FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bih stvarno u našim redovima volio vidjeti Srđana Grahovca iz Borca. Pitanje je da li će ostati u Borcu, jer Borac nema novaca da ga plaća redovno. Po meni ovaj igrač ima kvalitete da igra u prvoj postavi FK Sarajeva. Ako se već baziramo na mlade igrače, jedan od prvih mojih prijedloga je ovaj igrač što se tiće dovođenja igrača iz naše zemlje.
I usput jel se zna kada počinju pripreme našeg tima?
I usput jel se zna kada počinju pripreme našeg tima?
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
arezina u sarajevu ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
- Kontakt:
ako nam jepotreban i ako ga jarni želi, doći ćelucif3R666 je napisao/la:arezina u sarajevu ??
bolje ponude nece dobiti od nase...
a jarni kao igrac ima veliki uticaj na momka

[quote="lucif3R666"]arezina u sarajevu ??[/quote]
Ako nije šuplja onda sam ja prezadovoljan jer taj momak je pokazao u mladoj repci da zna fudbala igrati i da ima kvaliteta. Uglavnom mnogo je bolji od Karića u napadu.
Ako nije šuplja onda sam ja prezadovoljan jer taj momak je pokazao u mladoj repci da zna fudbala igrati i da ima kvaliteta. Uglavnom mnogo je bolji od Karića u napadu.
Ja Arezinu nikad nebih doveo,pogotovo ne u trenutku kad se treba pucati na sigurno jel je veoma mali broj ligaskih utakmica da kazem ostao, a svaka je za sebe utakmica sezone,dok on dodje tobe nakon sve ove pauze i da kazem odmora od fudbala prodje 2 godine,nije vrijeme za trpiti i istrpiti ,pogotovo ne nekoga ko je kliker u glavi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma dobro, imamo tu igraca na poziciji na kojoj igra Arezina, momak nije igrao fudbal dosta vremena, ne trebamo se krcati igracima.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- champions1921
Ovo ili je kompleks ili dokaz nepismenosti pa ti zovi koga hoces i kako hoces.. To govori o tvom kucnom odgoju i kulturi..GangEvil je napisao/la:Da tebi lik gangevil odgovori posto vidim da si znatizeljan....gangevil nikoga ne naziva idiotom,debilom i sl ko na temi FK SARAJEVO ne koristi termine grande osim, kompleks od zelje, strasnu ekipu ima Sarajevo - mozda sad I prodje nekog autsajdera, mozemo samo na koljena pred vama, prazne vitrine....itd...takvi imaju kompleks posto dodju na ovu temu pisati takve stvari i onda ocekuju da to neko mirno gleda i cita...e pa sa takvom bagrom samo tako i treba: debil, idiot, kreten i sta sve ne..nadji ijedan post gdje sam ja nekoga prvi provocirao i razmisljao prije o nk zeljeznicar nego o FK SARAJEVO..ja repliciram normalno jednom frajeru, javlja se drugi i naziva me jadom i bijedom i cime vec ne...i onda se cudis kako nekoga zovem debilom...pa i administracija da vidi da ja nekoga prvi provociram valjda bi me dosad ugasili 100 puta.....a logicnije im je da to urade vasim clanovima koji ovdje dodju provocirati..kad to urade mirna i Bosna i nasa tema...zajedno sa vasim navijacima koji ovdje dolaze sa casnim namjerama...barbarez je napisao/la:ne shvatam zasto se manijavi upustaju u rasprave i li provokacije,ok je normalna neka prica,ali ostalo je suvisno.valjda ste do sada shvatili ,da I kad normalno dodjete razgovarati,da ce vam velika vecina reci mas sugavicu ,imas skretnicu,pa tano pricaj.
Ne znam sta se pokusava,objasbiti kome.
Mene sano zanima ova moderacija za likove kao sto su gangevil ovaj.frahernema posta da koga be naziva debilom,idiotom,budalom,kao on fol odgovara svakom ko ptovocira,a on prvi ima takvu retoriku,zelju zeljeznim cmarom,naziva,sugavica I kad neko nesto napise,onda.on radii ono dto najbolje zna,bude seljak.
Svaka cast.bitno je aldina smora stalno banovat,ali yaj frajer nikad bikom nista psovao ili vtijedjao nije.ovi su nam dika ko gang.bravo
BUDI ŽELJO !!!
