FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 02 dec 2015, 16:44

Anđelko Jurkić, Ibričićev agent, rekao je da Senijad može u Slobodu ako želi, da on naravno sam odlučuje, ali da on neće biti dio toga, ako do toga dođe, ma šta god to značilo! vjerovatno sloboda72 zna zašto je to rekao

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 dec 2015, 16:46

Eto nama Husejinovića ko sto gledam.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2015, 16:46

Probisvjet je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle :D
Gdje dodje jupiter?
Ko je Dana corka? :urnebes:
Najveće dama Lipnice.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2015, 16:47

Koktrijeb je napisao/la:Eto nama Husejinovića ko sto gledam.
Neka si i ti nabo nesto. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 dec 2015, 16:51

Evo ozbiljno sad moguci odlasci su Pirić 99% Belgija ili Njemacka, Ahmetovic Turska, moguc odlazak i Efendica samo ne znam gdje.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 dec 2015, 16:55

DoeTz je napisao/la:
Gdje dodje jupiter?
Pa care ovo ni ja ne znam, a sad' da mi kažeš ispalo bi da visim tu stalno. :urnebes: :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 dec 2015, 16:56

Koktrijeb je napisao/la:Evo ozbiljno sad moguci odlasci su Pirić 99% Belgija ili Njemacka, Ahmetovic Turska, moguc odlazak i Efendica samo ne znam gdje.
Ovo nam je prvo pojacanje.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2015, 16:59

Chinaglia je napisao/la:Anđelko Jurkić, Ibričićev agent, rekao je da Senijad može u Slobodu ako želi, da on naravno sam odlučuje, ali da on neće biti dio toga, ako do toga dođe, ma šta god to značilo! vjerovatno sloboda72 zna zašto je to rekao
Ovo se čita tako da je Jurkić protiv Ibričićevog prelaska u Slobodu.Jurkić ima procenat iz njegove plate već deceniju, dakle nagemo se para. On smatra da bi dolaskom Ibričića u Slobodu opao njegov udio.
Sloboda je S. Ibričića upoznala u Kup utakmici u jesen 2003, Podgrmeč-Sloboda 2-1.Oba gola S.Ibričić.Sloboda je izrazila želju da S. Ibričić pređe u Tuzlu. Anđelko Jurkić je bio brži i od 1.jula 2004 S.Ibričić potpisao je za NK Zagreb a kasnije za Hajduk.Nije Anđelko nikad doveo igrača(sa velikim I) u Slobodu.Ne čudi me što je i sada protiv dolaska Ibričića.
I da dodam ,ako je on to rekao, što ti navodiš ,onda je Ibričić Slobodin.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 dec 2015, 17:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 dec 2015, 16:59

Dobar je to momak puno serete po njemu mozda par kola na pocetku sezone moglo mu se zamjerit ovo ostalo regularno odigrao.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 02 dec 2015, 17:21

sloboda72 je napisao/la:Kada bi još ulaz bio gratis pa da konačno napunimo Tušanj.Sezona i godina su pri kraju.
A da se oduzimo Azmiru pa kupimo karte pa napunimo Tusanj?!? Bilo bi fer prema covjeku. 120.000 stanovnika dodje 2 milje ljudi :facepalm: I opet kazem, 14 dana imas lufta da skupis 4KM za Sjever i onda ga nema nigdje. Kaze besparica :rol: Moze tiket+kafa+Viva usr.... :thumbdown:

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 dec 2015, 17:22

krmpotich je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Kada bi još ulaz bio gratis pa da konačno napunimo Tušanj.Sezona i godina su pri kraju.
A da se oduzimo Azmiru pa kupimo karte pa napunimo Tusanj?!? Bilo bi fer prema covjeku. 120.000 stanovnika dodje 2 milje ljudi :facepalm: I opet kazem, 14 dana imas lufta da skupis 4KM za Sjever i onda ga nema nigdje. Kaze besparica :rol: Moze tiket+kafa+Viva usr.... :thumbdown:
Upravu si ti al kako vikend bez tiketa kafe ili izlaska de mi to objasni :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 dec 2015, 17:24

NKMramor je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Gdje dodje jupiter?
Pa care ovo ni ja ne znam, a sad' da mi kažeš ispalo bi da visim tu stalno. :urnebes: :urnebes:
Eh eto vidis on zna :mrgreen: I bjezii tamo gdje neces znat gdje je jupiter :P
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2015, 17:24

krmpotich je napisao/la:
Imamo" narađeno" od nedelje.29.11.2015
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 dec 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 02 dec 2015, 17:25

