PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hrn
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hrn » 06 apr 2017, 21:30

Zenzo je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.
Da cujem, sta je po tebi pravedno?

Je li pravedno da neko ko ima 50 godina, navija za Sarajevo, ne moze doci na Grbavicu i gledati utakmicu?
Moze bez problema taj ko im 50. godina da ode na zapad i sjever naravno da plati kartu.

Kosevo i Grbavica su nebo i zemlja, blizina teren, blizina tribina nema razmaka između istih - nema atlestske staze, sigurnost, pristup i na kraju krajeva broj mjesta. Sem toga na sjeveru vi placate 10 KM kao sto i mi placamo 10KM, dok na Kosevu vi placte 3 KM sjever, mi jug 10 KM i pored toga opet mi ispunimo jug do kraja.

A to je problem vase uprave koja bez problema moze rece 5% od Koseva je 1.500 mjesta izvolite. Ali vole vasi pare jer valja namiriti razna sranja.

Kad ce se sluzbeno znati koliko ce pustit pitarima ?

DenchiNL
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 06 apr 2017, 21:31

jedini razlog što ne smije biti više od 1000 karata za HZ, strah....

1 naprema 15 i opet...kakav blam :facepalm: :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 apr 2017, 21:32

hrn je napisao/la:Kad ce se sluzbeno znati koliko ce pustit pitarima ?
Par dana pred utakmicu, nije samo do Zelje, policija se pita također.

@DenchiNL sto si ti pametan momak, hajde snimaj Hz sa tranzita da vidimo cuju li se, yebo te snimak iza istoka normalno da cete se cuti, jos pod krovom.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 06 apr 2017, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 21:33

arelinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.

Je li pravedno da neko ko ima 50 godina, navija za Sarajevo, ne moze doci na Grbavicu i gledati utakmicu?
Da se ne lažemo vaših navijača koji imaju više od 40 godina maksimalno 100 dođe na Grbavicu. I do sada sam ih viđao normalno sjede na našem dijelu sjevera i niko im nije pravio problem. Tako će biti i ovaj put. ;) ;) ;)
Pa bas zato sto nemaju gdje doci.
Vas ko god zeli, moze doci kod nas na zapad i gledati utalmicu najnormalnije. Ja nisam na Grbavicu otisao od 2004. Nisam u toj furci da skacem, da se guram i slicno. Radi cega se navijacima Sarajeva, onim normalnim, ozbiljnijim, ne bi dao jedan sektor istoka, jedna petina bar?

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 06 apr 2017, 21:33

DenchiNL je napisao/la:jedini razlog što ne smije biti više od 1000 karata za HZ, strah....

1 naprema 15 i opet...kakav blam :facepalm: :urnebes: :rol:
Zamisli kako bi grmilo da puste citav sjever :njanjanja: :njanjanja:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 21:34

Zenzo je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Moze bez problema taj ko im 50. godina da ode na zapad i sjever naravno da plati kartu.

Kosevo i Grbavica su nebo i zemlja, blizina teren, blizina tribina nema razmaka između istih - nema atlestske staze, sigurnost, pristup i na kraju krajeva broj mjesta. Sem toga na sjeveru vi placate 10 KM kao sto i mi placamo 10KM, dok na Kosevu vi placte 3 KM sjever, mi jug 10 KM i pored toga opet mi ispunimo jug do kraja.

A to je problem vase uprave koja bez problema moze rece 5% od Koseva je 1.500 mjesta izvolite. Ali vole vasi pare jer valja namiriti razna sranja.
I ti mislis da je to ok, smatras da je to pravo rijesenje?

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 apr 2017, 21:35

Evander je napisao/la: I ti mislis da je to ok, smatras da je to pravo rijesenje?
Tako ce ti biti i kada se jug izgradi ako Bog da, tad mozda dobijete pola sjevera ali to opet policija treba dobro organizovati.
- Zeljeznicar -

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 21:37

Zenzo je napisao/la:
Evander je napisao/la: I ti mislis da je to ok, smatras da je to pravo rijesenje?
Tako ce ti biti i kada se jug izgradi ako Bog da, tad mozda dobijete pola sjevera ali to opet policija treba dobro organizovati.
E kad je tako, ja se takodje nadam da ce vama dati 1700 karata na Kosevu i da ce vam biti zabranjen dolazak na ostale teibine.
Ako je to derbi, onda neka i bude tako.

Zasto da derbi bude samo na jednom stadionu?
Ili na oba, ili nikako.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 apr 2017, 21:46

Evander je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
E kad je tako, ja se takodje nadam da ce vama dati 1700 karata na Kosevu i da ce vam biti zabranjen dolazak na ostale teibine.
Ako je to derbi, onda neka i bude tako.

