Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Gdje ste moralisti bili na Džekinoj temi ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ih nemoj tako, kad Pjana jbe i ja jbemYucca je napisao/la:Ljudi moji imate li vi svoje zivote pustite covjeka na miru koga briga sta Pjanic voda ili ebe![]()

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Jadnoj Amri su iskopali zivotnu pricu za dvije sekunde.zizu1991 je napisao/la:Gdje ste moralisti bili na Džekinoj temi ?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tyler durden
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Jadnoj Amri su iskopali zivotnu pricu za dvije sekunde.zizu1991 je napisao/la:Gdje ste moralisti bili na Džekinoj temi ?Jos kaze onaj jedan "ona ne odbija nikoga, znam iz iskustva".
How yes no.

Ma daj

Kristian legenda je imao te postove. Pazite ovo:

kristian je napisao/la:ee moj dzekoo nives ili amra isti **** ha jaa jos ako je dovedes na pripreme reprezentacije pa kad se spaha i ostala kompanija na nu popne ee a ona ne odbija iz iskustva znamdzeko tesko ti se
kristian je napisao/la:amra ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu kad se pojavi , zato se ja ne brinem ne smije nista ona mudrovat , 1 milion ili 2 miliona ociju u nju je upereno , ccekamo amraa , sad si ti na potezu![]()
Sto me opet nasmija covjek.kristian je napisao/la:treba edinu kod nane safije stravu salit , jadan isprepadan jos ova ga uhvatila u svoje kandzee :ugeek:

- tyler durden
- Kontakt:

"ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu

Sakuragi je napisao/la:ocam'tyler durden je napisao/la:koje ste vi ćalovine
bagrcavi daj nam sliku koja to dokazuje, nemozes to samo tako napisati bez dokaza

Eto van dokaz

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da Bog sacuva sta napraviste od teme
Ovaj tekst glup da ne moze gluplji biti, slike isto gluho bilo, a vi ovdje raspalili temu s kim to Pjana hoda i ko mu je djevojka. I naravno ne moze se pricati o tome a da se jadna Amra opet ne pomene. Hahahha

Ovo je najbolji komentar na forumu citavom.tyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
"ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu![]()
![]()

Kristian je po citav dan na aerodromu, i samo ceka.soccerfan je napisao/la:Ovo je najbolji komentar na forumu citavom.tyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
"ako uzme dinar od dzeke ima da je rastrgamo na aerodromu![]()
![]()
![]()
![]()
Nije ni cudo sto jadna Amra sve rjede u Sarajevo dolazi

Slazem se!zizu1991 je napisao/la:Meni je brate niĐe veze, al ajd. Svakome svoje.
Cuj neka manakenka, pazi stomaka

Mi ovde bez slike nista ne pikamoOrao je napisao/la:Slazem se!zizu1991 je napisao/la:Meni je brate niĐe veze, al ajd. Svakome svoje.
Cuj neka manakenka, pazi stomaka...nije da se hvalim, ali moja je bolja od ove
.Jos uz to zna pravit domacu hranu, dok ova sigurno ne zna nista! Samo ne mogu vam dati sliku koja to dokazuje

Nego, imas li sliku koja to dokazuje?Cartman je napisao/la:Cura je inace legenda, mislim na Dajanu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ali svaki put , kad pogledam sliku, na prvi pogled mi se cini da ima cigar u desnoj ruci

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ne zezajbagrcavi je napisao/la:ma fotošop !

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Lijep je momak..sto jes jes..iznad je prosijeka i jos uspjesan fudbaler, a ona je srednja zalost u najbolju ruku.rope11 je napisao/la:Ma sta fali, ljepuskasta je cura, a nije vala ni on brad pitt pa da trazi nesto bolje.
Moze on puno ljepsu da nadje sebi u Itaiji, imaju stvarno ljepotice u visokim stiklama uhhh..nemora se zenit al nek uziva u mladosti kad mu je Bog dao, a ne da se igra sa ovom curicom
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Kakav, ba, Brad Pitt. Mire je za njega Asmir Begović.rope11 je napisao/la:Ma sta fali, ljepuskasta je cura, a nije vala ni on brad pitt pa da trazi nesto bolje.

- Amoxicillin
- Kontakt:
Mire, kad ti ne bude valjalo, dodaj i namaGoalgetter je napisao/la:Vama bi bilo najdraze da vi trazite curu reprezentativcima. Kakva god da je, nek guzi koliko hoce, njegova je, nije vasa

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.