Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

materazzi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la materazzi » 04 mar 2011, 19:50

mislim da sve tri italijanska velikana mogu biti ponosni sto je u njihovim redovima igrao takav igrac , a sa druge strane i zlatan mora biti ponosan na cinjenicu da je igrao u tim klubovima i to veoma uspjesno i svojim igrama sigurno podizao kvalitetu ali i cinio ligu zanimljivijom svojim potezima i ponasanjem

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 mar 2011, 19:52

MaGiCa je napisao/la:@Dzenan

Jel Mourinho legenda Intera?
Sta je razlicito on uradio u odnosu na Zlatana?
I jedan i drugi su pobegli iz Intera. I jedan i drugi su koristili istu frazeologiju. I jedan i drugi su tu ljubav "prema Interu" naplatili. I jedan i drugi vole samo sebe. Razlika je samo u tome sto Mou nije trenirao Milan, a Zlatan trenutno igra za Milan.
U kapitalizmu, nema sentimentalizma. I Totti i ADP i Maldini su igrali za velike pare za svoje klubove, jedino sto nisu menjali iste. Da Galliani nije produzio ugovor Maldiniju po uslovima koje je sam Maldini postavio - video bi sta 2001. ili 2002. znaci lojajlnost klubu. ;)
Da zaključimo:
[youtube][/youtube] :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 mar 2011, 19:55

@MaGica

nek Mourinho ode u Milan pa onda mozemo pricat,ovako se ne mogu ni poredit.Mourinho je od prvog dana kad je doso u Inter reko da nece ostat citav zivot u Interu (posteno,po meni barem),ima navijaca Intera koji ga ne vole zbog toga.Meni je i prije dolaska u Inter bio vrh i najdrazi trener,nakon prosle sezone mislim da to nista ne moze promijenit...Ibra nije donio Interu onoliko koliko je donio Mou,uz duzno postovanje Ibri.

Nije problem sto je Ibra otiso iz Intera,neka je.Htio je da ode da osvoji LP ( :lol: ),otiso je i to je to. "Problem" je sto je preso u Milan i to je jedini razlog zbog kojeg nikad nece i ne moze bit legenda Intera.

Od igraca do igraca je da li ce on preci u neki klub ili ne,Ibra je postupio kako je postupio i samim tim je sebi zatvorio vrata Intera za sva vremena,barem sto se tice statusa legende.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 mar 2011, 19:58

čuj nek morinjo ode u milan pa ćemo vidjeti :roll: , kao da je zlatan interov igrač, pa tog istog zlatana je inter na najšugaviji mogući način oteo od direktnog rivala juventusa, znači tad je bio dobar interovcima a kad pređe u milan (i to iz barse a ne direktno) odjednom nije više legenda intera i sve se zaboravlja, jako ružno i tužno ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 mar 2011, 20:01

ne razumijem stvarno sta nije jasno :shock:

mislim da je ovo sasvim logicno razmisljanje...Ibri zahvalan za sve sto je uradio u Interu,nije mi mrzak al ne vidim kako moze u legende Intera nakon prelaska u MIlana i nakon izjava po dolasku u Milan.

sta je tu tuzno i ruzno ? :roll:

Leonardo recimo nikad u MIlanu nece imat status koji je imo do dolaska u Inter i to je fkt ;)
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 04 mar 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 mar 2011, 20:01

Interista di cuore je napisao/la:@MaGica

nek Mourinho ode u Milan pa onda mozemo pricat,ovako se ne mogu ni poredit.Mourinho je od prvog dana kad je doso u Inter reko da nece ostat citav zivot u Interu (posteno,po meni barem),ima navijaca Intera koji ga ne vole zbog toga.Meni je i prije dolaska u Inter bio vrh i najdrazi trener,nakon prosle sezone mislim da to nista ne moze promijenit...Ibra nije donio Interu onoliko koliko je donio Mou,uz duzno postovanje Ibri.

Nije problem sto je Ibra otiso iz Intera,neka je.Htio je da ode da osvoji LP ( :lol: ),otiso je i to je to. "Problem" je sto je preso u Milan i to je jedini razlog zbog kojeg nikad nece i ne moze bit legenda Intera.

Od igraca do igraca je da li ce on preci u neki klub ili ne,Ibra je postupio kako je postupio i samim tim je sebi zatvorio vrata Intera za sva vremena,barem sto se tice statusa legende.

Uh ovo bi mu moglo naskoditi,nedo Bog da ovo vidi odma bi mu pritisak otiso u tacku :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 mar 2011, 20:03

@scudetto

dokazujes "inteligenciju" iz posta u post...

keep up the good work ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 mar 2011, 20:04

znači po tebi da sad zaneti pređe u milan i odigra jednu sezonu više neće biti legenda intera, nice ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 mar 2011, 20:07

@interista
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
u srce si me pogodio

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 mar 2011, 20:09

@toni

cekaj jel Leonardo ima isti status u Milanu od dolaska u Inter ? al realno ? Zanetti je nesto neponovljivo...

ne kontam stvarno,jos ste naisli na mene koji i dalje gotivim Ibru,vidjet ce te kad dodje neko ko ga je zamrzio nakon sto je otiso iz Intera (a takvih je vise ;) ).

