Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Na stranu sto je Gourcuff odlican igrac nosilac igre Bordeauxa predhodnih sezona on uopste nije potreban Realu.To bi onda znacilo da bi neko od odlicnih igraca morao ici na klupu sto je sasvim bespotrebno i bespotrebno se stvara guzva u timu.Perezu i Realu bi bolje bilo da se okrenu odbrani jer trebace im i najmanje 1 stoper i 1 kvalitetan desni bek da bi Mourniho uspeo sve to da poslozi kako on zna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Higuain je kloc nad klocevima.Evo i za Argentinu promasuje zicere,to mu se precesto desava.Dzaba njemu toliki golovi,kada statistiku nabija protiv timova kao sto su Valladolid ili Almeria.Gdje je bio protiv Barcelone ili Lyona??
I ne znam uopste o kakvim se to zvijezdama toliko prica kada je rijec o Realu,osim 5-6 igraca sve polovnjaci tipa Higuain,Drenthe,Garay,oba Diarre..puno vise zvijezda imaju recimo Barcelona ili Chelshae.
I ne znam uopste o kakvim se to zvijezdama toliko prica kada je rijec o Realu,osim 5-6 igraca sve polovnjaci tipa Higuain,Drenthe,Garay,oba Diarre..puno vise zvijezda imaju recimo Barcelona ili Chelshae.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
****, neko mora i Almeriji zabijati, jel tako? Nema Benzema ni protiv Almerije. **** i Ibrahimovica kad ne moze takvim klubovima davati, ti to tako gledas.Dylan Dog je napisao/la:Higuain je kloc nad klocevima.Evo i za Argentinu promasuje zicere,to mu se precesto desava.Dzaba njemu toliki golovi,kada statistiku nabija protiv timova kao sto su Valladolid ili Almeria.Gdje je bio protiv Barcelone ili Lyona??
Higuain polovnjak?
LASSANA DIARRA?
Iz sume si, j3bo mi ti sve ako nisi

Fulo i Messi odlične šanse znači i on je polovnjak.Što mrzim kad neko pogleda jednu utakmicu i onda se javi pa ljudi fulaju to je normalno sad je po tebi cijeli napad Argentine klocovi kad je Heinze zabio goDylan Dog je napisao/la:Higuain je kloc nad klocevima.Evo i za Argentinu promasuje zicere,to mu se precesto desava.Dzaba njemu toliki golovi,kada statistiku nabija protiv timova kao sto su Valladolid ili Almeria.Gdje je bio protiv Barcelone ili Lyona??

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Juan Manuel Vargas je postao nova meta madridskog Reala, javljaju talijanski mediji.
Čini se kako su dani Roystona Drenthea u Real Madridu odbrojani. Prema tvrdnjama talijanskih medija, Florentino Perez je pokrenuo pregovore za Juana Manuela Vargasa za kojeg Fiorentina traži čak 20 miliona eura, što iz Reala nisu spremni isplatiti.
Navodno se Fiorentini pruža mogućnost da napokon dobiju Drenthea kojeg su dugo tražili, te još 13 miliona eura za Vargasa koji igra na poziciji lijevog krila i lijevog beka. Vargas ima 26 godina i procijenjen je na 15 miliona eura, no kako je u pitanju Real Madrid, cifra se popela na 20 miliona eura.
Čini se kako su dani Roystona Drenthea u Real Madridu odbrojani. Prema tvrdnjama talijanskih medija, Florentino Perez je pokrenuo pregovore za Juana Manuela Vargasa za kojeg Fiorentina traži čak 20 miliona eura, što iz Reala nisu spremni isplatiti.
Navodno se Fiorentini pruža mogućnost da napokon dobiju Drenthea kojeg su dugo tražili, te još 13 miliona eura za Vargasa koji igra na poziciji lijevog krila i lijevog beka. Vargas ima 26 godina i procijenjen je na 15 miliona eura, no kako je u pitanju Real Madrid, cifra se popela na 20 miliona eura.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Vise vijesti ovdje: http://www.realmadridbalkan.org/
- United Rule
- Kontakt:
jedva cekam ovo da gledam bbCasillas je napisao/la:Sluzbeno: 13. augusta 2010. godine na Allianz Areni prijateljska utakmica izmedju Bayern Munchena i Real Madrida.
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
i hocete kloca kolarova
klocina mrtva pa bolji je i marcelo njub lik ne moze zaustaviti ni one gance a kamoli mesija i co
klocina mrtva pa bolji je i marcelo njub lik ne moze zaustaviti ni one gance a kamoli mesija i co
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Ma nije ni Marcelo loš,ali on je više za sredine i imali bi dobru lijevu stranu Kolarov i Marcelo ispred njega nema potrebe da dođe Di MariaEl_7 je napisao/la:Ma glava mu u Madridu ,noge ostale u Rimutax je napisao/la:i hocete kloca kolarova
klocina mrtva pa bolji je i marcelo njub lik ne moze zaustaviti ni one gance a kamoli mesija i colik nikad popularniji nije bio
ako dodje u sake MOU....... opssssssss mora se vratiti u Rim po noge
EDIT:50 postova za 12h da ti nije Pipita šta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma kakav Marcelo ne moze meda, sve ce to Veliki Jose protjerati te limitirane igrace, ako izbori klupu moze se udarat nogom u guzicu, to mu je plafon.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Trebao bi Real dovesti Kolarova
Već se radi na tome koliko sam upućen 

mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.
pravi kreten i prvi ispad na SP. Od koga no od njeg..... sramota
p.s. a da ja zaboravio da samo on igra fudbal ostalo su zivotinje i neznalice

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A šta je rekao nisam čuo fakat me zanimabparena je napisao/la:mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.

I Rooney postao Realova želja
Nakon što je iskazan interes za Stevena Gerrarda novo ime na popisu želja madridskog kluba je i Wayne Rooney...
Prema pisanju engleskih medija Real je za dovođenje Stevena Gerrarda i Waynea Rooneya na Bernabeu spreman izdvojiti 110 milijuna funti. Za Rooney se zakačio predsjednik Reala Florentino Perez, dok je Mourinho već naglasio kako je Gerrard prvi na listi njegovih želja.
Za Liverpoolovog kapetana i veznjaka, u Madridu su spremni izdvojiti 30 milijuna funti, a za napadača Manchester Uniteda ni manji ni više nego 80 milijuna funti.
No, tu nije kraj priče jer u Realu navodno žele u svoje redove dovesti i Nemanju Vidića, a uz određenu novčanu naknadu put Engleske bi otišao Karim Benzema kojeg su spremni ustupiti Manchester Unitedu.
U svakom slučaju na Otoku, kad su transferi u pitanju, nikad nije dosadno.
Nakon što je iskazan interes za Stevena Gerrarda novo ime na popisu želja madridskog kluba je i Wayne Rooney...
Prema pisanju engleskih medija Real je za dovođenje Stevena Gerrarda i Waynea Rooneya na Bernabeu spreman izdvojiti 110 milijuna funti. Za Rooney se zakačio predsjednik Reala Florentino Perez, dok je Mourinho već naglasio kako je Gerrard prvi na listi njegovih želja.
Za Liverpoolovog kapetana i veznjaka, u Madridu su spremni izdvojiti 30 milijuna funti, a za napadača Manchester Uniteda ni manji ni više nego 80 milijuna funti.
No, tu nije kraj priče jer u Realu navodno žele u svoje redove dovesti i Nemanju Vidića, a uz određenu novčanu naknadu put Engleske bi otišao Karim Benzema kojeg su spremni ustupiti Manchester Unitedu.
U svakom slučaju na Otoku, kad su transferi u pitanju, nikad nije dosadno.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Slažem se koji će nam on idemo Kolarova,Maicona i Di Mariu ovaj J.Martinez nije loš,ali gdje bi igrao pored Alonsa i Lassa
- -Paja
- Kontakt:
NEma nikakve razlike izmedju Ronalda i male varalice i simulatora od Messija kojem nije strano ni rukom postici gol.bparena je napisao/la:mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.
Dio Arsenala
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako se iko trudi da zadrži loptu u nogama i ustaje za njom čim padne, a ne valja se po podu
onda je to Messi.

Ako se iko trudi da ne spamma i ne vrijeđa onda sam to ja,ali ako neko još jednom Messija spomene ovdje,a da ga mi nismo kupili ili neko kaže šta je Ronaldo uradio na utakmici grupe SP ima za to tema SP Grupa g ja ću njemu reći nešta,a onda ću vjerovatno biti banovan zato nemojte zbog mene
Ovi moderatori skoptisali na mene
Sta ovaj bparena prica bezveze
nije Ronaldo ufuran nego ga ruse na svakom koraku pa covjeku dosadi.. uostalom, ko je onaj nigger pa da ronalda smije dirati 

Sta ovaj bparena prica bezveze

ma ti si im stalna musterija ne bi imali sta radit bez tebeBrnjoo je napisao/la:Ovi moderatori skoptisali na mene![]()
Sta ovaj bparena prica bezvezenije Ronaldo ufuran nego ga ruse na svakom koraku pa covjeku dosadi.. uostalom, ko je onaj nigger pa da ronalda smije dirati

samo da je Maicona i Gerrarda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.