Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Virtu4l
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2010, 08:42

Dobro jutro svima!

"Their free-kick leading to the penalty wasn't a free-kick. On a day like that, you can't take that as an excuse because we have to look at ourselves. But every little mistake went against us and the decisions as well.” - Arsene Wenger

Vođa se žali na sudije, pih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 nov 2010, 10:55

Kao sto vidimo, jos su iznervirani :mrgreen:

Fools!
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 nov 2010, 10:59

Ovo je stvarno sramota, da jedan ovakav forumaš spama na temi Arsenala, stvarno sramota. Na ovog virtuela sam navikao al od tebe No Name nisam. Sve dok je tako, dok admin ne uradi šta treba ja odlazim odavde. Pozdrav svima i želim sve najbolje u životu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 nov 2010, 11:06

Veceras moramo poraziti Bragu!

Sta se palite neka spamaju, treba to da nas veseli jer jos nisu dosli sebi jbg ljudi izbaceni iz takta ne znaju sta ce vise nama ostaje samo da uzivamo.

Budi cool!
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2010, 11:32

GunnerS je napisao/la:Ovo je stvarno sramota, da jedan ovakav forumaš spama na temi Arsenala, stvarno sramota. Na ovog virtuela sam navikao al od tebe No Name nisam. Sve dok je tako, dok admin ne uradi šta treba ja odlazim odavde. Pozdrav svima i želim sve najbolje u životu.
Kad gorila prestane omalovažavati druge, ja brišem odavde.
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 nov 2010, 11:41

U prevodu, kad ja prestanem da govorim svoje misljenje, prestaces da spamas :mrgreen: (to se nece desiti) to je delikatna stvar jer je su u pitanju osnovni demokratski principi poput slobode govora a posto zivimo u takvom sistemu ja mogu pisati svoje mislenje sve dok ne vrijedjam, psujem ili sl.

E sad ti mozes reci da ja nekoga vrijedjam ali ti nemas nikakav valjan dokaz za to, cak suprotno najvise sam ja vrijedjan, ali kao kulturna osoba ignorisem to. Najsmjesnije meni u svemu je sto ste vi ustvari dosli da mene provocirate a ustvari mene najmanje provocirate :mrgreen:
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 nov 2010, 11:42

Vozdrica GunnerS, ni ja više ne pišem ovdje, ali ima drugih tema, neka te bolan moj, nego spominjali smo te neki dan na Arsenal BiH. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2010, 11:48

Samo iznosimo svoja objektivna mišljenja.
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2010, 12:18

Demokratija je ljudi, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne razumijem zašto prizivate administraciju sada, kada smo se i mi aktivno uključili u diskusije o Arsenalu, valjda to nije zabranjeno. Eno u temi "Ne valja ti poso admine" fino piše da nema ekskluzivnih tema, mojih ili tvojih, sve teme su zajedničke. Ako ima bilo šta da se kosi sa pravilima, molim da mi to neko konkretno ukaže.

I da, još jedna stvar, nikako ne razumijem da se Paja nazivao vođom, gigantom, liderom i kako sve ne, kada je on, na dosta nekorektniji način, bucao po temama o reprezentativcima dok smo mi, koji to u puno manjoj mjeri radimo ovdje, neki negativci. Valjda imamo ujednačene kriterije :shock:

E sad malo o utakmici: Očekujem sigurnu pobjedu Arsenala nad slabašnim protivnikom :x Bendy 4 gola, RVP 3, Nasri i Fabregas po 2.

Paja, pogrešno tumačiš moje (naše) motive. Naime, mi volimo diskutirati sa kvalitetnim forumašima, kakvim se predstavljaš, pa da ti ne bi morao stalno nama u goste da dolaziš mi smo malo došli do tebe. Valjda se zbog toga ne ljutiš :?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 nov 2010, 12:46