Ibri zahvalan za sve golove i ono sto je dao Interu,al ponavljam prelazak i ono sto je prico po prelasku u Milan su ga sigurno udaljile od Intera i statusa legende...

@scudetto
:cry:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 mar 2011, 20:11

Interista di cuore je napisao/la:@MaGica

Znaci, nisu legende Intera ni Meazza, ni Ronaldo, ni Serena, ni Vieri, ni Altobelli...
Legende Milana nisu Trapattoni, Leonardo, Collovati...
Legende Juventusa nisu Trapattoni, Baggio, Tardelli, Zambrotta...

Cudni su ti kriterijumi.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 mar 2011, 20:12

@interista
Nemoj brate nema potrebe :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 mar 2011, 20:15

@MaGiCa

Ibra se nasro po Inter tek sto je sletio na Malpensu po dolasku u Milan i samim tim je sebe udaljio od mjesta legende.

toliko od mene za veceras,odo sad sta popit pa se cujemo nekad kasnije 8-)

@scudetto

pozz :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 mar 2011, 20:16

Interista di cuore je napisao/la:@toni

cekaj jel Leonardo ima isti status u Milanu od dolaska u Inter ? al realno ? Zanetti je nesto neponovljivo...

ne kontam stvarno,jos ste naisli na mene koji i dalje gotivim Ibru,vidjet ce te kad dodje neko ko ga je zamrzio nakon sto je otiso iz Intera (a takvih je vise ;) ).

Ibri zahvalan za sve golove i ono sto je dao Interu,al ponavljam prelazak i ono sto je prico po prelasku u Milan su ga sigurno udaljile od Intera i statusa legende...
leonardo je iz milana otjeran tako da mu niko ništa ne može prigovoriti,
zlatan iz intera otišao u barsu kao legenda intera, igrom slučaja došao u milan i sad odjednom neki (ne kažem tebi) omalovažavaju tog istog ibru a u istoriji intera vjerovatno nije bilo bitnijeg igrača, pa on je interu koji je tad bio vječiti luzer sa 15-ak zero titoli sezona sam skoro donio 2 scudeta.
a svašta on priča, i uvjek je i pričao, mada pretpostavljam na šta ti tačno aludiraš, al moram ti reči da je tu bio u pravu :D mada je često znao lupati gluposti

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 04 mar 2011, 20:18

ma Ibra nije tip igraca kojeg se voli, al brate on to i ne trazi...pa zna on kako se kupuju navijaci, zna on kako se postaje legenda kluba ali on to jednostavno nece(na predstavljanju ljubis dres ekipe u koju si tek stigao...nisko...nisko). On je momak s nasih prostora tj naseg mentaliteta, pa pogledajte samo Bracu pa covjek je mogao bit sah, mat, ikona, kralj Bayerna( iako vjerujem da on ima mjesta u srcima bavaraca) al ne, odoh i skoknuti do Juveta pokupit koju kintu i tamo i briga mene...pa evo Hibić, covjek bio kapiten A.Madrida na kraju karijere mu nudjena funkcija u klubu, da ostane da radi...ma jok odoh ja u moju Bosnu ja sam ubio love moze mi bit za zivota...to je taj psiho sklop nasih ljudi a takav je i doticni gospodin, jednostavno ne moze se odoliti carima neceg novog iako i tu gdje jesi ti je predobro...
i jos nesto...to sto je sad u Milanu...ma to nema nikakve veze, jednostavno on ne moze bit "nasa" legenda na osnovu te 2-3 sezone jer ako cemo gledat po uspjesima svaka cast onim scudetima, al radost koju mi je donio kralj Et'oo i Wesely Snajper i ono izbacivanje "vanzemaljaca :roll: " iz katalonije ma braaateeeeee....
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 mar 2011, 20:20

nije stvar jel u pravu ili nije,legenda nekog kluba se ne ponasa tako kako se on ponaso i to je to...vjecito cu mu bit zahvalan najvise za ovo :

[youtube][/youtube]

ali i za jos puno toga...al legenda ne moze bit.jbg :oops:

sad stvarno odo,imate mahanje :mrgreen:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 mar 2011, 20:23

@interista
Jesi se primio za ovo da nece biti legenda kluba :D
naravno da nece a ti care lagano put pod noge pa popij sto god ;)

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 04 mar 2011, 20:25

:roll:

slika
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2011, 20:25

MaGiCa je napisao/la:Znaci, nisu legende Intera ni Meazza, ni Ronaldo, ni Serena, ni Vieri, ni Altobelli...
Legende Milana nisu Trapattoni, Leonardo, Collovati...
Legende Juventusa nisu Trapattoni, Baggio, Tardelli, Zambrotta...

Cudni su ti kriterijumi.
AKo je neko od ovih nabrojanih davao izjave u kojima govori protiv svog kluba, odnosno prvocira navijače onda nema status legende. A Ibrahimović svojim postupcima nije zaslužio da bude legenda Intera, moje mišljenje.

Pa Boniek je isto srao o Juventusu, pa je na kraju izgubio zvijezdicu na stadionu, odnosno status legende ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 04 mar 2011, 20:31

covjek koji je s.upak nemoze biti legenda, a Ibra je upravo to, vaznije je nekad biti covjek nego dobar igrac tako da, djaba sve kad je shupak ;)
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.