Pa pola ekipe su nam stranci. Sta ti je.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kako bih volio da dovedemo nekog stranca.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa pola ekipe su nam stranci. Sta ti je.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kako bih volio da dovedemo nekog stranca.
Znas na sta mislimAdiRajvosa je napisao/la:Pa pola ekipe su nam stranci. Sta ti je.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kako bih volio da dovedemo nekog stranca.
Link?1L8F9C2 je napisao/la:Ovaj mali Varesanovic danas je igrao za Liverpool FC (2000 godiste) i postigao dva gola i jedan namjestio u pobjedi nad Blackburnom. Znaci mali je otisao tamo mislio sam da je suplja.
Kao sto sam i rekao tako je i bilo.aS_Roma je napisao/la:Robert Jarni novi trener.
Milos Stojčev novo pojacanje.
Idemo dalje
Sve su to kvalitetni igraci ali sto je previse previse 8 novih igraca valja sve to uklpiti jedino ako ne bude dosta olazaka.aS_Roma je napisao/la:Kao sto sam i rekao tako je i bilo.aS_Roma je napisao/la:Robert Jarni novi trener.
Idemo dalje
Sljedeci igraci su:
- Emir Hadzic
Ceka se dogovor Kojasevica i njegovog kluba oko papira , takvo je stanje i sa Berberovicem , dok skoro pa sigurno nam se vraca Ivan Sesar.
Znaci sljedeca pousezona:
- Bilbija, Stojčev, Berberovic, Hadzic, Sesar ... + jos 3 nova igraca
Upravo.1L8F9C2 je napisao/la:Ivan nije ispao nista, on je jednostavno bio "zrtveno janje" pojedinaca iz uprave koji vise nisu tu.
Nemoj mi ovo raditi, molim te. Ovo je ostvarenje mojih snova....sastav koji sam vise puta sanjao. Ostvarimo li ovo mi smo NATO.aS_Roma je napisao/la:Kao sto sam i rekao tako je i bilo.aS_Roma je napisao/la:Robert Jarni novi trener.
Idemo dalje
Sljedeci igraci su:
- Emir Hadzic
Ceka se dogovor Kojasevica i njegovog kluba oko papira , takvo je stanje i sa Berberovicem , dok skoro pa sigurno nam se vraca Ivan Sesar.
- Bilbija, Stojčev, Berberovic, Hadzic, Sesar + jos 3 nova igraca
Ne mora znaciti. Mislim da sam citao kada je bio aktuelan dolazak Komazeca da je nekada znao igrati i krilo. Tako da ono...ko zna.1L8F9C2 je napisao/la:Dolazak Hadzica jedino moze znaciti odlazak Komazeca. Ne vidim nikakvu logiku njegovog dolaska jer realno Komazec a i Bilbija su bolji igraci. Naravno ne kazem da je Hadzic los ali ...
Sabinho je napisao/la:Bgm dobro se radi a dusmani nek' dolaze ovdje i spamaju, svjesni su da im se blizi kraj.
Jarane siguran sam da u navedenom periodu Sarajevo ima i vise titula nego ti treba.normalaba je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Bgm dobro se radi a dusmani nek' dolaze ovdje i spamaju, svjesni su da im se blizi kraj.![]()
Zrelo razmisljanje nema sta xD Sarajevo je od 2007-2014 promjenilo vise trenera nego ja treba xD
Lista: Abdulah Oruč, Šener Bajramović, Husnija Arapović, Mehmed Janjoš, Almir Turković, Mirza Varešanović, Dženan Uščuplić, Jiřží Plíšek, Dragan Jović, Husref Musemić, Robert Jarni,
Stancate ih ko ja čarape!
Grande Osim!
Mario za Puzigaću doktor nauka.BegAx je napisao/la:Ja bih prije Puzigacu stavio.emir18 je napisao/la:Dzemu ako dovedemo imacemo najacu odbranu Pl Mario i Dzemo po bokovima
Opat mijenjamo cijelu ekipu, naravno ako se ovo ispostavi tacnim.. Nije to dobro nikako, al nikako....aS_Roma je napisao/la: Kao sto sam i rekao tako je i bilo.
Sljedeci igraci su:
- Emir Hadzic
- Bilbija, Stojčev, Berberovic, Hadzic, Sesar + jos 3 nova igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.