koga libo racku za tvoju zabrinutost

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako imas ideJu daj priJedlog i sve krece preko foruma.
Na +34voltron30 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:09Ja razumijem nervozu, ali brate dragi da se bar pokusalo zamisliti u kozi ovih igraca. Mi smo bukvalno ponovo zapoceli prvenstvo i to bez priprema. Sve one silne utakmice u pripremnom periodu mozemo baciti u vodu. 90% tima nije u takmicarskoj formi, sa jako slabom fizickom spremom. Dodaj handrenje po Izraelu i mi takvi pobijedimo Sirokog u gostima.
Dajte malo razumijevanja.
Šta je problem s Fejzom?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:03Aco zbog kartona out- odradio solidno ali negdje od 75 minute panicio u odbrani.
Fejza- gevevdhshbdvdvbvvwvbsv
Miletic- okej
Sinisa- svrvshsbdbdbsbbbzsbsbsb
Sehic- jos hejbet pure.
Blazevic- okej (rokoh ja davno da ce igrati krilo a neki se keslali)
Mujezin-
Sadikovic- nema snage nije dugo igrao.
Stilic-
Hajdar- okej.
Juricic- borio se ali slabo vala jer jarane od njega se odbije lopta kao od zid.
Lendric- e moj lendra dohavizaj se maći.
Krupu sHvatiti ozbiljno inace eto ti nove Mladosti.
Dobro za par mjeseci ce vam se pokazati zasto nam trebaju promjene u upravi. A onda ce biti druga prica i na forumu, mnogi ce plocu da okrenu.
Ide u prazno iz kornera, previse nizak za golmana, star ko grcka.Omark je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:12Šta je problem s Fejzom?MocMahale444 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:03Aco zbog kartona out- odradio solidno ali negdje od 75 minute panicio u odbrani.
Fejza- gevevdhshbdvdvbvvwvbsv
Miletic- okej
Sinisa- svrvshsbdbdbsbbbzsbsbsb
Sehic- jos hejbet pure.
Blazevic- okej (rokoh ja davno da ce igrati krilo a neki se keslali)
Mujezin-
Sadikovic- nema snage nije dugo igrao.
Stilic-
Hajdar- okej.
Juricic- borio se ali slabo vala jer jarane od njega se odbije lopta kao od zid.
Lendric- e moj lendra dohavizaj se maći.
Krupu sHvatiti ozbiljno inace eto ti nove Mladosti.
Koga upariti s Miletićem? Ne bih ja njega mijenjao, uhvatio je neku konstantu, nije loš.
Pa Ikić u svakom slučaju ako bude spreman.SudoHusika je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:17Koga upariti s Miletićem? Ne bih ja njega mijenjao, uhvatio je neku konstantu, nije loš.
I ja sam za promjene ali brate pobjedili smo prije sat vremena, uzivaj bar veceras u pobjedi i da ne mislimo o upravama na trenutak.Machak je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:15Dobro za par mjeseci ce vam se pokazati zasto nam trebaju promjene u upravi. A onda ce biti druga prica i na forumu, mnogi ce plocu da okrenu.
Mozes li nas odmoriti barem do sutra sa tom pricom?
SudoHusika je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:17Koga upariti s Miletićem? Ne bih ja njega mijenjao, uhvatio je neku konstantu, nije loš.
Ma svakako. Samo da se oporavi i spremi. On je najgore simptome imao.LjoZee je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:24SudoHusika je napisao/la: ↑13 sep 2020, 21:17Koga upariti s Miletićem? Ne bih ja njega mijenjao, uhvatio je neku konstantu, nije loš.
Vakat je![]()
Još bolje, Blažević-Ikić samo in, i Puzigaću četnika slomiti, majku mu, još se sjećam ona tri prsta kad je za Bojac igrao, pogan