BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Kada cemo prestati vrijedjati nase igrache u toku utakmice. Momci ostavljaju bukvalno zivot na terenu.
Ovo sve najgore pada dusmanima, razbija im tezu o nasoj genetskoj , mentalnoj limitiranosti i nasem luzerskom mentalitetu.
Beciragic radi strasan posao vise na psiholoskom polju nego na striktno kosarkaskom. Upravo pokazuje sta Juki treba .
Ovo sve najgore pada dusmanima, razbija im tezu o nasoj genetskoj , mentalnoj limitiranosti i nasem luzerskom mentalitetu.
Beciragic radi strasan posao vise na psiholoskom polju nego na striktno kosarkaskom. Upravo pokazuje sta Juki treba .
A tu si siso mala...Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2025, 18:13https://www.instagram.com/arenasportbh/ ... LuTIJjJIi/
Edin ko na iglama.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad redas zastave, a prije 7 dana je bilo da ce Gruzija brisat pod sa nama i 1 pobjeda protiv Kipra...

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja sam najavio ovdje još prije 4 dana četvrtfinale sa Turskom, međutim, mogu slobodno reći sad da imamo šansu za polufinale. 40 minuta košarke, sve je moguće, otvorio nam se ždrijeb.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
sengelija zavrsio na kardioligiji u limosolu.. pozlilo mu nakon poraza
Edin Atic igra bolji eurobasket od svih srpskih bekova and its not even close
Pa hoće li ove naše putničke agencije praviti kakve aranžmane za Rigu iz Sarajeva. Znaci nevjerovatno…
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imaš centrotours, već objavio prije sat vremena.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
E jbga,ako izbacis tursku onda si komotno mogao napisati da mozemo i finale,jer ni jedna ekipa iz gornjeg dijela nije ni blizu dobra kao turska,posebno sto se litvancima jos povrijedio i Jokubaitisbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 19:28Ja sam najavio ovdje još prije 4 dana četvrtfinale sa Turskom, međutim, mogu slobodno reći sad da imamo šansu za polufinale. 40 minuta košarke, sve je moguće, otvorio nam se ždrijeb.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bojim se da bi nakon aBd pobjede protiv Turske bili mentalno i fizički istrošeni, a rotacija kratka, toga me je strah jedino.
Koliko je ova košarka težak sport za pratiti.. uh. Rollercoaster emocija u 40 minuta.
-
- Kontakt:
Mrs u pizdu materinu.Vaya je napisao/la: ↑04 sep 2025, 19:22A tu si siso mala...Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2025, 18:13https://www.instagram.com/arenasportbh/ ... LuTIJjJIi/
Edin ko na iglama.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad redas zastave, a prije 7 dana je bilo da ce Gruzija brisat pod sa nama i 1 pobjeda protiv Kipra...![]()
Teski debilVaya je napisao/la: ↑04 sep 2025, 19:22A tu si siso mala...Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2025, 18:13https://www.instagram.com/arenasportbh/ ... LuTIJjJIi/
Edin ko na iglama.![]()
![]()
![]()
![]()
Sad redas zastave, a prije 7 dana je bilo da ce Gruzija brisat pod sa nama i 1 pobjeda protiv Kipra...![]()
Ako bas prekucamo prvenstvo, tipa cetvrtfinale ili jos dalje (
), moglo bi se mozda dosta djece upisati da trenira kosarku.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šta kažu 90% foruma bi bolje pripremili i vodilo utakmicu od naše klupe
. Doveo penzionere Robersona a neće Garzu , Djedovica neće a Vrabac igra fuj fuj .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.