Frutek je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Pa normalno to se zove uspjesan biznis, djabe dovedes boljeg umjesto da platis brdo love za losije, eto Barcelona ima sad para vidimo kako su skupo doveli pojacanje Afelaja
Reci jednog igrača iz prvih 11 Arsenala da je bolji od bilo kojeg igrača iz prvih 11 Barse :lol: :lol: :lol:
joj frutek,jako si nezreo,paaa porediti igrace posebno je u najmanju ruku smijesno,zasto?-Jer je nezrelo.
Ekipni duh Arsenala je veci od ekipnog duha B'celone...zasto?-Evo zasto,ekipni duh se mjeri obicno zajednistvom kolektiva,broju kvalitetnih igraca/zvijezda proporcionalno uspjesima,to su odprilike parametri,a tu Arsenal ubija u pojam Barcelonu i dok Arsene za zivota ne dovede zvijezdu u Arsenal,onaj dva skrata Rajkard i Pep izgleda samo gledaju pregled eurosporta i ko im se svidi,hop,zanimamo se za njega,tako bacise lovu na Ibrahimovica,na Ronaldinha,na Owemarsa,na Titi-ja :) ,na jos tonu igraca,dok sa Arsenalom to nije slucaj,pa uporedi ekipni duh obije ekipe,pa ces da vidis.
Drugo...kad hoces konkretno Song,Willshire,Cesc,R v Persie,Vermaelen,pa i sirina na golu uz Fabija tu je jos Aluminijum :D
Dalje imas jos tu i Chamacka,Diaby je vanseriski igrac,al' zbog povreda sa puno oscilacija,Theo,Nasri...itd,svi oni ako nisu u rangu Barcinih skupih pojacanja tipa Vila ili Macherano ili pak Abidal ,kojeg uzgred su Clichy a i Gibbs davno preveslali njihovu stafetu.Dalje Sagna 2x bolji i polivalentniji igrac od Alvesa...itd
al sve je to smijesno,tako gledat,jer fudbal je timska igra i tim pobjedjuje.
Eto,nadam se da si kakvih pozitivnih stvari naucio iz ovog posta,jer je tvoje poredjenje jako djetinjasto,
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 23 nov 2010, 12:57

Svaka cast na pravljenju dobrih mladih igraca, ali da se neka titula osvoji potrebno je jos nesto, sto je bas iz primjera Arsenala ocigledno.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 nov 2010, 12:59

PIRKE33 je napisao/la:Svaka cast na pravljenju dobrih mladih igraca, ali da se neka titula osvoji potrebno je jos nesto, sto je bas iz primjera Arsenala ocigledno.
nekom ko voli arsenal,nije bitno da on osvoji 50 trofeja,nego da igra za nasu dusu,da je kolektivna i zanimljiva igra,pitam se samo zasto stoke city ima navijaca,van zemlje il kud ces dalje imam prijatelja koji 1 navija za shefield utd a drugi za Karl Zeis Jenu i goreci su navijaci :D
To nije mjerilo za navijace,to je mjerilo za nenavijace Arsenala ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 nov 2010, 13:03

Ja vama ni ne branim da pisete ovdje, cak sta vise veseli me to i dodje mi kao svojevrsno priznanje i drago mi je da vidim da ste jos pod utjecajem :mrgreen:
Budite uvjereni da cemo i na podforumu reprezentacija razmijenjivati misljenja, vjerujem da vas to veseli!

Fools!
Dio Arsenala

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 23 nov 2010, 13:06

Arnelinho je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Svaka cast na pravljenju dobrih mladih igraca, ali da se neka titula osvoji potrebno je jos nesto, sto je bas iz primjera Arsenala ocigledno.
nekom ko voli arsenal,nije bitno da on osvoji 50 trofeja,nego da igra za nasu dusu,da je kolektivna i zanimljiva igra,pitam se samo zasto stoke city ima navijaca,van zemlje il kud ces dalje imam prijatelja koji 1 navija za shefield utd a drugi za Karl Zeis Jenu i goreci su navijaci :D
Cuj nije bitno.......pitaj te iste igrace Arsenala jel bitno.
Arsenal je odlicna sredina za igrace, ali i oni najodaniji pocnu razmisljati o odlasku, bas iz razloga sto zele nesto osvojiti u svojim karijerama.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 nov 2010, 13:09

PIRKE33 je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Cuj nije bitno.......pitaj te iste igrace Arsenala jel bitno.
Arsenal je odlicna sredina za igrace, ali i oni najodaniji pocnu razmisljati o odlasku, bas iz razloga sto zele nesto osvojiti u svojim karijerama.
ja rekoh navijace ne nogometase :D
U svakom slucaju uvijek ce vise nogometasa biti koji zele igrati za arsenal,nego onih koji nece :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 nov 2010, 13:09

@Arnelinho,

Ok, činjenica je da je @Frutek ušao s namjerom da provocira @Paju, ali ti si napisao hrpu neobjektivnosti koju će neko drugi nazvati postom(ja neću).

Tvrdiš da Arsenal ima izraženiji timski duh od Barcelone. Hm, šta tek treba reći za igrače koji javno govore protiv Gallasa? Da, on je bio igrač Arsenala(kapiten, zapravo), a drugi igrači(Nasri naprimjer) nisu ni razgovarali s njim. Da, pravi timski duh, moram ti priznati. Baš me zanima čime Arsenal ubija u pojam Barcelonu? Čime Arsenal ubija u pojam bilo koga? Rezultatima - nikako. Igrom, možda samo premierligaše, ali i u igri dobrano zaostaje za mehanizmom zvanim Barcelona.

