvijek
Jooooj odlicna je ta utakmica bila , vedo je bio odlican al ovaj salihovic nije zdrav nikako pa covjek ko topEdvin_Mg je napisao/la:
kakva je ovo utakmica bila :O sjajan pas Vedada,da je nastavio vako sad bi za Chelsea igro.. :S
Prvo je pisalo Ibišević, pa su ispravilibavarian_bk je napisao/la:Na **** pise da je Sakai asistent . Gdje ti pratis ?
bavarian_bk je napisao/la:Na **** pise da je Sakai asistent . Gdje ti pratis ?