Zasto da derbi bude samo na jednom stadionu?
Ili na oba, ili nikako.
ma moj Evandere mi to gledamo sa sportske i takmičarske perspektive kao nešto pozitivno i mi ćemo uvijek puštati i više nego što treba karata, zašto i nebi , popularizovati derbi i zaraditi usput....

njihova motivacija je strah i onda dobiješ ovo...znaju da ne mogu nikad nadjačati HZ a i vještački žele utišati navijače protivnika nebili nasilu kreirali neku famu , šatro grotlo neko grbavica...naročito nama....sve je to iz komplexa...uvijek si najbrži kad sam trčiš jbg tako je to....
:thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 21:47

Ja sam jedan od rijetkih koji bi dao malo više prostora navijačima Sarajeva u derbi utakmicama. U vipe navrata sam vodio diskusije na našem pdf o ovoj temi braneći tezu da se treba održati taj neki bar dobar odnos, ne moramo se voliti ali poštovati da.

Međutim, kada pogledam sa kojom dozom prezira, ljubomore, mržnje jedan veliki dio navijača Sarajeva pristupa priči oko stadiona, izgradnji istoka, a svi dobro znaju koliko nam on kao simbol i nešto naše znači, i ja polako počinjem da sumnjam u prvobitno mišljenje koje će se nakon idućeg derbija vjerovatno promijeniti skroz jer predviđam rušilački nastrojene Hz koje će gledati da ogole svaki pedalj gdje se budu nalazili.

Nadam se da sam u krivu i da ipak ima mrva civilizacije i poštovanja u sudionicima narednog duela iz vašeg tabora. Svaki naredni bi bio u "kavezu" čega bi se svi normalni stidjeli.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 21:49

Neandertalac je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:A možda su zaboravili Travnik i takođe ofsajd. Sudije se takmičile iz kola u kolo ko će više "pomoći" milionima koji su stigli u klub.
Hoces prestati izmisljati situacije stare ko zna koliko godina, ili ces bar jednom biti musko i priznati sta se desavalo sad zadnji vikend u Mostaru?
Radi cega je savez suspendovao sudiju?
Zato jer je pun pitara u sudijskoj organizaciji i jer je korumpiran. Isti oni što su vam poklonili titulu brutalno štimajuči zadnjih deset kola :kafa:
:bow:
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 21:59

Nista vise od 5%. Kraj price.
Životni saputnik! 1921

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2017, 22:02

Hoće pitari da im se da čitav sjever kako bi se poslije hvalili da su svi navijači Sarajeva bili na derbiju. Pa kakva bi glupost bila da derbiju prisustvuju svi navijači jednog kluba. Mora nešto navijača ostati i kući.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 22:06

arelinho je napisao/la:Hoće pitari da im se da čitav sjever kako bi se poslije hvalili da su svi navijači Sarajeva bili na derbiju. Pa kakva bi glupost bila da derbiju prisustvuju svi navijači jednog kluba. Mora nešto navijača ostati i kući.
Ti si poprilicno glup. Ako se ne znas zajebavati i posteno sukati, onda nemoj niti pisati.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2017, 22:08

Evander je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Hoće pitari da im se da čitav sjever kako bi se poslije hvalili da su svi navijači Sarajeva bili na derbiju. Pa kakva bi glupost bila da derbiju prisustvuju svi navijači jednog kluba. Mora nešto navijača ostati i kući.
Ti si poprilicno glup. Ako se ne znas zajebavati i posteno sukati, onda nemoj niti pisati.
Šta tebe briga za derbi kada ne ideš na domaće, a pogotovo na "gostujuće". Za karte se trebaju buniti lakoste i pitarbordo jer idu na utakmice za razliku od tebe.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 apr 2017, 22:08

Akademija. :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 06 apr 2017, 22:09

arelinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Šta tebe briga za derbi kada ne ideš na domaće, a pogotovo na "gostujuće". Za karte se trebaju buniti lakoste i pitarbordo jer idu na utakmice za razliku od tebe.
Niti se mogu buniti niti se trebaju buniti.
Životni saputnik! 1921

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 22:10

arelinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Glupane, ne seri!
Procitaj nesto, obrazuj se.
Nisi dostojan rasprave bilo kakve.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2017, 22:12

Ja se neću spustiti na tvoj nivo da te uvrijedim.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 apr 2017, 22:12

Lakoste ce na zapad, kao i svaki put. :salut:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.