Šta je sada u pitanju ? Eto prilike da postavljate pitanja i saznate šta koga boli.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo pitanje: Guzi li te Ismir bolje nego muz?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Futavac ovo je FORUM, mjesto gdje ljudi JAVNO izrazavaju misljenja. I ti si oprao o usri, o Ismiru, o qravi ayli... Iskuliraj, znam da vam drmaju kavez, ali osaburitefks74 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 18:18Bojkotuj, ne moraš u nas s tim zamarati i ti i ostali. Jednostavno nwmoj dolaziti, mi to ne moramo znati.NazorUso je napisao/la: ↑23 dec 2022, 18:09Xy puta se nisam slagao sa Hz i xy puta sam o tome i pisao. Isto tako kad je sta bilo za pohvaliti, hvalio sam ih... Odluka o bojkotu bi bila jedina ispravna i svakako da me Kosevo nece vidjeti dok se stvari ne promjene.
Takodje, nakon dugo vremena bojkot i prema clanskim, fan shopu...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zna li neko u koliko je sutra prva tekma veterana?
Ova Q&A sesija sa ajlom je cirkus u najavi, nije vrijeme za tako nesto.
Za nju je QRV & A se(x)ija...
Fali im slova.
Fali im slova.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ma nije kralju, nece ona odgovorit ni na jedno konkretno pitanje, probrat ce iz inboxa desetak laganih i ostalo palamudit svoju neku pricu. Svakako ce 90% pitanja bit "kad ces dati ostavku?"
Kome nama ? Pravim navijačima koji smo uz klub i u dobru i zlu, ne kao neki koji danas hoće biti navijači a sutra neće. Malo mi objasni šta znači Futavac, malo sam stariji pa ne znam te nove nazive i riječi.NazorUso je napisao/la: ↑23 dec 2022, 19:03Futavac ovo je FORUM, mjesto gdje ljudi JAVNO izrazavaju misljenja. I ti si oprao o usri, o Ismiru, o qravi ayli... Iskuliraj, znam da vam drmaju kavez, ali osaburitefks74 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 18:18Bojkotuj, ne moraš u nas s tim zamarati i ti i ostali. Jednostavno nwmoj dolaziti, mi to ne moramo znati.NazorUso je napisao/la: ↑23 dec 2022, 18:09Xy puta se nisam slagao sa Hz i xy puta sam o tome i pisao. Isto tako kad je sta bilo za pohvaliti, hvalio sam ih... Odluka o bojkotu bi bila jedina ispravna i svakako da me Kosevo nece vidjeti dok se stvari ne promjene.
Takodje, nakon dugo vremena bojkot i prema clanskim, fan shopu...![]()
Nisu ga uzalud zvali Djipke 
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Tugy plaky. Ho's za Igman navijati ?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
A jeste naivni.. Ne trošite energiju i vrijeme pisajući neka pitanja u nadi da će Ajla na to odgovoriti. Nisu ni oni glupi, 99% će biti basic pitanja.
Ne navijam za osobu, samo FKS bez obzira ko su uposlenici.NazorUso je napisao/la: ↑23 dec 2022, 19:43Tugy plaky. Ho's za Igman navijati ?
Ne postavljajte pitanja o pojačanjima, nece sigurno biti izabrano za Ajlin odgovor.
- napoleon72
- Kontakt:
Logicno. To ce bit ono tipa "kakav je osjecaj biti direktorica najveceg BH kluba", ili "kako je raditi sa gospodinom Mirvicem". Ovaj video ce bit samo nova samopromocija nasih influenserki u klubu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 dec 2022, 20:11A jeste naivni.. Ne trošite energiju i vrijeme pisajući neka pitanja u nadi da će Ajla na to odgovoriti. Nisu ni oni glupi, 99% će biti basic pitanja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ima li istine za Vešovića?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 36 gostiju.