FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 02 avg 2011, 18:26

deset je napisao/la:Otom potom vrijeme će pokazati ko je u pravu,a da li sam u pravu pokaZuje i zadnja utakmica u kojoj totalno ne uigrane igrače ili igrače koji su došli pred kraj priprema stavlja od prve minute,dok momci koji su ginuli i za koje bi vaš klub veliku paru dobio -za vrlo kratko vrijeme ,ubacuje 20-minuta ili nikako,a za Bešliju zamjena je totalno smiješna.
:D jedina osoba zbog koje beslija igra fudbal je Osim,nisi upucen i to je to. Beslija vec dvije sezone hoce da prestane igrat i nastavlja samo zbog Osima. Visca je ispo iz forme totalno i opet pricas bezveze da si pregledo vise od jedne utakmice bilo bi ti jasno.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 avg 2011, 18:27

deset je napisao/la:Otom potom vrijeme će pokazati ko je u pravu,a da li sam u pravu pokaZuje i zadnja utakmica u kojoj totalno ne uigrane igrače ili igrače koji su došli pred kraj priprema stavlja od prve minute,dok momci koji su ginuli i za koje bi vaš klub veliku paru dobio -za vrlo kratko vrijeme ,ubacuje 20-minuta ili nikako,a za Bešliju zamjena je totalno smiješna.
Sreća pa se ti ne pitaš ništa. Kako možeš reći da recimo Smajić nije trebao igrati od prve minute. Kako da pored onakvog Stanića, Kvesić ne počne utakmicu. Od ljubavi se ne živi, a pogotovo ne u evropskim utakmicama! Ja navijam da Zoletić, Ramić, B.Čolić naprave vrhunske karjere, ali ako Osim misli da imamo bolje na njihovim pozicijama to je OK.

EDIT: A sad vidim da si samo još jedan u nizu iskomleksiranih Tuzlaka koji dolaze na temu najtrofejnijeg kluba u državi, napišu nešto i to im je vrhunac dana, možda i sedmice. Sad kad sam skontao da si iz Tuzle sve ti je oprošteno, samo se nastavi igrati! ;)
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 02 avg 2011, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 avg 2011, 18:29

pile87 je napisao/la: Uzmes bolan i treniras slobodu a ne da kritikujes najtrofejnijeg trenera Zelje i lige.Upitas li se koliko je pametno napisati ovakav post, ima li smisla.
Ja se pitam ima li smisla i reagovati na ovakve stvari? :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 02 avg 2011, 18:31

Još jedan argument je dovođenje sponzordkih igrača,a to ćete uskoro vidjeti dok vaša djeca propadaju.A za Bešliju sve govori njegova zamjena i odnos prema Amaru.On je za Amara izmislio fudbal,a za Višću momka će jednostavno uništiti.bitno je da vi hvalite Nyemu i Kvesića koji ništa ne pozaše,a svoju djecu poput Stanića ismijavate.SRAMOTA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2011, 18:33

ellaxaz je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Uzmes bolan i treniras slobodu a ne da kritikujes najtrofejnijeg trenera Zelje i lige.Upitas li se koliko je pametno napisati ovakav post, ima li smisla.
Ja se pitam ima li smisla i reagovati na ovakve stvari? :mrgreen:
Pa i nema, covjek koji ode na temu pitara i napise svaka cast plate su vam na vrijeme a ovdje dodje i kaze da je Amar fudbalska neznalica,pokazuje samo jedno da svak ima misljenje a misljenje je ko guzica opet ga svak ima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2011, 18:35

Nemojte ga, nismo doveli Borogovca ili kako se već zove, najboljeg beka lige, naravno da je iz Slobode i on :lol: bola idi se bavi svojim klubićem, skupljajte pare da se ne raspadnete :oops:

btw. Stanić nije naše dijete ;)
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 02 avg 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 02 avg 2011, 18:36

deset je napisao/la:Još jedan argument je dovođenje sponzordkih igrača,a to ćete uskoro vidjeti dok vaša djeca propadaju.A za Bešliju sve govori njegova zamjena i odnos prema Amaru.On je za Amara izmislio fudbal,a za Višću momka će jednostavno uništiti.bitno je da vi hvalite Nyemu i Kvesića koji ništa ne pozaše,a svoju djecu poput Stanića ismijavate.SRAMOTA
Visca je sam sebe unistio

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 18:39

Pojedinci su gori od ovog cenera.Čuj Višća sebe uništio :roll: propala karijera ili slomio nogu,udario ga autobus ili šta? Pustite šuplje priče.Amar će napraviti igrača od Vilija. 8-)
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 02 avg 2011, 18:39

Uh svakavih argumenata bih vam ovdje volio reći, ali mislim da će ti ipak jednog dana sve isplivati ,a za vas će biti kasno,a top za SLOBODU pa vama da Amar ne dođe sa lovom .gdje bi ste bili.Borili bi ste se za opstanak jer vas je veći broj igrača (nezadovoljnih )već htio npustiti ,a dva puta ne pružanje ruke vašem pomoćnom treneru je njegova slika i prilika,i dokaz da sve i kod vas ne funkcioniše kako bi trebalo.Samo mi još jednom žao igrača koji su kako sam čuo odlični momci.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 02 avg 2011, 18:40

Joint_Union je napisao/la:Pojedinci su gori od ovog cenera.Čuj Višća sebe uništio :roll: propala karijera ili slomio nogu,udario ga autobus ili šta? Pustite šuplje priče.Amar će napraviti igrača od Vilija. 8-)
Samo se kod nas prave igraci u i do 26 godine

