Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dobar Dobar ....
Amri se stuca veceras

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Asistencija + penal nad njim napravljen(fakticki jos jedna asistencija)...dakle ucestvovao direktno kod 2 od 3 gola - vrlodobar ucinak.
Imao dobar sut koji je Handanovic odbranio, imao odlicnu neiskoristenu asistenciju Salahu na pocetku, dosta borbe sa stoperima sto ga je poprilicno iscrpilo, to se moglo i vidjeti na njemu...sve u svemu - vrlo dobro.
Nadam se da ce se rekupirati za Lazio.
Imao dobar sut koji je Handanovic odbranio, imao odlicnu neiskoristenu asistenciju Salahu na pocetku, dosta borbe sa stoperima sto ga je poprilicno iscrpilo, to se moglo i vidjeti na njemu...sve u svemu - vrlo dobro.
Nadam se da ce se rekupirati za Lazio.
jel ga cavani prestig'o s'obzirom da je jucer dao gol ??
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Messi ga je prestigao juce.SafetSajo je napisao/la:jel ga cavani prestig'o s'obzirom da je jucer dao gol ??
Malo je biti prvi golgeter Rome i jedan od boljih igraca, sada je i strateg, i savjetuje Spalettija. Nas Dezko.
dobre guzove ima Belma
I Džeko je jednom Perotiju pustio da puca, a već je dva imaoBenjooJutub je napisao/la:Koje bratstvo vlada u Romi, Radja ne puca penal a mogao hattrick zabit. Mislim da mogu Juvetu pomrsit racune do kraja sezone, ako nista da bude zanimljivije.
Ne znam je l to samo zbog Džeke il zbog toga što već 6 godina ne osjećam ništa prema stranim klubovima, pa mi je u zadnje vrijeme Roma postala broj 1 ekipa

A i ostali igrači su mi nekako postali dragi, pogotovo Radja, tako da mi je drago što sam gledao ga uživo kako postiže gol

Sinoc odvali onog prije penala bojim se da je Edin dobio novu ulogu u Romi i da nece vise bit golova kosto je bilo.Moja prognoza 22 na kraju sezone.
Samim time sto se Salah vratio znaci mnogo manje golova za Dzeku ali zabit ce on jos po koji gol, ako nista imat ce stopostotnih sansi, a da li ce ih zabiti ce zavisiti od njega.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve je to u redu, ali su mu udarci glavom ove sezone kriminalni :mrgeen: Sve iz glave preslo u noge izgleda. 

Belotti 2 gola danas, izjednacio se na 19 sa Dzekom i Higuainom
Respekt, igra u najslabijem klubu
zabio 2 gola i promašio penal u Džekinom stilu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ti si jesenas prognoziral da neće zabiti više od onih desetak golova.Alipasino je napisao/la:Sinoc odvali onog prije penala bojim se da je Edin dobio novu ulogu u Romi i da nece vise bit golova kosto je bilo.Moja prognoza 22 na kraju sezone.

Nije toliko odlucujuce sto igra u "najslabijem" timu, nego mislim da je odigro daleko najmanje utakmica.Razbojnik je napisao/la:Belotti 2 gola danas, izjednacio se na 19 sa Dzekom i Higuainom
dobre guzove ima Belma
Idemooooooo po kup babuka!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Lula stalno pod nekom suspenzijom kad se igra protiv Pjane il Dzeke haha koliko znam zadnja 2 susreta je propustio zbog zabrana
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vjeruješ li u kup?JavierBosnia je napisao/la:Lula stalno pod nekom suspenzijom kad se igra protiv Pjane il Dzeke haha koliko znam zadnja 2 susreta je propustio zbog zabrana
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne razumijem te drug hahahRokoko87 je napisao/la:Vjeruješ li u kup?JavierBosnia je napisao/la:Lula stalno pod nekom suspenzijom kad se igra protiv Pjane il Dzeke haha koliko znam zadnja 2 susreta je propustio zbog zabrana
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma sutra ubija i svaku nadu Laciju za finale.
Kad ce sljedeci update cijena na transfermarktu?