Pile moje. Najljepša si večerasDenchiNL je napisao/la:ne mogu oni bez suspendovanja, uvijek neki lopovluk oko tog tima, uvijek smrdi nešto![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pile moje. Najljepša si večerasDenchiNL je napisao/la:ne mogu oni bez suspendovanja, uvijek neki lopovluk oko tog tima, uvijek smrdi nešto![]()
![]()
![]()
![]()
Hoces prestati izmisljati situacije stare ko zna koliko godina, ili ces bar jednom biti musko i priznati sta se desavalo sad zadnji vikend u Mostaru?Neandertalac je napisao/la:A možda su zaboravili Travnik i takođe ofsajd. Sudije se takmičile iz kola u kolo ko će više "pomoći" milionima koji su stigli u klub.
Zato jer je pun pitara u sudijskoj organizaciji i jer je korumpiran. Isti oni što su vam poklonili titulu brutalno štimajuči zadnjih deset kolaEvander je napisao/la:Hoces prestati izmisljati situacije stare ko zna koliko godina, ili ces bar jednom biti musko i priznati sta se desavalo sad zadnji vikend u Mostaru?Neandertalac je napisao/la:A možda su zaboravili Travnik i takođe ofsajd. Sudije se takmičile iz kola u kolo ko će više "pomoći" milionima koji su stigli u klub.
Radi cega je savez suspendovao sudiju?
Nisi pošten ali nikakoEvander je napisao/la:Hoces odgovoriti na pitanje, ili ces spinovati kao i inace sto radis?
Shvatas da sa ovakvim stvarima gubis svaki kredibilitet kao razuman i normalan forumas?
RADI CEGA JE SUDIJA UTAKMICE ZRINJSI-ZELJEZNICAR, KOJA LAKO MOGUCE DA MOZE BITI KLJUCNA U BORBI ZA TITULU, SUSPENDOVAN OD STRANE SAVEZA? KOJU EKIPU JE OSTETIO A KOJOJ POMOGAO?
Ne znam kakva ti je memorija, ali zadnjeg vikenda se moras sjecati.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zbog ovogaEvander je napisao/la:Na pitanja ne zelim odgovore kontra pitanjima. Odgovori, onda mozemo razgovarati.
Ovo je crveni ko kuca i ako se ne varam penal cist ko suza, jer prekrsaj zavrsava unutar 16.Neandertalac je napisao/la:Zbog ovogaEvander je napisao/la:Na pitanja ne zelim odgovore kontra pitanjima. Odgovori, onda mozemo razgovarati.
Eto odgovorio sam ti, ja ne bježim od diskusije. Jesu li vam sudije pomagale u sezoni kada ste uzeli titulu?
Haj to, al od kad akademci ne mogu nista nasim omladincimaNeandertalac je napisao/la:Koliko nas ono Bajrama pitari nisu na lavoru dobili?
Da cujem, sta je po tebi pravedno?Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.
Daj baAlipasino je napisao/la:Koreografija pitara 15 ce biti svi majice u pantole trenerke i ostalo zavisi od vremena kao podrska Tanu a direktor Dzo Ki Hu ce da mu posalje sliku preko Instagrama.Svi smo mi Tan.
Da se ne lažemo vaših navijača koji imaju više od 40 godina maksimalno 100 dođe na Grbavicu. I do sada sam ih viđao normalno sjede na našem dijelu sjevera i niko im nije pravio problem. Tako će biti i ovaj put.Evander je napisao/la:Da cujem, sta je po tebi pravedno?Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.
Je li pravedno da neko ko ima 50 godina, navija za Sarajevo, ne moze doci na Grbavicu i gledati utakmicu?
Moze bez problema taj ko im 50. godina da ode na zapad i sjever naravno da plati kartu.Evander je napisao/la:Da cujem, sta je po tebi pravedno?Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.
Je li pravedno da neko ko ima 50 godina, navija za Sarajevo, ne moze doci na Grbavicu i gledati utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.