FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemojte govoriti da je uprava dovela Jovića i Musemića, već su oni postavljeni za kormilare zato što se je slušao glas navijača, tako da uprava nema toliko veze što se tiče dovođenja ova dva trenera. Ova dva trenera su bili većinski naš izbor (čast izuzetcima), tako da nemamo pravo da pričamo puno protiv navedenog dvojca.
SRETAN BROJ - 1725
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
To si napisao samo zato što si ljubomoran. Sram da te bude.Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera...
Strašnu ekipu ima Sarajevo, možda sad i prođu nekog autsajdera
Ja te volim, volim Željo..
Glavno je da prodjemo vas na Golubarniku u 29 kolu...kud ces vecih autsajderagio10 je napisao/la:To si napisao samo zato što si ljubomoran. Sram da te bude.Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera...
glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama 

-
- Kontakt:
možda... vi ni to ne možetegio10 je napisao/la:To si napisao samo zato što si ljubomoran. Sram da te bude.Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera...
bas me interesuje sta ti u 8 sati radis na temi FKSsonik24 je napisao/la:glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama

Mi da dobijamo autsajdere u LP bilo bi dobro. Ali pošto smo nenosioci, nećemo dobiti nikad autsajdera već ćemo se takmičiti sa pravim ekipama i vrebati svoju šansu iz sjenkevincenttan je napisao/la:možda... vi ni to ne možetegio10 je napisao/la:To si napisao samo zato što si ljubomoran. Sram da te bude.Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera...

Da ekipe poput Zete, Keksa i ostalih igraju kval. za LP mi bi davno bili u grupnoj fazi...
No ovo nije tema Željezničara pa tako o Želji nećemo ni raspravljati.
Ja vam želim ugodno drugo mjesto i jednu lijepu epizodu u Evropi uz mogućnost da izbjegnete zahuktale ekipe poput Zete i co.
-
- Kontakt:
koga bolan vi vrebate
pa niste ni blizu proslaska bili ni jednom, ljudi na vama popravljaju gol razliku
ajd ako nemas sta konstruktivno reci, odleepršaj u šumarak i tamo pisi o kiriji i odlasku pola tima jer nece da igraju za DŽABA
:*

ajd ako nemas sta konstruktivno reci, odleepršaj u šumarak i tamo pisi o kiriji i odlasku pola tima jer nece da igraju za DŽABA

- champions1921
Bolje da si mu rekao da ide brojati sampionske pehare i da raspravlja o prvom mjestu u doba najvece krize kada se nema za kirija i kada igraci nece da igraju za dzaba.. Zamisli sta bi tek bilo da su imali sta jesti i da nisu spavali po haustorimavincenttan je napisao/la:koga bolan vi vrebate![]()
![]()
pa niste ni blizu proslaska bili ni jednom, ljudi na vama popravljaju gol razliku
![]()
ajd ako nemas sta konstruktivno reci, odleepršaj u šumarak i tamo pisi o kiriji i odlasku pola tima jer nece da igraju za DŽABA![]()

BUDI ŽELJO !!!
Pa bravo..posvetim ga vama zato sto svaki drugi post je vas gdje serete na NASOJ temi....znaci nije vam interesantno da li ce se Hodzic vratiti u Liverpool i koliko se ostalo duzno kirije za Urdinova..nego vam je najvaznije sta je izjavio Jarni dok je bio trener Istre...e to je kompleks...a nije kompleks kad navijac Sarajeva na temi Sarajeva reaguje na smetljarske izjave iz neprijateljskog tabora protiv kluba za koji ne navijaju...kad vidis moj post na vasoj temi onda smatraj da imam kompleks, a dotad SHUT THE FUCK UP !sonik24 je napisao/la:glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama
Kakvi idoli.
Ispade sad da ne mozes pisati na javnom forumu po drugim temama jer će biti da imaš kompleks. Nema šta, Sarajevo nam je baš dalo povoda da bolujemo od kompleksa
Ispade sad da ne mozes pisati na javnom forumu po drugim temama jer će biti da imaš kompleks. Nema šta, Sarajevo nam je baš dalo povoda da bolujemo od kompleksa

