FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ency_hz87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ency_hz87 » 09 jan 2010, 16:27

ado-hz je napisao/la:Imamo najgoru upravu na svijetu, pa Hrid i Pofalicki su dosad doveli neko pojacanje samo nasi nisu u stanju dovesti.Pogledajte samo Siroki ljudi na pocetku dovedu 4-5 igraca i odu na pripreme, uigraju se i naprave ekipu samo nasi debili dovode igrace u pola priprema pa onda bacaju suplju jos je malo nespreman, ma treba mu par sedmica to je zalosno. Dovodimo samo igrace kojima je istekao ugovor i koji su dzaba, odnosno traze igrace koji su iz Sarajeva da im ne placaju stan itd kao sto su Avdic, Repuh, Dudo, Rizvanovic i ostali, a navijacima malo zamazu oci sa par igraca Muminovic i Beli....sramota da klub kao sto je Sarajevo nije u stanju da kupi nekog igraca i da kaze koliko je toliko...izvolite....a ne da zadnji igrac koje su doveli i platili obestecenje je bio Edin saranovic iz TOSK-a 100.000KM, ili prije njega Seval Zahirovic iz Rudara K 100.000KM za vrijeme vladavine Hame Granova koji nije stedio na pojacanjima ma kako ga neko volio ili ne covjek je dovodio i placao a nije kao ovi bijednici trazio neke dzaba igrace da dovede. Kad odes i Borac ili Zrinjski i kupis im najboljeg igraca oslabis njih a nas pojacas pa taman sjedio na klupi taj debil onda si veliki klub kao sto je prije radila Zvezda, sad imaju para pa opet bijednici nece da dovedu i cekaju Vuleta da dodje dzaba da slucajno nebi platili nesto za njega. Sad imaju para samo seru i lazu raju i navijace kao nece oni da licitiraju imenima ko da ce platiti neko obestecenje.Meni samo nije jasno kako horde ovo trpe, nisam za nasilje ali brate treba nas otici 1000 u prostorije i sve ih posamarati.Pricaju nam iste price 4god.Svako ko ima HRT2 zna kako je dobar Nikola Safaric kapiten bivsi Varteksa, vezni koji jede loptu, ali nedaju pare, nek igra Dudo on je nase dijete.Boli me **** ko ce igrati hocu rezultate, titulu, evropu, nek igra 10 crnaca i Alaim ali hocu titulu. Dok god nama bude vazno da pobijedimo samo Selju i to je to bicemo mahalski tim. Ja bi se potpisao sada da narednih 10 godina Seljo nad uvijek pobijedi a da mi budemo sampioni. Pa Liverpool je uzeo Man.Utd dva puta pa su ovi bili sampioni i sta Liverpool moze moze samo da im pusi ljudi sampioni boli ih kita.Ili recimo Bartolovic grije klupu u Hajduku ako nemas para da ga kupis posudi ga imaces najbolje lijevo krilo u ligi, brz, zna sa loptom samo sto nasa seljacka uprava.Ako se neko ne slaze samnom neka napise u cemu se ne slaze pa cemo diskutovati......pozzzzzzzz za sve pitare i horde zla
svaka cast brate,mislim da svi imamo isto misljenje kao ti ali dok ne odu idioti iz uprave nista od evropskog Sarajeva,zamislite da nam je neko drugi u upravi i dovedemo sad Safarica,Vuleta i onda fino osvojimo titulu,prodjemo u grupnu fazi u evropi,al dok ne otjeramo idiote iz kluba nista od toga!!!
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 09 jan 2010, 16:35

Svi smo toga svijesni kakva je i sta je nasa uprava,ja sam davno govorio da se nece i nemogu otjerat kojekakvim pjesmama al et dok se bude pjevalo pjevacemo dok se bude balajisalo i tu cu bit 8-)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jan 2010, 16:43

