PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 20:28

DenchiNL je napisao/la:ne mogu oni bez suspendovanja, uvijek neki lopovluk oko tog tima, uvijek smrdi nešto :D :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Pile moje. Najljepša si večeras ;) :ljepota:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 apr 2017, 20:31

Kako su mali-plavi pokusali promijeniti temu. Tema je Ognjen Valjic, nedosudjen penal za Zgrinjski i suspenzija Valjica. Skretnicari sramotite ovu ligu koja je sinonim za fudbal u svijetu :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 20:32

Neandertalac je napisao/la:A možda su zaboravili Travnik i takođe ofsajd. Sudije se takmičile iz kola u kolo ko će više "pomoći" milionima koji su stigli u klub.
Hoces prestati izmisljati situacije stare ko zna koliko godina, ili ces bar jednom biti musko i priznati sta se desavalo sad zadnji vikend u Mostaru?
Radi cega je savez suspendovao sudiju?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 apr 2017, 20:34

Jesu dosadni bem ti lipu kuknjava :lol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 20:36

Evander je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:A možda su zaboravili Travnik i takođe ofsajd. Sudije se takmičile iz kola u kolo ko će više "pomoći" milionima koji su stigli u klub.
Hoces prestati izmisljati situacije stare ko zna koliko godina, ili ces bar jednom biti musko i priznati sta se desavalo sad zadnji vikend u Mostaru?
Radi cega je savez suspendovao sudiju?
Zato jer je pun pitara u sudijskoj organizaciji i jer je korumpiran. Isti oni što su vam poklonili titulu brutalno štimajuči zadnjih deset kola :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 20:43

Hoces odgovoriti na pitanje, ili ces spinovati kao i inace sto radis?
Shvatas da sa ovakvim stvarima gubis svaki kredibilitet kao razuman i normalan forumas?

RADI CEGA JE SUDIJA UTAKMICE ZRINJSI-ZELJEZNICAR, KOJA LAKO MOGUCE DA MOZE BITI KLJUCNA U BORBI ZA TITULU, SUSPENDOVAN OD STRANE SAVEZA? KOJU EKIPU JE OSTETIO A KOJOJ POMOGAO?

Ne znam kakva ti je memorija, ali zadnjeg vikenda se moras sjecati.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 20:47

Evander je napisao/la:Hoces odgovoriti na pitanje, ili ces spinovati kao i inace sto radis?
Shvatas da sa ovakvim stvarima gubis svaki kredibilitet kao razuman i normalan forumas?

RADI CEGA JE SUDIJA UTAKMICE ZRINJSI-ZELJEZNICAR, KOJA LAKO MOGUCE DA MOZE BITI KLJUCNA U BORBI ZA TITULU, SUSPENDOVAN OD STRANE SAVEZA? KOJU EKIPU JE OSTETIO A KOJOJ POMOGAO?

Ne znam kakva ti je memorija, ali zadnjeg vikenda se moras sjecati.

Nisi pošten ali nikako :nene:

Ja tebe ne gledam kao većinu na ovom forumu, pametniji si, realniji i iskreniji od većine i zbog toga cijenjen. Nismo djeca ni ja ni ti i od tebe za dalju diskusiju očekujem odgovor na pitanje;

Jeste li imali pomoć sudija u sezoni kada ste osvojili titulu?

Iskreno reci pa da nastavimo!

UPRAVA NAPOLJE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 20:49

Na pitanja ne zelim odgovore kontra pitanjima. Odgovori, onda mozemo razgovarati.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 apr 2017, 20:50

ono kad navijač kluba koji je izbačen zbog namještanja tekmi kaže da nisi pošten ahahahahahahahahaha :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :tokralju: :bow: :rol:

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 20:53

Evander je napisao/la:Na pitanja ne zelim odgovore kontra pitanjima. Odgovori, onda mozemo razgovarati.

Zbog ovoga

slika

Eto odgovorio sam ti, ja ne bježim od diskusije. Jesu li vam sudije pomagale u sezoni kada ste uzeli titulu?

UPRAVA NAPOLJE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 20:55

Neandertalac je napisao/la:
Evander je napisao/la:Na pitanja ne zelim odgovore kontra pitanjima. Odgovori, onda mozemo razgovarati.

Zbog ovoga

slika

Eto odgovorio sam ti, ja ne bježim od diskusije. Jesu li vam sudije pomagale u sezoni kada ste uzeli titulu?
Ovo je crveni ko kuca i ako se ne varam penal cist ko suza, jer prekrsaj zavrsava unutar 16.

Ne, sudije nas nisu gurale do titule.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 20:58

:lol:

Pošteno, prodaja karaktera na prepucavanjima. :salut:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 apr 2017, 21:02

Neandertalac je napisao/la:Koliko nas ono Bajrama pitari nisu na lavoru dobili?

:kafa:
Haj to, al od kad akademci ne mogu nista nasim omladincima :kafa:
samo dodju na lekciju iz fudbala u dolinu cupova svako malo, pa kad ce ta famozna akademija biti bolja od nase omladinske skole :?:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 apr 2017, 21:16

Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.
- Zeljeznicar -

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 apr 2017, 21:18

Koreografija pitara 15 ce biti svi majice u pantole trenerke i ostalo zavisi od vremena kao podrska Tanu a direktor Dzo Ki Hu ce da mu posalje sliku preko Instagrama.Svi smo mi Tan.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 apr 2017, 21:19

Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.
Da cujem, sta je po tebi pravedno?

Je li pravedno da neko ko ima 50 godina, navija za Sarajevo, ne moze doci na Grbavicu i gledati utakmicu?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 apr 2017, 21:21

Alipasino je napisao/la:Koreografija pitara 15 ce biti svi majice u pantole trenerke i ostalo zavisi od vremena kao podrska Tanu a direktor Dzo Ki Hu ce da mu posalje sliku preko Instagrama.Svi smo mi Tan.
Daj ba :urnebes: :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 apr 2017, 21:21

Evander je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Pitarima idalje treba crtati da nikako ne mogu dobiti cijeli sjever na Grbavici.

Je li pravedno da neko ko ima 50 godina, navija za Sarajevo, ne moze doci na Grbavicu i gledati utakmicu?
Da se ne lažemo vaših navijača koji imaju više od 40 godina maksimalno 100 dođe na Grbavicu. I do sada sam ih viđao normalno sjede na našem dijelu sjevera i niko im nije pravio problem. Tako će biti i ovaj put. ;) ;) ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 apr 2017, 21:23

Treba dva posebna mala kaveza napraviti i dići ih sajlama na sjeveru. Za GolubovičKristijana i GangDebila.

:rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 06 apr 2017, 21:27

Evander je napisao/la:

Moze bez problema taj ko im 50. godina da ode na zapad i sjever naravno da plati kartu.

Kosevo i Grbavica su nebo i zemlja, blizina teren, blizina tribina nema razmaka između istih - nema atlestske staze, sigurnost, pristup i na kraju krajeva broj mjesta. Sem toga na sjeveru vi placate 10 KM kao sto i mi placamo 10KM, dok na Kosevu vi placte 3 KM sjever, mi jug 10 KM i pored toga opet mi ispunimo jug do kraja.

A to je problem vase uprave koja bez problema moze rece 5% od Koseva je 1.500 mjesta izvolite. Ali vole vasi pare jer valja namiriti razna sranja.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.