PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
A odakle sad info o 1000 karti, pa se uveliko raja upalila, a nista zvanicno nema ?? Uvijek neke price da ce se manji karti dobiti i na kraju uvijek bude isto kao i uvijek, ni manje ni više. Ovdje je sve do policije i toka izgradnje južne longitudinale koja prolazi ispred stadiona, i oni ce uveliko diktirati stvari, a svi znamo kakva je nasa policija i kakav je nivo njihove sposobnosti organizacije ... Uskoro ocekujem neko Neficevo saopstenje od kojeg cemo se svi hvatati za glavu ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Za derbi navijači sarajeva dobiće 1.260 karata, odnosno sjedećih mjesta po cijeni od 15 km na sjevernoj tribini, i to ovim redom:
-takozvane horde zla 1.000
-stariji od 40 godina 200
-kraljice zla 60
Za navijaće Želje karta će takođe biti 15 maraka, a za članove kluba 6 km.
Karte za gostujuće navijače biće obojene zelenom bojom, a za domaće plavom. Inače pri kupovini karte za sjevernu tribinu predviđenu za domaće navjače, svi koji budu kupovali moraće snimiti video za fb stranicu Želje gdje moraju iz sveg glasa pjevati "Volim te Željo" i "Željo Šampion"
-kraljice zla 60
Karte za gostujuće navijače biće obojene zelenom bojom, a za domaće plavom. Inače pri kupovini karte za sjevernu tribinu predviđenu za domaće navjače, svi koji budu kupovali moraće snimiti video za fb stranicu Želje gdje moraju iz sveg glasa pjevati "Volim te Željo" i "Željo Šampion"
Mislio sam na nešto drugo, pogrešno sam protumačio nebitnoNeandertalac je napisao/la:
Zašto, misliš da će igrat?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Onda i na Kosevu do 1500 gostujucih i nikakav problem. Necu vise niti A reci na ovu temu.Hrasno1921 je napisao/la:Do hiljadu gostujucih navijaca, to ce ubuduce biti pravilo, prvenstveno da se nebi ubuduce desavale scene koje smo vidjali na Grbavici od strane navijaca FKS a zatim tu je i komfornost domacih navijaca, to ce tako biti ma skim god da igrali, tako je odluceno ...Evander je napisao/la:Prednost Koseva je sto imas fizicki odvojene tribine, nema mjesanja navijaca.
Mi sad ne mozemo dobiti mi ono prije sto smo dobijali, radi istoka koji je tik uz sjever.
Mislim da bi bilo bolje da nam date onaj drugi dio sjevera, koji je vas bio, do prve stative. Sa tim bi svi zadovoljni bili i garantujem da bi manje nereda bilo.
Naravno, ima uvijek debila, ali vecina raje ne dolazi da bi nesto unistavala.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Je li se treba nasmijati?Monci je napisao/la:Za derbi navijači sarajeva dobiće 1.260 karata, odnosno sjedećih mjesta po cijeni od 15 km na sjevernoj tribini, i to ovim redom:
-kraljice zla 60
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa vi bi na Grbavici po tome trebali dobiti 500.tak karataEvander je napisao/la:Onda i na Kosevu do 1500 gostujucih i nikakav problem. Necu vise niti A reci na ovu temu.Hrasno1921 je napisao/la:Do hiljadu gostujucih navijaca, to ce ubuduce biti pravilo, prvenstveno da se nebi ubuduce desavale scene koje smo vidjali na Grbavici od strane navijaca FKS a zatim tu je i komfornost domacih navijaca, to ce tako biti ma skim god da igrali, tako je odluceno ...Evander je napisao/la:Prednost Koseva je sto imas fizicki odvojene tribine, nema mjesanja navijaca.
Mi sad ne mozemo dobiti mi ono prije sto smo dobijali, radi istoka koji je tik uz sjever.
Mislim da bi bilo bolje da nam date onaj drugi dio sjevera, koji je vas bio, do prve stative. Sa tim bi svi zadovoljni bili i garantujem da bi manje nereda bilo.
Naravno, ima uvijek debila, ali vecina raje ne dolazi da bi nesto unistavala.

Na Kosevu je 5% kapaciteta mnogo veca brojka, takva su pravila, ne mozemo mi graditi i renovirati stadion a neko da ga unistava, lomi i pali, naravno ne trpam sve navijace FKS u isti kos sa onim huliganima i narkomanima koji napravise onoliku stetu, ali ako smo se jednom opekli necemo opet, uz to sada imamo i taj istok, pa ako bi i dobili brojku kao i prije zamisli onda velicinu tampon zone

