Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- champions1921
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Moze li pomoc.. Ovo mi se desava kada pokrenem vidio na youtube ili kad malo vise opteretim racunar.. Zna li neko sta znaci ovo sto mi izbaci??

BUDI ŽELJO !!!
Update video driver.
- champions1921
Posto sam laik sto se ovog tice jeli ti problem da mi postavis neki link s kojeg mogu preuzeti te drajvere?? Koristim win 7 (not genuine).. Unaprijed hvala..mandraX je napisao/la:Update video driver.
BUDI ŽELJO !!!
Trebaš mi napisati koja ti je grafička, tačnu oznaku.champions1921 je napisao/la:Posto sam laik sto se ovog tice jeli ti problem da mi postavis neki link s kojeg mogu preuzeti te drajvere?? Koristim win 7 (not genuine).. Unaprijed hvala..mandraX je napisao/la:Update video driver.
- champions1921
Instaliran je najnoviji driver za graficku Nvidia geforce 8400 GS ali to nije rijesilo problem? Da nije graficka pri kraju?mandraX je napisao/la:Trebaš mi napisati koja ti je grafička, tačnu oznaku.champions1921 je napisao/la:Posto sam laik sto se ovog tice jeli ti problem da mi postavis neki link s kojeg mogu preuzeti te drajvere?? Koristim win 7 (not genuine).. Unaprijed hvala..mandraX je napisao/la:Update video driver.
BUDI ŽELJO !!!
Jesi li siguran da je instaliran najnoviji? Probaj deinstall driver, pa ponovo install.champions1921 je napisao/la: Instaliran je najnoviji driver za graficku Nvidia geforce 8400 GS ali to nije rijesilo problem? Da nije graficka pri kraju?
Probaj također izvadit' tu grafičku, pa koristi integrisanu. Vidi sta ce bit'.
- champions1921
Ovo prvo sam uradio. Mako skroz stari i instalirao ovaj 340.52 koji je zadnji za ovu graficku.. Nista se nije promijenilo..
Haj da probam ovo drugo.. Sta trebam uraditi.. Ugasiti komp i fizicki odstaniti graficku ili??
Haj da probam ovo drugo.. Sta trebam uraditi.. Ugasiti komp i fizicki odstaniti graficku ili??
BUDI ŽELJO !!!
Da. I onda koristi integrisanu, vidi šta će se dešavat'.champions1921 je napisao/la: Haj da probam ovo drugo.. Sta trebam uraditi.. Ugasiti komp i fizicki odstaniti graficku ili??
- champions1921
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Pokušaj i ovo
izbrisi drajvere i programe nvidine preko control panela/programs and..., onda izbrisi i grafičku preko device managera (desni klik i uninstall), i resetuj PC...
e kad se upali automatski bi sedmica trebala drajvere da instalira koji dodju uz sam sistem za tu tvoju grafičku
I onda testiraj optereti i vidi ocel radit
izbrisi drajvere i programe nvidine preko control panela/programs and..., onda izbrisi i grafičku preko device managera (desni klik i uninstall), i resetuj PC...
e kad se upali automatski bi sedmica trebala drajvere da instalira koji dodju uz sam sistem za tu tvoju grafičku
I onda testiraj optereti i vidi ocel radit
- champions1921
Sve sam ja to vec radio a izgleda da sam "rijesio" problem a samo sam kabal prebacio sa dvi na vga izlaz na grafickoj.. Jeli moguce da je do tog bilo
Handrim evo komp vec sat i jos se nije pojavio onaj plavi ekran a prije se pojavljivao cim ga malo opteretim.. Kod mene je racunar spojen sa nekim lcd-om od 37 inci i sluzi samo za surfanje i gledanje filmova.. Kada deinstaliram drajvere od graficke totalno nestane slike na ovom lcd-u, a onda moram kopcati monitor od kompjutera na kojem bude slike, te onda instaliram drajvere pa vratim ovaj veci lcd.. Valjda sam ovo dobro srocio
Imam jos jedno pitanje.. Naime, imam problem sa gledanjem videa na Youtube.. Stopa cak i na 480p dok je na vecim rezolucijama totalno nemoguce gledati.. Do cega bi to moglo biti s obzirom da na vlc-u normalno gledam filmove u full HD rezoluciji.. Sve sto sam moga izguglati vec sam probao ali nisam uspio rijesiti problem.. Kompjuter mi je kanta tako da je vjerovatno do toga al eto cisto da priupitam ako je jos neko imao slicnih problema..