Ma neznam dolazim na ovu stranicu jako dugo i gledam vijesti citam forum i smijem se godinama o cemu se raspravlja itd itd.Rodjen sam u Sarajavu kao i mnogi, imam vise minuta na poluvremenu na Kosevu nego neko utakmica mislim da sam od 94-95god propustio mozda ukupno 15 tekmi sto se malo ko moze pohvaliti, ali to nije bitno pricam realno i kada bi poceo da nabrajam neke igrace mnogi bi se zapilali ko su oni kao sto cu Valentic, Paucinac,golma Petranovic,Tahirovic,Tufek,Selimovic,Novakovic,Haskic, Kadic,Rober Ristovski koje je doveden kao najbolji strijelac lige HB pa kod nas nevalja, Hadzispahic,Focic itd itd....klub si kad znas sta hoces i kad te nije strah reci koga zelis kao Real....eh ako to u ovoj **** usranoj ligi nemozemo biti mi da kazemo zelimo nekog Bilbiju koji je najbolji u Borcu pa taman da sjedi na klupi ako da mozes da ga dovedes onda nista od nas iskreno.Ima igraca koji valjalju ali nasi ne daju pare.Moras se nekad i uvaliti u ekipu dati para pa da ocekujes nesto, jer problem dati 500.000 za pojacanja, pa vratice ti se ako udjes u ligu uefa kad tad, ako ne udjes opet mozes prodati nekog igraca, pa kompenzirati malo, ali to nasi neznaju. Dinamo svakog igraca iz lige HNL koji je najbolji u svom klubu dovede prvo kod sebe plaze ljudi 1-2 mil pa odigra za njih 1-2god i onda ga prodaju za 5 puta vise.Eh kad to skontaju nasi debili da se to tako radi bice nesto od nas.....E kud se registrova pa sad moram da pisem.....heheheh...pozicccccccccccccccccc

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jan 2010, 16:46

Mi znamo da imamo skrtonje u upravi ali kako ih smijeniti to je pitanje :?: :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jan 2010, 16:47

A sto se tice belaja nisam za belaje, ali dok god mi njima budemo pjevali 90min uprava napolje njima je malo nezgpdno ih 90min ali znaju ono da poslije tekme nema nista od toga tako da mogu da podnesu tih 90min sto im mi pjevamo i kontaju jaoooo debila pa misle da nama to smeta....ali raja to ne konta da mozes pjevati danima njima to na jedno udje na drugo izadje i oni samo po svom godinama.....tuzno

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jan 2010, 16:56

A moze li iko od clanova foruma da dodje do nekoga iz uprave pa da im objasni sta su pojacanja i kako se ona dovode pa zar toliko talenata u BiH ima a oni nijednog nemogu dovesti zasto nedovedu:Adina Dzafica,Muhameda Mujica,Amera Osmanagica itd zar su toliko nesposobni

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jan 2010, 16:56

Kako smijeniti to neznam nisam za belaje ali izgleda da je to jedino rjesenje druge nema ili da pjevamo i dalje mada je to smijesno samo je pitanje kad ce svako od nas skontati da nam se smiju samo na nase pjesme, ja sam to skontao davno tako da sada samo slusam sjever kad to pjeva i kazem dzaba ne pije vode,evo npr jedna situacija koja mi je zapala za oko, mozda ce se neko uvrijediti ali eto moram reci.Rijec je o nase Vedranu Puljicu laka mu nasa zemlja Bosanska.Utakmica na Grbavici protiv Olimpika udruzenje odluci da ne dodju navijaci zbog naseg Vedrana.Sve je to nas potreslo ali klub je klub, ja sam bio na toj tekmi na zapadu sjedio, neka mi neko kaze da je pametno sto nisu bili navijaci i sto nismo za naseg Vedrana navijali 90min neki pametan razlog svaka mu cast.Klub mora biti svetinja ispred svih pa makar to bio i Alija Izetbegovic ali nema toga sutimo, trebalo nas je doci 5000 na sjever i navijati za naseg Vedrana i nase Sarajevo. Imali bi 3 boda 100% uz navijace i sada bi nam bjezao Siroki samo 2 boda. Ali to niko ne konta, niko ne razmislja normalno, isto kao sto razmisljaju ma samo neka se pobijedi Seljo. Tuga jeste ali bas zato smo trebali svi doci da damo podrsku klubu i inata prema svima, jer jedna parola kaze u inat svima.Ako se neko i ovdje ne slaze samnom neka kaze ali nemozemo misliti primitivno, mislim da smo trebali radi Vedrana i naseg voljenog kluba navijati na toj tekmi, pobijediti Olimpik i sada bi jos bolja situacija bila.Sjetimo se da sada zaredom 2 gostujemo, sta ce se desiti to niko ne pita ako izgubimo jednu, jednu recimo nerijeseno....znamo svi kakvo je proljece u nasoj ligi boda nemozes uzeti nigdje...poziccccccccccccccccc