sve je jasno, samo kako ko gleda na to, to je poenta

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Na Kosevu je 5 posto cca 1750 mjesta. Tacno toliko vam dati i niti jedno mjesto vise. Ograditi jug, zatvoriti zapad osim za vlasnike godisnjih i clnaskih i kraj price.Hrasno1921 je napisao/la:Pa vi bi na Grbavici po tome trebali dobiti 500.tak karataEvander je napisao/la:Onda i na Kosevu do 1500 gostujucih i nikakav problem. Necu vise niti A reci na ovu temu.Hrasno1921 je napisao/la: Do hiljadu gostujucih navijaca, to ce ubuduce biti pravilo, prvenstveno da se nebi ubuduce desavale scene koje smo vidjali na Grbavici od strane navijaca FKS a zatim tu je i komfornost domacih navijaca, to ce tako biti ma skim god da igrali, tako je odluceno ...![]()
Na Kosevu je 5% kapaciteta mnogo veca brojka, takva su pravila, ne mozemo mi graditi i renovirati stadion a neko da ga unistava, lomi i pali, naravno ne trpam sve navijace FKS u isti kos sa onim huliganima i narkomanima koji napravise onoliku stetu, ali ako smo se jednom opekli necemo opet, uz to sada imamo i taj istok, pa ako bi i dobili brojku kao i prije zamisli onda velicinu tampon zone![]()
sve je jasno, samo kako ko gleda na to, to je poenta
Je li posteno?
Zelis takav derbi da gledas?
Vjeruj da cemo se boriti za to. Na vama je.
- Medikament
- Kontakt:
nama je svejedno, mi naš stadion možemo napuniti i bez divljaka sa kobilje glave i hotonja, dok vi ni sjever ne možete na koševu...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Levatu sjever koseva je kao pola vase grbavice.Medikament je napisao/la:nama je svejedno, mi naš stadion možemo napuniti i bez divljaka sa kobilje glave i hotonja, dok vi ni sjever ne možete na koševu...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ok, napunite, radite sta zelite, vase pravo. Zelite derbi na kojem cete biti samo vi prisutni na Grbavici? OK.Medikament je napisao/la:nama je svejedno, mi naš stadion možemo napuniti i bez divljaka sa kobilje glave i hotonja, dok vi ni sjever ne možete na koševu...
Ja sam sigurna da ce se sa nase strane pokrenuti incinativa da se onda i na Kosevu igra isti takav derbi. A takvo sto se moze lako napraviti. Samo da se stisne nasa uprava.
Ako to zelite, nadam se da cete i dobiti
Kako da nećete Evanderu, kako da nećete.
Mi dobijemo cca. 8 hiljada za derbi na Koševu. Cijena za jug cener, a zapad 15 KM jel' tako? Uzmi nek' je prosječna cijena karte 12,5 KM i pomnoži to sa 8 hiljada i dobit ćeš cifru koje se vi nikada nećete odreći za jednu utakmicu
Mi dobijemo cca. 8 hiljada za derbi na Koševu. Cijena za jug cener, a zapad 15 KM jel' tako? Uzmi nek' je prosječna cijena karte 12,5 KM i pomnoži to sa 8 hiljada i dobit ćeš cifru koje se vi nikada nećete odreći za jednu utakmicu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
tacno je da su nam u upravi uhljebi koji bi lizali stopala za marku vise al ako mi pokrenemo halabuku lako ce i oni vama osigurati 1.7 milja n kosevu koje su obvezniRaonffa je napisao/la:Kako da nećete Evanderu, kako da nećete.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E pa kad im se zaprijeti bojkotom sa nase strane, da vidim onda cije ce pare uzeti.Raonffa je napisao/la:Kako da nećete Evanderu, kako da nećete.
Valjda je cilj objema stranam da jacaju kvalitet i draz sarajevskog derbija a ne potpuno da ga uniste.

i O i zdenka i istok. Sad napravili dodatnih 4500 mjesta al oduzimaju vise od 50% mjesta gostujucim navijacima. Sramota i ciganluk.

i O i zdenka i istok. Sad napravili dodatnih 4500 mjesta al oduzimaju vise od 50% mjesta gostujucim navijacima. Sramota i ciganluk.
A inače trenutno rukovodstvo kluba cijeni mišljenje vas navijača...Evander je napisao/la:E pa kad im se zaprijeti bojkotom sa nase strane, da vidim onda cije ce pare uzeti.Raonffa je napisao/la:Kako da nećete Evanderu, kako da nećete.
Mislim da imate puno više bitnijih problema u klubu od ovog o kojem mi trenutno razgovaramo.
DObićete 5% i to je to. To će biti naša odluka. A Vi na Koševu radite onako kako smatrate da treba. Što bi Gospodar Familije Jr. rekao " KRAJ PRIČE" pa neka Vam Kinez par led ekrana postavi i gledajte do mile volje. Samo VAm neće terka biti 3 marke kao kod Blekića, nego duplo skuplja.
Mozda ne cijene misljenje, ali ce cjeniti pare.Raonffa je napisao/la:A inače trenutno rukovodstvo kluba cijeni mišljenje vas navijača...Evander je napisao/la:E pa kad im se zaprijeti bojkotom sa nase strane, da vidim onda cije ce pare uzeti.Raonffa je napisao/la:Kako da nećete Evanderu, kako da nećete.
Mislim da imate puno više bitnijih problema u klubu od ovog o kojem mi trenutno razgovaramo.
Mislim da ce prije uzeti pare od nas 10-12 000 plus vas 1750, nego samo od vas 8000.
Nas 8 milja i svi platimo karte, a Vas lafo 12 a pola uđe džaba...
A kakvu halabuku stvori samo jedno nagađanje oko broja karti ccc
Najprije da će izabrati onu opciju gdje mogu uzeti više para, ako se naravno pokrene ta priča o joj pričaš.Evander je napisao/la: Mozda ne cijene misljenje, ali ce cjeniti pare.
Mislim da ce prije uzeti pare od nas 10-12 000 plus vas 1750, nego samo od vas 8000.
A ako misliš da vi možete nadoknaditi u parama tih 8 hiljada gostujućih navijača onda ok

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.