Imam jos jedno pitanje.. Naime, imam problem sa gledanjem videa na Youtube.. Stopa cak i na 480p dok je na vecim rezolucijama totalno nemoguce gledati.. Do cega bi to moglo biti s obzirom da na vlc-u normalno gledam filmove u full HD rezoluciji.. Sve sto sam moga izguglati vec sam probao ali nisam uspio rijesiti problem.. Kompjuter mi je kanta tako da je vjerovatno do toga al eto cisto da priupitam ako je jos neko imao slicnih problema..
BUDI ŽELJO !!!
Imam jednu takvu kantu, i samo do toga moze bitichampions1921 je napisao/la:Sve sam ja to vec radio a izgleda da sam "rijesio" problem a samo sam kabal prebacio sa dvi na vga izlaz na grafickoj.. Jeli moguce da je do tog biloHandrim evo komp vec sat i jos se nije pojavio onaj plavi ekran a prije se pojavljivao cim ga malo opteretim.. Kod mene je racunar spojen sa nekim lcd-om od 37 inci i sluzi samo za surfanje i gledanje filmova.. Kada deinstaliram drajvere od graficke totalno nestane slike na ovom lcd-u, a onda moram kopcati monitor od kompjutera na kojem bude slike, te onda instaliram drajvere pa vratim ovaj veci lcd.. Valjda sam ovo dobro srocio
![]()
Mia San Mia
- Illmatic09
- Kontakt:
Sta napraviti da mi se ovo ne pojavljuje? Uvijek kad upalim pc pojavi se.

Meni se slicno pojavljivalo tako kada je kopija a ukljucen update.Illmatic09 je napisao/la:Sta napraviti da mi se ovo ne pojavljuje? Uvijek kad upalim pc pojavi se.
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Idi u device manager nešto ce biti sa upitnikom pored, desni klik i disable 
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: Odg:
Hvala, jednostavno bilo, mada nije neki problem ali smeta. Ne znam samo sta je to, jer nista nisam prcko, samo od sebe se pocelo pojavljivati.JoseMourinho je napisao/la:Idi u device manager nešto ce biti sa upitnikom pored, desni klik i disable
- AlfredBorden
- Kontakt:
ispuste samo prasinu iz centralne, svi problemi nestaju sami od sebe 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Pomoć potrebna opasno.
Namješto sam da sklonim WAT s laptopa i rebootam laptop nakon što procesa uklanjanja, sad se neće upalit, koji mu je k.rac?
Namješto sam da sklonim WAT s laptopa i rebootam laptop nakon što procesa uklanjanja, sad se neće upalit, koji mu je k.rac?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Vec par puta mi se desava da display laptopa treperi (mislim da se na engleski to kaze flickering
). Jel zna netko zbog cega je to? Kad restartam laptop vrati se u pravo stanje.
Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen? Ima jedno godinu dana da sam dao laptop jednom momku koji se bavi (ne profesionalno) oko tih pizdarija, on je otvoria laptop, ocistia ga, ali je bilo nekih problema sa par sarafa (bili su malo izlizani) pa nije moga skroz ucvrstit.
Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen? Ima jedno godinu dana da sam dao laptop jednom momku koji se bavi (ne profesionalno) oko tih pizdarija, on je otvoria laptop, ocistia ga, ali je bilo nekih problema sa par sarafa (bili su malo izlizani) pa nije moga skroz ucvrstit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, feniksptica i 38 gostiju.