Pa kaze ona, ciganine ti sto sviras...AA23 je napisao/la:Meni samo nije jasan potez Wengera da odbije Cesca ako će nastaviti igrati 4-1-4-1 a Cazorla mu igra, nejasan je Wenger svima...
Kažu Destro se spominje il čak Pjanić
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Cesc je u prve tri utakmice prvenstva u Chelseaju ostvario četiri asistencije. Plavci se trebaju zahvaliti Profesoru.AA23 je napisao/la:Meni samo nije jasan potez Wengera da odbije Cesca ako će nastaviti igrati 4-1-4-1 a Cazorla mu igra, nejasan je Wenger svima...
Kažu Destro se spominje il čak Pjanić
Transfer news: Wiliiam Carvalho not considering a Sporting Lisbon exit
Sporting Lisbon midfielder William Carvalho insists he is not considering an exit from the club, despite strong links with both Manchester United and Arsenal.
Carvalho is reported to have a £37million release clause in his contract but recent reports have suggested Sporting would be willing to entertain offers in the region of £20m.
The 22-year-old, who has six senior caps for Portugal, has been linked with a Premier League switch throughout the summer, although Sporting previously claimed no bids had been received.
Carvalho has another four years remaining on his current contract with the Portuguese giants and says he is content to stay at the club where he started his career.
"I have a deal with Sporting and I am a player of Sporting," he said.
"My present is this club and I am feeling very good with Sporting. It really has not entered my head to leave Sporting on the last day."
http://www1.skysports.com/football/news ... isbon-exit" onclick="window.open(this.href);return false;
Sporting Lisbon midfielder William Carvalho insists he is not considering an exit from the club, despite strong links with both Manchester United and Arsenal.
Carvalho is reported to have a £37million release clause in his contract but recent reports have suggested Sporting would be willing to entertain offers in the region of £20m.
The 22-year-old, who has six senior caps for Portugal, has been linked with a Premier League switch throughout the summer, although Sporting previously claimed no bids had been received.
Carvalho has another four years remaining on his current contract with the Portuguese giants and says he is content to stay at the club where he started his career.
"I have a deal with Sporting and I am a player of Sporting," he said.
"My present is this club and I am feeling very good with Sporting. It really has not entered my head to leave Sporting on the last day."
http://www1.skysports.com/football/news ... isbon-exit" onclick="window.open(this.href);return false;
- Consigliere
- Kontakt:
Ponovo ce biti Panić u 23:55 po lokalnom vremenu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dobro.Consigliere je napisao/la:Ponovo ce biti Panić u 23:55 po lokalnom vremenu.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Mozete biti mirni , dolazi Zigic 
Mirni smo.MidhatVelicanstveni je napisao/la:Mozete biti mirni , dolazi Zigic
Yebem ti poganu sedmicu, prvo Sarajevo primi sedam komada, pa jucer kiksa Arsenal poslijepodne, odem iznerviran na utakmicu Sarajeva onda oni kiksaju protiv Travnika. Jutros citam da Falcao ide u United. Pored svega toga ima prekosutra 2 ispita, od toga jedan je racunovodstvo za koje sam dao 200 KM na ljetnoj skoli i haman cu opet pasti ko s kruske.
Dodje mi da si lagano prerezem vene.
1946
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Yebi sve , al ne bih prezalio tih 200 km u dzepu Jadranke al' nikako.Siguran sam da to nije "samo" 200 km , instrukcije su skupa investicijaHead je napisao/la:Yebem ti poganu sedmicu, prvo Sarajevo primi sedam komada, pa jucer kiksa Arsenal poslijepodne, odem iznerviran na utakmicu Sarajeva onda oni kiksaju protiv Travnika. Jutros citam da Falcao ide u United. Pored svega toga ima prekosutra 2 ispita, od toga jedan je racunovodstvo za koje sam dao 200 KM na ljetnoj skoli i haman cu opet pasti ko s kruske.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Arsenal fans at Wenger's house when they hear Man United have signed Falcao on loan

Ovaj sa zutom kapicom "vuče" na Mela Anthony-aQUARTERBACK je napisao/la:Arsenal fans at Wenger's house when they hear Man United have signed Falcao on loan
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha bašgaston je napisao/la:Ovaj sa zutom kapicom "vuče" na Mela Anthony-aQUARTERBACK je napisao/la:Arsenal fans at Wenger's house when they hear Man United have signed Falcao on loan
fol se povezujemo s Reusom, 40m bejgi nudimo, od carvalha nema ništa, nisam iznenadjen, zanimamo se i za nastasica, a ponudjen nam je i defoe na posudbu do nove godine da dodje al izgleda da ga mi ne zelimo
i wenger je u rimu, otišao da sudi humanitarni meč na deadline day..
oče, faderu, guverneru
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 01 sep 2014, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Paja je ovaj s čekićem, a Seamen je ovaj lik iza momka sa žutom kapicom.QUARTERBACK je napisao/la:Arsenal fans at Wenger's house when they hear Man United have signed Falcao on loan
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovaj desno od Mela, sto malo viri je AA23, gledaj face kraljevske...Marsal je napisao/la:Paja je ovaj s čekićem, a Seamen je ovaj lik iza momka sa žutom kapicom.QUARTERBACK je napisao/la:Arsenal fans at Wenger's house when they hear Man United have signed Falcao on loan
Dolazi Ron Vlaar.
- Marsal
- Kontakt:
Bolje da dođe Ron Jeremy da nas kvalitetno iskarindža odmah da ne čekamo Čelzija i Liverpoola.rikimo je napisao/la:Dolazi Ron Vlaar.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hahahhahhaah.Marsal je napisao/la:Bolje da dođe Ron Jeremy da nas kvalitetno iskarindža odmah da ne čekamo Čelzija i Liverpoola.rikimo je napisao/la:Dolazi Ron Vlaar.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Marsal je napisao/la:Bolje da dođe Ron Jeremy da nas kvalitetno iskarindža odmah da ne čekamo Čelzija i Liverpoola.rikimo je napisao/la:Dolazi Ron Vlaar.
1946
Marsal je napisao/la:Bolje da dođe Ron Jeremy da nas kvalitetno iskarindža odmah da ne čekamo Čelzija i Liverpoola.rikimo je napisao/la:Dolazi Ron Vlaar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.