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jan 2010, 17:03

Bas sam dosada ali jos nesto odes na stanicu uefe i pogledas koliko para donosi prvo kolo lige prvaka, koliko drugo, koliko trece....i onda se zapisas gdje su pare od Genka, Dinamo K, Basela, Helsenborga, Spartaka, Cluja, gdje su pare od karti, tv prava itd itd...stavis sve to na papir saberes.....pola bacis u vodu pa vidite koliko opet ostane para za recimo pojacanja kao sto su Bartolovic, Safaric, Vule itd itd....a sto se tice uprave brate sta ces ti bolan sa njima pricati kad njh pola nema zavrsenu srednju skolu, lopovi i samo gledaju svoj interes....eto nije im valjao Gracic pa i njega otjerase....nemogu da se vise nerviram....poziccccccccccccc

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jan 2010, 17:04

ado-hz je napisao/la:Bas sam dosada ali jos nesto odes na stanicu uefe i pogledas koliko para donosi prvo kolo lige prvaka, koliko drugo, koliko trece....i onda se zapisas gdje su pare od Genka, Dinamo K, Basela, Helsenborga, Spartaka, Cluja, gdje su pare od karti, tv prava itd itd...stavis sve to na papir saberes.....pola bacis u vodu pa vidite koliko opet ostane para za recimo pojacanja kao sto su Bartolovic, Safaric, Vule itd itd....a sto se tice uprave brate sta ces ti bolan sa njima pricati kad njh pola nema zavrsenu srednju skolu, lopovi i samo gledaju svoj interes....eto nije im valjao Gracic pa i njega otjerase....nemogu da se vise nerviram....poziccccccccccccc
A ko je provalio ovo za Safarica jel tu stvarno ima istine ili se samo buba ako znas nesto vise de reci :mrgreen:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jan 2010, 17:08

Spominjao se ali znas kako kazu puno para za nas....neka igra Dudo ili Pape sa 33god da slucajno neko nebi ispao iz sastava, kazem ti dok smo god mahalski tih i dok gledamo ko ce igrati ko nece truba smo najveca...zalosno

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 09 jan 2010, 17:14

Mirza_Hordas je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la: Aj ne kaki, ebote Zeka vise, gdje je igro, kakvu je karijeru napravio, samo lupate bezveze, u Osijeku najbolje partije pruzao, izuzmemo li Zadarkomerc :mrgreen: . Ne kontam vas majkemi moje, tako i za Skoru kakite, usporedjujete ga sa Maradonom, a on mahalac obicni. Mogao imati milione, a sad igra za milju eura. Bog mu dao sve, a pameti najmanje, e zato se lupa u srce i okrene se hordama kad zabije Modrici.Toliko o vasim majstorima.

:o :o :o :o stvarno ne znam šta da kažem da ovaj komentar
Nek si se ti nasao da govoris,a ogranicen ko balkon.Skoro je igrao i postao igrac kada je bilo puno teze biti i postati igrac.Igrao je u Marseju,GAK-u,i imao mnoge mnoge druge ponude...A ti primitivac obicni,mislis da je fudbal samo igra u kojoj je cilj doci do vrha(Liga petice) ? NE ! Ali eto Skoro je igrao u Ligi Petice,i sta sad ti pricas ?
Ko si ti da pricas nesto? Znas li ti ko je Almir Turkovic "ZEKA" ? Za tvoju informaciju,"ZEKA" je postao igrac il' u Vratniku il' Vrbanjusi nesto se ne sjecam.Znam da je "ZEKA" bio,a i sad je najjaci igrac malog fudbala,a o velikom i da ne govorim.Igrao je za Hajduk,Igrao u Japanu,nosio igru Osijeka u HNL itd itd...
A svi bi vi htjeli da nam se ova PL BiH poboljsa,bude eto makar ko HNL danas i slicno,a pljujete po igracima koji igraju u njoj,odnosno pljujete po najboljim igracima PL BiH ! Ovakvi igraci su majstori,bice uvijek majstori koji igraju za raju,Klub,navijace,SVE !!! Sram da te bude kako pricas o Legendama naseg Kluba ! Znam zbog cega ovo govorim,jer me "pojedose" zivog vise sa ovakvim komentarima,sjecam se dobro onog izbora - "Idol Nacije".
Nije niko od Vas tako govorio,dok nisu Dzeko,Miske,Vedo i Sejo u Bundes Ligi procvjetali !
Ti igraci nisu postali igraci u BiH ! Dok pomenuta dvojica jesu,a u BiH je puno teze postati igrac i otici negdje u inostranstvo.Eto Vam Dzeko i svi ti pomenuti,a ostavite se nasih igraca,koji su srcem vezani za ovu prije svega Drzavu,Grad,Klub,Navijace ! Takvi nam trebaju,ali nazalost takvih je vrlo malo. ;)
NON MOLLARE MAI

