zato juce sut ured sa centra, pa u precku, pa Drogba glavom na odbijenu sa 16 metararobovi88 je napisao/la:A pa Yebem ti moju srećuneće u go da si Allah
![]()

Moderator/ica: Padovan
zato juce sut ured sa centra, pa u precku, pa Drogba glavom na odbijenu sa 16 metararobovi88 je napisao/la:A pa Yebem ti moju srećuneće u go da si Allah
![]()
..najvjerovatnije cu biti aBdAnderson8 je napisao/la:evo dosao kuci sad... odo sad na utakmicu u 4, pa nekad tamo oko 18 : 30 ako budes tu da bacimomuhovic je napisao/la:..Anderson,kad cemo ligasku ?! ..ja mogu danas cijeli dan,samo javni termin kad otprilike ti odgovara
EDIT : Sretan rodjendan Robijasuako budes tu malo oko 20h da bacimo jednu dvije rodjendanske
Anketa nije još gotova, ali su rezultati već poznati, pobjedio je prijedlog pod brojem 2, jer ima za 4 glasa više od prijedloga 3, a samo još tri igrača treba da glasaju. U anketi je glasalo 26 od 29 igrača, koji su imali pravo glasa.1.miamiheat25
2.Samir_tm87
3.Zole (LBJ MVP)
4.Zenit (Barca u srcu) nema pravo glasa
5.Majestic24
6.Unforgotten
7.irfanlal (Karaon)
8.Kivi
9.Muhovic
10.Apocalyps
11.Jasko_juve
12.Goalgetter
13.drH
14.juventus 0244
15.Frenkie
16.seminho (DAVID_VILLA 7')
17.Toxicity
18.Ermin (caNYOn)
19.Deluxe (demirdeluxe)
20.Celtic (Anderson8) nema pravo glasa
21.neyzikreyzi
22.Funjaji
23.robovi88
24.Cospy 89
25.djhasko (Stipe)
26.dr.van nostrand
27.RiNo
28.PSV (nema vlasnika)
29.S-Y-L-A-R
30.dziza_23
31.Bavarian_bk
32.Cilic LFC
Do sad 26 igrača glasalo, a situacije je slijedeća:
Prijedlog 1: 6
Prijedlog 2: 12
Prijedlog 3: 8
Hvala svima koji su glasali, također hvala svima koji su dali amandmane na novo praviloNovi igrač koji se naknadno priključi ligi dobija klub koji je trenutno slobodan (ukoliko ima više slobodnih klubova savez će pomoću drafta odrediti novog vlasnika). Novom igraču će biti prepolovljeni bodovi, osim u slučaju ako ima 0 ili 1 bod, u tom slučaju ostaje sa istim brojem bodova. Ukoliko se desi da klub ima neparan broj bodova, onda se uzima onaj veći dio (npr. ako je imao 15, onda se uzima 8 bodova.
Novi igrač mora biti najavljen prije početka kola kako bi mogao nastupiti u tom kolu (npr. Ukoliko igrač preuzme klub u ponedjeljak, može nastupati u kolu koje se igra od utorka 00:00 do petka 00:00 i tako redom.)
hajd pravi sobuGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko prijateljsku ?
-Barcelona- je napisao/la:hajd pravi sobuGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko prijateljsku ?
skines ovo tj patch s kojim moras igrati preko interneta http://www.filesonic.com/file/78242143/ ... _logos.rarenobarca je napisao/la:...ne igram cesto pes 6,sad bih ga igrao online,ali neznam kako...moze li netko objasniti sta trebam skinuti,instalirati ili sta vec...hvala unaprijed...
daj podatke o sobi-Barcelona- je napisao/la:hoce li neko da razbacimo koju friendly,malo prije tekme
..izvini brate,i ja malo izasao vani,jesil sad tu ?!Anderson8 je napisao/la:Ja tek sad sa utakmice, zijanismo 0 : 2![]()
Muhovicu jesi tu da bacimo ligu? Nemam puno vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.