Ronaldinho im je donio titule i titule, pobogu. Da, taj isti Ronaldinho je osvojio i CL u dresu Barcelone. Da li je bačen novac dovođenje jednog od najvećih čarobnjaka? Naravno da nije, ali ipak ti znaš najbolje. Ibrahimović jeste promašena investicija, a Henry je svojom drugom sezonom u klubu pokazao svoj kvalitet(iako je breme godina bilo preveliko).

Niko od tih nabrojanih ne bi imao mjesta u početnih 11 Barcelone(možda bi sada Vermaelen, jer je Puyol u godinama). Cesc bi se zadovoljio mrvicama, nešto poput onoga što radi u dresu Španije. Što se tiče Almunije, pa taj čovjek je poput Guše u posljednje vrijeme. Ti ili ne pratiš Arenal ili si @Pajin rođak. Almunija je toliko slab da ne brani ni u konkurenciji sa Fabianskim i Szsceshnyjem. Dakle, i tu si dobrano pogriješio.

Chamakh? Prosječan igrač, ali ipak puno bolji od Bendtnera, to moram reći. Diaby je odličan igrač, to svakako, ali on ili odigra fantastično ili odigra katastrofalno. Da, Arsenal ima najbolju ekipu i najboljeg trenera, a opet ostaju bez ijednog trofeja već punih 5 godina. Kako to da ih timski duh ne izvlači? :lol:

Gibbs bolji od Abidala? :o Clichy je sigurno tu negdje sa protimcem Barcelone, ali Gibbs ima još puno da pokaže, ali godine su na njegovoj strani.

Sagna ne smije ići u istu rečenicu sa Alvesom, ali navikao sam od objektivnih navijača Arsenala ovakve stvari. Čuj Sagna bolji od Alvesa. Ne mogu da vjerujem. :shock:

Nego, nadam se da si ti ponešto naučio iz mog posta, jer, ruku na srce, iz tvog ne može niko ništa naučiti.

Objektivnost = nula.

Nego, kad smo kod timskog duha, ne postoji ekipa koja je po tom planu jača od Manchester Uniteda(ili reprezentacije Njemačke). ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2010, 13:13

-Paja je napisao/la:Budite uvjereni da cemo i na podforumu reprezentacija razmijenjivati misljenja, vjerujem da vas to veseli!
Fools!
Teško, tamo će te Haris dočekati, sa njim nema cile-mile :P 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 23 nov 2010, 13:16

Pozivam sve navijače Arsenala da više ne pišu na ovoj temi dok se stanje ne riješi jednom zauvijek. Pridružite se spisku forumaša koji bojkotuju ovu temu.
1.GunnerS
2.Bosco
3._________

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2010, 13:17

Arnelinho je napisao/la:nekom ko voli arsenal,nije bitno da on osvoji 50 trofeja,nego da igra za nasu dusu,da je kolektivna i zanimljiva igra,pitam se samo zasto stoke city ima navijaca,van zemlje il kud ces dalje imam prijatelja koji 1 navija za shefield utd a drugi za Karl Zeis Jenu i goreci su navijaci :D
Da, ali od tih navijača Stokea, Sheffilda ili Jene nećeš nikada čuti da pričaju o nekoj dominaciji, razvaljivanju protivnika i slično. Uredu je navijati za bilo koji klub bez rezultata, pa tako i za Arsenal, ali ne treba onda pričati o tome da se radi o vrhunskom klubu, jer su vrhunski oni koji nešto osvajaju (vidi pod Chelsea, MUTD, Barcelona i sl.). Znači, čisto navijanje bez buke.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 nov 2010, 13:18

Docekace me ko sto ste i vi docekali, ponizno i inferiorno bez argumenata!

Nijedan igrac Barcelone nema mjesta u Arsenalu to je cinjenica, Gallas je hrpa smeca koje se davno trebalo rijesiti smijesan igrac kojeg su antitalentovani napadaci Stoke, Birminghama, Hulla ponizavali. Mehanizam zvani Barcelona je smijesan ne igra ni slican fudbal Arsenalu, njihov antifudbal i dodavanje golmanu moze samo plitkim osobama poput tebe biti lijep fudbal, ne razumijem zasto reklamirate taj ili bilo koji drugi poluklub na ovoj temi pogotovo ti kao moderator, ljudi ne vole pricati o g.o.v.n.i.m.a pogotovo kad jedu tako i ja ne volim na temi o Arsenalu pricati o politickoj partiji.

Prica o uspjesima i osvajanju branilac reprezentacije BiH, redovne na velikim takmicenjima! :mrgreen:

Hard as rock!
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.