Biće zanimljivo vidjeti kako ćete izgledati sa Robertom Jarnijem na klupi. Bio je veoma uspješan fudbaler, u svoje vrijeme jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu. Čovjek ima veliko igračko iskustvo jer bio je pod kormilom najboljih svjetskih trenera i to može biti velika njegova prednost iako trenutno nema neko veliko iskustvo kao trener. Razlika je kad ti ekipu vodi neko uspješan, sa mentalitetom pobjednika, inteligentan u odnosu na neki prosjek naše "trenerske estrade", jer stavite se u poziciju igrača FK Sarajevo i kad imate fudbalsku veličinu ispred sebe onda ćete to i cijeniti, poštovati više nego što je običaj u našoj ligi. Imate dosta mladih u ekipi i Igrači će biti sigurno više motivirani da uspiju postići klupske ciljeve. Mislim da ste dobar potez napravili kao klub i zbog nekih drugih stvari.
U našoj ligi se može i veoma lako nasukati, jer obiluje svim i svačim, ali vi sa igračkim kadrom koji posjedujete, trenutnom klupskom organizacijom i Jarnijem na klupi imate velike šanse da završite prvi. Problem može biti uigravanje ekipe, jer ima tu novih imena, a ostalo je svega još 11 kola u prvenstvu i zato ne bih otpisivao u toj trci Željezničar i Široki Brijeg, koji se možda neće posebno pojačavati, ali imaju kakav takav kontinuitet za našu ligu. Vjerujem da će vaši potezi posebno motivirati i drugu sarajevsku ekipu, Željezničar da vam pokažu kako su još uvijek ispred.
Ipak, u 20. kolu koje je Jarni naglasio kao veoma bitno vam želim poraz, onako rivalski. Ima još dosta do te tekme, ali svejedno biće zanimljivo pratiti prvenstvo do kraja, jer 6 ekipa je prebacilo brojku od 30 bodova na tabeli, pa sretno vam bilo!
U našoj ligi se može i veoma lako nasukati, jer obiluje svim i svačim, ali vi sa igračkim kadrom koji posjedujete, trenutnom klupskom organizacijom i Jarnijem na klupi imate velike šanse da završite prvi. Problem može biti uigravanje ekipe, jer ima tu novih imena, a ostalo je svega još 11 kola u prvenstvu i zato ne bih otpisivao u toj trci Željezničar i Široki Brijeg, koji se možda neće posebno pojačavati, ali imaju kakav takav kontinuitet za našu ligu. Vjerujem da će vaši potezi posebno motivirati i drugu sarajevsku ekipu, Željezničar da vam pokažu kako su još uvijek ispred.
Ipak, u 20. kolu koje je Jarni naglasio kao veoma bitno vam želim poraz, onako rivalski. Ima još dosta do te tekme, ali svejedno biće zanimljivo pratiti prvenstvo do kraja, jer 6 ekipa je prebacilo brojku od 30 bodova na tabeli, pa sretno vam bilo!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- zeljo4life
- Kontakt:
Ma i Arezine pun ****...svaku pauzu i prelazni rok ga svi zele a on lafo ide sigurno u inostranstvo...a frajer ne igra ni u zrinjskom...nidze veze,ja mislim da je taj frajer talasika,odigro jednu u repr.,zna opalit iz slobodnog,ponekad loptu dati i to je to,a fizicka konstitucija nula.Daleko boljih igraca ima u ligi od njega.
Amare hvala ti...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ima neki konflikt s upravom zrinjskog pa zbog toga ne igra
ali mislim da si upravu, nije neki poseban igrac

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ljudi ne znam sto ga spominjete, nije on u planovima. Polako.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cisto onako konstatujemo, posto ga je neko spomenuo 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj huligana... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isti si, ko i onaj tvoj drug sa Ilidze. Ne znam sto dolazite da provocirate bezveze.Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj huligana...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sarajevo je ponudilo angažman Marku Vešoviću desnom beku beogradske Crvene zvezde koji je prije nekoliko dana zatražio raskid ugovora s klubom s Marakane.
Prema izvorima bliskim timu s Koševa, Vešović je zainteresovan, no želi prvo pokušati pronaći angažman u nekoj jačoj ligi.
Prema izvorima bliskim timu s Koševa, Vešović je zainteresovan, no želi prvo pokušati pronaći angažman u nekoj jačoj ligi.
Ja bi ipak Dzemicu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
bacelonafan 7 dana zbog psovki i vrijeđanja
baja_zvjerka 15 dana zbog trolovanja
baja_zvjerka 15 dana zbog trolovanja
Hahahaha, to bi bila bomba covjece.Head je napisao/la:Sta nas ovo povezuju sa Vesovicem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, johntravolta123, rimljanin90, Riziko, seha77, Vjecnobordo i 29 gostiju.