strujasamo je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Sve je ovo super uzivam slusat babuku, nakon deblokade racuna, mislim da je pod moranje da na prvoj sledecoj skupstiini se izglasa gasenje sestrinskog kluba omladinski klub Sloboda preko cijih se racuna poslovalo, i da se omladinski pogon vrati pod ingerencije Slobode i sve stavi u jedan sistem, i da napokon zavlada red u omladinskom pogonu i da svi babuki i upravi polazu racune. Nikako ne smijemo dozvolit ostanak ovog sestrinskog kluba i paralelan sistem jer sam ubjeden da nakon ovih udarca poltronima sigurno bi oni poceli da prave razne mucke preko ove sestrinske firme. Sve vratit u jedan sistem i da se posluje samo preko pravog odblokiranog Slobodinog racuna.
Pod hitno se riješiti trenera koji su tužili Slobodu i naravno NAZOVI LEGENDI nedat im nikako da budu u blizini stadionma Otjerati HUSARINOG ŠPIJUNA SOKA jer taj lopinaš javlja Husari koji je dobar da ga vrbuje Ima trenera boljih od ovi naši šupaka koji rade u omladinskom pogonu i tuže SLOBODU KOJA IH JE HRANILA OTJERATI SOKA LEPINU ĐAFU KARIĆA KOVAČEVIĆA I OSTALE NAZOVI LEGENDE
Drug u ovome nisi fer. Ti ljudi se moraju boriti za svoje, za ono sto su zaradili. Naravno tu postoji nacin naplate, ako on zeli odmah pare i ne zeli dogovor sa klubom o nekom reprogramu isplate na par mjeseci, onda ok moze se reci da je supak ili sta vec, a ocekivati da ti neko oprosti sto si mu duzan svakako nije uredu prvo kreni od sebe pa onda za druge pricaj.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 dec 2015, 17:27

Besplatno pa da se skupi bagre kao protiv MVO? Neka hvala..
Nad tobom sunce najljepše sja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2015, 17:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Koktrijeb je napisao/la:Evo ozbiljno sad moguci odlasci su Pirić 99% Belgija ili Njemacka, Ahmetovic Turska, moguc odlazak i Efendica samo ne znam gdje.
Ovo nam je prvo pojacanje.
Upravu si, svi mogu na odmor gdje im volja.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 dec 2015, 17:30

pinoglavi je napisao/la:Besplatno pa da se skupi bagre kao protiv MVO? Neka hvala..
Ali da ne bi "bagre",bilo bi zijanismo.
Ja volim FK Tuzla City

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 dec 2015, 17:33

nusko je napisao/la:
strujasamo je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Sve je ovo super uzivam slusat babuku, nakon deblokade racuna, mislim da je pod moranje da na prvoj sledecoj skupstiini se izglasa gasenje sestrinskog kluba omladinski klub Sloboda preko cijih se racuna poslovalo, i da se omladinski pogon vrati pod ingerencije Slobode i sve stavi u jedan sistem, i da napokon zavlada red u omladinskom pogonu i da svi babuki i upravi polazu racune. Nikako ne smijemo dozvolit ostanak ovog sestrinskog kluba i paralelan sistem jer sam ubjeden da nakon ovih udarca poltronima sigurno bi oni poceli da prave razne mucke preko ove sestrinske firme. Sve vratit u jedan sistem i da se posluje samo preko pravog odblokiranog Slobodinog racuna.
Pod hitno se riješiti trenera koji su tužili Slobodu i naravno NAZOVI LEGENDI nedat im nikako da budu u blizini stadionma Otjerati HUSARINOG ŠPIJUNA SOKA jer taj lopinaš javlja Husari koji je dobar da ga vrbuje Ima trenera boljih od ovi naši šupaka koji rade u omladinskom pogonu i tuže SLOBODU KOJA IH JE HRANILA OTJERATI SOKA LEPINU ĐAFU KARIĆA KOVAČEVIĆA I OSTALE NAZOVI LEGENDE
Drug u ovome nisi fer. Ti ljudi se moraju boriti za svoje, za ono sto su zaradili. Naravno tu postoji nacin naplate, ako on zeli odmah pare i ne zeli dogovor sa klubom o nekom reprogramu isplate na par mjeseci, onda ok moze se reci da je supak ili sta vec, a ocekivati da ti neko oprosti sto si mu duzan svakako nije uredu prvo kreni od sebe pa onda za druge pricaj.
Naplatili su oni to sve na druge nacine, ako omladinski opet pristupi prvom timu svim tim lopovima izlaz od Tusnja pokazat i dovest ljude koji ce radit za dobrobit i buduucnost Slobode.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 dec 2015, 17:33

i ja sam protiv slobodnog ulaza, očekujemo da nam Azmir sve finansira, nadje sponzore, dovede igrace, a nismo spremni platit ulaznicu i pomoći.
Jedino bih oslobodio plaćanja ulaza one koji su kupili ulaznicu za Čelik, a nisu moglli odgledat u ponedjeljak
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 dec 2015, 17:35

sloboda72 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Besplatno pa da se skupi bagre kao protiv MVO? Neka hvala..
Ali da ne bi "bagre",bilo bi zijanismo.
bolje atmosfere "navijacke" od strane publike nisam zapamtio nikada, a tako rece mi par osoba koji prate utakmice na Tušnju više od 40 godina.
Tad su fukare kod 0-2 izasle, a obican svijet se digao na noge i takav smo pritisak napravili i onda Čika Ahmet zabi 2 komada i ludilo :opaopa: :opaopa:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.