PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Na Grbavici ce da padne gol u 93 minuti iz nepostojeceg penala, pa cemo onda drugari moji da uzivamo i gledamo kako pitari kmece! Nista ljepse od tog nema!!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zeljo92 je napisao/la:Gdje su vam milioni?Lakoste je napisao/la:Kako je bio jak klip, tanovi milioneri protiv sirotinje sa grbavice tako nesto.![]()
![]()
![]()
![]()

joker90 je napisao/la:Kakav komentar na 3:00![]()
![]()

- Medikament
- Kontakt:
najskuplja titula u regionuLakoste je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Gdje su vam milioni?Lakoste je napisao/la:Kako je bio jak klip, tanovi milioneri protiv sirotinje sa grbavice tako nesto.![]()
![]()
![]()
![]()

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Super, tad ste ih imali, gdje su vam sad kad vam fali za 3 plate?
Sarajevo se u nardna dva kola oprasta od borbe za titulu.
Husref ce izveti djecu u kupu to je vec zavrseno.

- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakvi, mali Musija rekao da im je cilj evropa preko kupa, jedino im zao sto moraju protiv fks radi husrefa (emocije vjerovatno) ali ucinit ce sve da izbace fks iz kupa vjerujZenzo je napisao/la:Sarajevo se u nardna dva kola oprasta od borbe za titulu.![]()
Vidjet cete vi 15 aprila gdje su milioni, gdje je babuka i kako se igra bez plata. 

Hocemo ako said odluci da te ne zlostavlja analno pred utakmicu, sad protiv slobode nije igrao jer je tako zadnju lozu povrijedioLakoste je napisao/la:Vidjet cete vi 15 aprila gdje su milioni, gdje je babuka i kako se igra bez plata.

Jah.Zeljo92 je napisao/la:Hocemo ako said odluci da te ne zlostavlja analno pred utakmicu, zadnji put je tako zadnju lozu povrijedioLakoste je napisao/la:Vidjet cete vi 15 aprila gdje su milioni, gdje je babuka i kako se igra bez plata.

Zeljo92 je napisao/la:Super, tad ste ih imali, gdje su vam sad kad vam fali za 3 plate?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Djes cafire, kaze ti ćale "kud ga nisam izdrko u wc solju, gle sta dobih"DenchiNL je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Super, tad ste ih imali, gdje su vam sad kad vam fali za 3 plate?a rodio ga ono pita nešto....
![]()
![]()
![]()
![]()

ma đe si ti maleni, znaš ko te pozdravio?Zeljo92 je napisao/la: Djes cafire, kaze ti ćale "kud ga nisam izdrko u wc solju, gle sta dobih"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zeljo92
Baci oko na HSK Zrinjski: opste diskusije. Naruzi ih malo.

- Neandertalac
- Kontakt:
Koliko nas ono Bajrama pitari nisu na lavoru dobili?

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mrsko mi, isprskaj i ti sa mnom ova dva pedeLa sa vase teme, znam da su ti mrskiSarajlijica1946 je napisao/la:Zeljo92

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:Mrsko mi, isprskaj i ti sa mnom ova dva pedeLa sa vase teme, znam da su ti mrskiSarajlijica1946 je napisao/la:Zeljo92
Necemo se tako igrati.

To su moji pitari, ne dam ja na njih! Sa dencilom ces tesko na kraj izaci. Voli brat da soli pamet. A krokodil je sasvim okej lik.

koji je krajnji domet FKŽ bez sudijskog pritiska na protivnicke igrace.

krokodil da ne siri noge saidu valjo biSarajlijica1946 je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Mrsko mi, isprskaj i ti sa mnom ova dva pedeLa sa vase teme, znam da su ti mrskiSarajlijica1946 je napisao/la:Zeljo92
Necemo se tako igrati.![]()
To su moji pitari, ne dam ja na njih! Sa dencilom ces tesko na kraj izaci. Voli brat da soli pamet. A krokodil je sasvim okej lik.![]()
koji je krajnji domet FKŽ bez sudijskog pritiska na protivnicke igrace.

Dupla kruna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.