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2011, 18:40

deset je napisao/la:Uh svakavih argumenata bih vam ovdje volio reći, ali mislim da će ti ipak jednog dana sve isplivati ,a za vas će biti kasno,a top za SLOBODU pa vama da Amar ne dođe sa lovom .gdje bi ste bili.Borili bi ste se za opstanak jer vas je veći broj igrača (nezadovoljnih )već htio npustiti ,a dva puta ne pružanje ruke vašem pomoćnom treneru je njegova slika i prilika,i dokaz da sve i kod vas ne funkcioniše kako bi trebalo.Samo mi još jednom žao igrača koji su kako sam čuo odlični momci.
:lol: :lol: :lol:

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 18:41

:lol: :lol: :lol:

Idi guli jabuke sad će iftar.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 02 avg 2011, 18:43

Višča je pročitan, jednostavno odbrambeni igrači unaprijed znaju šta će uraditi. Višča skoro uvijek krene sa boka prema penalu i šuta, mora malo promijeniti stil igre.
FEDERER= KLOC

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 02 avg 2011, 18:43

Admiral_TM87 je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Pojedinci su gori od ovog cenera.Čuj Višća sebe uništio :roll: propala karijera ili slomio nogu,udario ga autobus ili šta? Pustite šuplje priče.Amar će napraviti igrača od Vilija. 8-)
Samo se kod nas prave igraci u i do 26 godine
Ako nisi znao Višća je prošlu sezonu bio drugi strijelac kluba 9 komada svi iz igre,od toga 50% ulazio sa klupe.Baš je prop'o :roll:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 avg 2011, 18:46

Kakvih se gluposti ovdje može pročitati, da to jednostavno nije normalno :lol: :lol: :lol:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 02 avg 2011, 18:50

Šta to kažeš vama nije dobar Šmigalović ,a momak dobar za Redžepagića i Sarajevo,Haskić -isto sve se zna,a za Borogovca volio bi da porazgovaraš sa vašim igračima i da provjeriš ko mu je pokvario transfer u Želju.Ipak momak je već u Njemačkoj i drago mi je da nije kod vas jer bi i njega Amar uništio kao i ostale mlade momke jer nisu kako kažu "njegovi "igrači.Samo se pitam zašto ste toliko ne korektni,a mislio sam da ste upravo drugačiji i daleko realniji,i ja ću svaki puta skinuti kapu vašim postovima na našoj stranici ako su realni,i imate argumente.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 02 avg 2011, 18:50

Iker C je napisao/la:Višča je pročitan, jednostavno odbrambeni igrači unaprijed znaju šta će uraditi. Višča skoro uvijek krene sa boka prema penalu i šuta, mora malo promijeniti stil igre.
Upravo to, ali tesko raja to konta, potencijal jeste ali je i jedini igrac koji je nazadovao u timu. Uvijek u desnu stranu i sut.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 02 avg 2011, 18:51

deset je napisao/la:Uh svakavih argumenata bih vam ovdje volio reći, ali mislim da će ti ipak jednog dana sve isplivati ,a za vas će biti kasno,a top za SLOBODU pa vama da Amar ne dođe sa lovom .gdje bi ste bili.Borili bi ste se za opstanak jer vas je veći broj igrača (nezadovoljnih )već htio npustiti ,a dva puta ne pružanje ruke vašem pomoćnom treneru je njegova slika i prilika,i dokaz da sve i kod vas ne funkcioniše kako bi trebalo.Samo mi još jednom žao igrača koji su kako sam čuo odlični momci.
Boze sacuvaj me i sakloni od ovakvih... Ceneru daj lijepu pamet,razum i izvedi ga na pravi put..
AMIN

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2011, 18:51

deset je napisao/la:Šta to kažeš vama nije dobar Šmigalović ,a momak dobar za Redžepagića i Sarajevo,Haskić -isto sve se zna,a za Borogovca volio bi da porazgovaraš sa vašim igračima i da provjeriš ko mu je pokvario transfer u Želju.Ipak momak je već u Njemačkoj i drago mi je da nije kod vas jer bi i njega Amar uništio kao i ostale mlade momke jer nisu kako kažu "njegovi "igrači.Samo se pitam zašto ste toliko ne korektni,a mislio sam da ste upravo drugačiji i daleko realniji,i ja ću svaki puta skinuti kapu vašim postovima na našoj stranici ako su realni,i imate argumente.
A ti imas argumet? :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2011, 18:52

deset je napisao/la:Šta to kažeš vama nije dobar Šmigalović ,a momak dobar za Redžepagića i Sarajevo,Haskić -isto sve se zna,a za Borogovca volio bi da porazgovaraš sa vašim igračima i da provjeriš ko mu je pokvario transfer u Želju.Ipak momak je već u Njemačkoj i drago mi je da nije kod vas jer bi i njega Amar uništio kao i ostale mlade momke jer nisu kako kažu "njegovi "igrači.Samo se pitam zašto ste toliko ne korektni,a mislio sam da ste upravo drugačiji i daleko realniji,i ja ću svaki puta skinuti kapu vašim postovima na našoj stranici ako su realni,i imate argumente.
Idi kuhaj grah igračima da šta pojedu :lol: Igra u Njemačkoj, i to TREĆOJ ligi, možda je i četvrta :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, MojaMalenkost i 76 gostiju.