deset je napisao/la:Šta to kažeš vama nije dobar Šmigalović ,a momak dobar za Redžepagića i Sarajevo,Haskić -isto sve se zna,a za Borogovca volio bi da porazgovaraš sa vašim igračima i da provjeriš ko mu je pokvario transfer u Želju.Ipak momak je već u Njemačkoj i drago mi je da nije kod vas jer bi i njega Amar uništio kao i ostale mlade momke jer nisu kako kažu "njegovi "igrači.Samo se pitam zašto ste toliko ne korektni,a mislio sam da ste upravo drugačiji i daleko realniji,i ja ću svaki puta skinuti kapu vašim postovima na našoj stranici ako su realni,i imate argumente.
haskic nije dolazio uospte na probe nikakve, dok ostala dvojica su dolazili, kao i suljic i nisu je prosli, ne moze svako igrati za ovaj ZELJEZNIČAR, to i tebi, a i svima ostalima mora biti jasno.Amar nek uzima koliko god hoce i moze, ja, a vjerujem ni svi ostali mu nece nista reci, jer covjek ima rezultate, u 2 godine 2 trofeja, 2 izlaska u evrope, ove godine dobar otpor zi.dovima, naredne ce biti bolje aBd, dok je Amara, bit ce i kvalitetnog Zelje