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 jan 2010, 20:23

Nego sta bi sa onim silnim najavama o odlascima...Hadzic, Mumin,.....i td....valjda nece nigdje....

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 jan 2010, 20:23

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100109032

od 10 selektora 7 igralo za sarajevo
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jan 2010, 23:46

irfan41 je napisao/la:[url]http://www.---%20SPAM%20---.com/sport/nogomet/clanak/100109032[/url]

jos jedna cinjenica koja govori da samo daleko najveci klub u drzavi ;)

FCS-LJUBAV ZIVOTA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 23:47

uuu, ovo nisam znao, mašalah... Ma jedan i jedini Fk. Sarajevo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 09 jan 2010, 23:48

sarajlija89 je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:[url]http://www.---%20SPAM%20---.com/sport/nogomet/clanak/100109032[/url]

FCS-LJUBAV ZIVOTA
ja se mogu kladit da je Pape igrao za Celik ili neki drugi klub a ne za Sarajevo, da bi 90% ovih pitara njega blatilo ..... u to sam siguran 8-)
× Plava krv ispod koze ×

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 jan 2010, 23:51

MaliMemo je napisao/la:

FCS-LJUBAV ZIVOTA
ja se mogu kladit da je Pape igrao za Celik ili neki drugi klub a ne za Sarajevo, da bi 90% ovih pitara njega blatilo ..... u to sam siguran 8-)

ja ko celik neki klub :lol: ...eto imao je srecu da dodje u sarajevo kao najveci BH klub i da tu stekne ime i napravi karijeru.....mnogi navijaci sarajeva mu zamjeraju sto je zaboravio na neki nacin da je sarajevo napravilo od njega to sto je bio..ali eto.....definitivno nabolji igrac svih vremena i sa ponosom govorimo da ja nosio dres naseg voljenog kluba ;) a drugo je sto vi imate kompleks sarajeva pa pljujete po nasim igracim i sve vezano za sarajevo...mi takvi nismo....publika u sarajevu je uvijek cijenila i znala prepoznat kvalitet bez obzira odakle je ko i za kog igra......i kako samo ovo mozes reci,na osnovu cega..pa koga smo mi to jos blatili?

halo ba mi smo velki klub..za razliku od nekih kompleksasa....cuj pitari bi blatili da je igro za drugi klub :lol: ...i to da cujem i samo mi reci koga smo to do sad blatili
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 10 jan 2010, 01:56

MaliMemo je napisao/la:

FCS-LJUBAV ZIVOTA
Zato se dragi Bog potrudio da ga stavi na pravo mjesto ko bi vas smogovce slusao onda da je igrao za Celik ! :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jan 2010, 08:56

Jel se zna gdje ce ovi nasi ici na pripreme hoce li u Hrvatsku ili Crnu Goru dok mogu da biraju gdje ce ici mora da imaju para,a ovamo kukaju da nemaju

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jan 2010, 11:20

FK Sarajevo je napisao/la:Jel se zna gdje ce ovi nasi ici na pripreme hoce li u Hrvatsku ili Crnu Goru dok mogu da biraju gdje ce ici mora da imaju para,a ovamo kukaju da nemaju
Da imaju para isli bi u Tursku il Spaniju, a ne se jebbavali po Makarskoj, Puli itd.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.