Ti ne znas sta je kompleks,jer ne mozes da svaris jedan prosti pojam.Sta dalje da pricamo?gio10 je napisao/la:Kakvi idoli.
1946
Bravo za tebe. Nema šta, bez riječi si me ostavio. Nastavi se smijati, i ja ću se nastaviti smijati jer vi možete samo na koljena pred nama.Head je napisao/la:Ne zelim,hocu da ti se smijem.
Svi se smijemo.gio10 je napisao/la:Bravo za tebe. Nema šta, bez riječi si me ostavio. Nastavi se smijati, i ja ću se nastaviti smijati jer vi možete samo na koljena pred nama.Head je napisao/la:Ne zelim,hocu da ti se smijem.
1946
brate ja nemam komplekse, ja pisem na svim temama, od FK Igmana s Ilidze do Manchester Uniteda, sto nebi pisao na temi FKS ako mi se pise, jer vjerujes, ja ne mrzim FKSvincenttan je napisao/la:možda... vi ni to ne možetegio10 je napisao/la:To si napisao samo zato što si ljubomoran. Sram da te bude.Baja_Zvjerka je napisao/la:Od sljedece sezone nova uprava i Braco iz Vrbanjuse za trenera...
bas me interesuje sta ti u 8 sati radis na temi FKSsonik24 je napisao/la:glavno je da imas neopisive komplekse od Zelje i Manijaka pa skoro svaki post posvetis nama

@GangEvil, heh, jarane, nije u tome stvar, ja te pratim par postova pises o Zelji na temi FK Sarajeva, na temi BH klubovi u Evropi, itd... upecas se nicim izazvan, postovi tipa "Ja i?" "ZeljeznCmar" "Golubarnik"

ne shvatam zasto se manijavi upustaju u rasprave i li provokacije,ok je normalna neka prica,ali ostalo je suvisno.valjda ste do sada shvatili ,da I kad normalno dodjete razgovarati,da ce vam velika vecina reci mas sugavicu ,imas skretnicu,pa tano pricaj.
Ne znam sta se pokusava,objasbiti kome.
Mene sano zanima ova moderacija za likove kao sto su gangevil ovaj.frahernema posta da koga be naziva debilom,idiotom,budalom,kao on fol odgovara svakom ko ptovocira,a on prvi ima takvu retoriku,zelju zeljeznim cmarom,naziva,sugavica I kad neko nesto napise,onda.on radii ono dto najbolje zna,bude seljak.
Svaka cast.bitno je aldina smora stalno banovat,ali yaj frajer nikad bikom nista psovao ili vtijedjao nije.ovi su nam dika ko gang.bravo
Mene sano zanima ova moderacija za likove kao sto su gangevil ovaj.frahernema posta da koga be naziva debilom,idiotom,budalom,kao on fol odgovara svakom ko ptovocira,a on prvi ima takvu retoriku,zelju zeljeznim cmarom,naziva,sugavica I kad neko nesto napise,onda.on radii ono dto najbolje zna,bude seljak.
Svaka cast.bitno je aldina smora stalno banovat,ali yaj frajer nikad bikom nista psovao ili vtijedjao nije.ovi su nam dika ko gang.bravo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Da tebi lik gangevil odgovori posto vidim da si znatizeljan....gangevil nikoga ne naziva idiotom,debilom i sl ko na temi FK SARAJEVO ne koristi termine grande osim, kompleks od zelje, strasnu ekipu ima Sarajevo - mozda sad I prodje nekog autsajdera, mozemo samo na koljena pred vama, prazne vitrine....itd...takvi imaju kompleks posto dodju na ovu temu pisati takve stvari i onda ocekuju da to neko mirno gleda i cita...e pa sa takvom bagrom samo tako i treba: debil, idiot, kreten i sta sve ne..nadji ijedan post gdje sam ja nekoga prvi provocirao i razmisljao prije o nk zeljeznicar nego o FK SARAJEVO..ja repliciram normalno jednom frajeru, javlja se drugi i naziva me jadom i bijedom i cime vec ne...i onda se cudis kako nekoga zovem debilom...pa i administracija da vidi da ja nekoga prvi provociram valjda bi me dosad ugasili 100 puta.....a logicnije im je da to urade vasim clanovima koji ovdje dodju provocirati..kad to urade mirna i Bosna i nasa tema...zajedno sa vasim navijacima koji ovdje dolaze sa casnim namjerama...barbarez je napisao/la:ne shvatam zasto se manijavi upustaju u rasprave i li provokacije,ok je normalna neka prica,ali ostalo je suvisno.valjda ste do sada shvatili ,da I kad normalno dodjete razgovarati,da ce vam velika vecina reci mas sugavicu ,imas skretnicu,pa tano pricaj.
Samo da pohvalim sportsport.ba na ovim video intervijuima i izjavama igraca. Hvala vam, odlicno je..

Trenutno korisnika/ca: alacious, Fouzi1, napoleon72, nedimmmm1337, rimljanin90, SHZ82 i 37 gostiju.