Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Jednostavno najbolji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kada ne ide, Miske uzme loptu, povalja dva - tri igrača, slomije par kukova i postigne gol ili asistira.
Sušić je stavio jednog Pjanića na poziciju Misketa što je vjerovatno najretardiraniji trenerski potez 2014. godine. Drugi po redu je Lulić kao ofanzivni krilni bek, nova pozicija koju je otkrio trenerski mag (Nigerija).
Miske fali, ne mora igrati 90, ali osjetno je da igramo bezidejno bez našeg kreatora.
Sušić je stavio jednog Pjanića na poziciju Misketa što je vjerovatno najretardiraniji trenerski potez 2014. godine. Drugi po redu je Lulić kao ofanzivni krilni bek, nova pozicija koju je otkrio trenerski mag (Nigerija).
Miske fali, ne mora igrati 90, ali osjetno je da igramo bezidejno bez našeg kreatora.
- Consigliere
- Kontakt:
On bi sa 2-3 genijalna poteza sam rjesavao ekipe kao Kipar... Edin i Vedo samo finisiraju.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Momak je pogodio.HariTz je napisao/la:Misimovic istina, nije vise ono sto je nekada bio. Taj isti Miske ima muda za razliku od Pjanica. Misimovic je veliki majstor i sa 50 godina on bi znao proturit par lopti koje bi riješile utakmicu.. Jednostavno je virtuoz, majstor![]()
Nikada on nije bio neki trkač, niti je, niti će biti i to je to. Čovjek je došao u formi na SP i to je bio mršaviji nego u Wolsfuburgu meščinii to je znak koliko čovjek daje od sebe za repku ( bilo je komentara da mu je ovo zajebancije bla bla.. )
Pjanic je WC igrac, tehnicki neprikosnoven, i zaista naš najbolji i najvrijedniji igrač. Kraj priče.
Za mene je Miske ipak nesto drugo, taj tip igrača više nećemo imati. To što neki drugi ne znaju pohvaliti jednog igrača bez da drugog pljuju je poznata matrica ovdje, tako da, ne znam šta odma ako neko gotivi Misketa, automatski misle se da je Pjanic rinaKa.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Place mi se.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- el-fighter
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko je Miske falio
Kad smo imali onaj jedan slobodnjak na rubu 16-erca odmah sam se sjetio Norveske i njegovog gola. Gdje si Miske sada 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Miske mi je oduvijek bio najdrazi reprezentativac.
iz pouzdanih izvora:
Miske se oprostio od reprezentacije jer ga je strah bilo da ga Susic nece pozvati na neka okupljanja ili da ce ga drzati na klupi, a svjestan je svog umijeca i da je u svakom momentu bolji od Tine, Hadzica, Prcica i ostale klape.
Veli da bi za njega jednostavno bilo ponizenje da ga Safet ne pozove na okupljanje, i to sebi nije smio dozvoliti.
Uglavnom nesto u tom smislu, to sam cuo od njemu bliskih ljudi.
Safete - NAPOLJE!
iz pouzdanih izvora:
Miske se oprostio od reprezentacije jer ga je strah bilo da ga Susic nece pozvati na neka okupljanja ili da ce ga drzati na klupi, a svjestan je svog umijeca i da je u svakom momentu bolji od Tine, Hadzica, Prcica i ostale klape.
Veli da bi za njega jednostavno bilo ponizenje da ga Safet ne pozove na okupljanje, i to sebi nije smio dozvoliti.
Safete - NAPOLJE!
Nije njega bilo strah Papeta. Pape je njega gurao u vatru u Brazilu a svo Fifa Manageri su bili protiv toga i imali odredjene aluzije na Misketovu tjelesnu konstituciju, kretanja itd. Pape ga je drzao na terenu i popljuvan je zbog toga.hurem je napisao/la:Miske mi je oduvijek bio najdrazi reprezentativac.
iz pouzdanih izvora:
Safete - NAPOLJE!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
Vazi kao i za Spahica. Moze nam Misimovic jos koristiti,ako nista do ljeta 2015.godine,a mozda i dalje... ima fudbal u malom prstu,jedini zna stati na loptu i uciniti nesto... vratio bih ga u reprezentaciju iste sekunde!
Ko će ih vratiti?
Pa, niko se iz saveza nije oglasio po pitanju trojke koja se oprostila. Igrači su pisali po svojim profilima, Pape par puta rekao u prolazu da će biti teško, i to je sve.
Pratim ostale saveze, pratim njihove objave. Nažalost, ovo ljeto se oprostilo mnogo velikih igrača raznih reprezentacija (što mi čudno i teško pada, nebitno
). I svi, svi savezi su javno zahvalili tim igračima, svi su izbacili neki hommage tim igračima. Xavi, Xabi, Villa, Lahm, Gerrard, Ribery....
Naš savez niti jednu jedinu vijest nije napisao na svojoj stranici, na facebook stranici, pa ni na Twitteru gdje je najlakše istipkati 140 slova. Nigdje, kao da Misimović nije rekorder, kao da Spahić nije bio stub, kao da Ibro nije dao ni minute za ovu ekipu.
Ovo su sitnice. Ali, ljudi moji, sitnice su najbitnije na svijetu. Treba se raditi profesionalno i krenuti od sitnica, a ovi ljudi to nikako da nauče... Bio je Brazil davno, valja se okrenuti Europi!
Pa, niko se iz saveza nije oglasio po pitanju trojke koja se oprostila. Igrači su pisali po svojim profilima, Pape par puta rekao u prolazu da će biti teško, i to je sve.
Pratim ostale saveze, pratim njihove objave. Nažalost, ovo ljeto se oprostilo mnogo velikih igrača raznih reprezentacija (što mi čudno i teško pada, nebitno

Naš savez niti jednu jedinu vijest nije napisao na svojoj stranici, na facebook stranici, pa ni na Twitteru gdje je najlakše istipkati 140 slova. Nigdje, kao da Misimović nije rekorder, kao da Spahić nije bio stub, kao da Ibro nije dao ni minute za ovu ekipu.
Ovo su sitnice. Ali, ljudi moji, sitnice su najbitnije na svijetu. Treba se raditi profesionalno i krenuti od sitnica, a ovi ljudi to nikako da nauče... Bio je Brazil davno, valja se okrenuti Europi!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrati se zvjezdane, sve ti je oprosteno.
Vrati se zvjezdane, sve ti je oprosteno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kako nam je sinoć falio ovaj čovjek..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovako se rješavaju utakmice, a ne kao grlica iz Kalesije...
[youtube][/youtube]
Ključne asistencije neću ni postavljati, bilo bi previše...
Jbt gledam ovaj gol i odmah se osjećam bez veze... a ovaj klip me dokuca,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ključne asistencije neću ni postavljati, bilo bi previše...
Jbt gledam ovaj gol i odmah se osjećam bez veze... a ovaj klip me dokuca,
[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka neko postavi klipove dvomeča sa Belgijom, ne mogu sve sam 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nema šta postavljat. Majstor je i onako spor i dalje BABO za sve naše veznjake!
A.F.C. Bournemouth!
- Goalgetter
- Kontakt:
A donedavno se doslovno vise puskom tjerao iz repke, a gle sada miroljubljivog tona.
Miske, nedostajes!

Miske, nedostajes!

Uživam.
(Profesor emeritus, nikad zaboravljen biti nećeš.
)

(Profesor emeritus, nikad zaboravljen biti nećeš.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.