FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
jest igrao.ma hud zao mi ga drama jedna.cudan je lukavac i bosna po pitanju jusufovica i slicnih
Aga je danas bio u elementu na tribinama 
Najbolji detalj utakmice:
Elko Kuduz prolazi kao brzi voz po lijevoj strani, nekoliko igraca DSK-a trci za njim ali ne mogu ga stici. Kuduz ubacuje loptu u 16 a Elo glavom pogadja mrezu.
I sada ono najbolje:
Aga sa tribina ... "Kuduzeee, Kuduzeeee..."
Kuduz: "Reci brate"
Aga: "Dobra im odbrana, jelde?"

Jasko je igrao cijelu utakmicu za DSK. Napisao sam vec ranije - njegova licna volja i zelja je da ne bude dio Radnickog, a moliti ne treba nikoga!!!

Elko Kuduz prolazi kao brzi voz po lijevoj strani, nekoliko igraca DSK-a trci za njim ali ne mogu ga stici. Kuduz ubacuje loptu u 16 a Elo glavom pogadja mrezu.
I sada ono najbolje:
Aga: "Dobra im odbrana, jelde?"

Jasko je igrao cijelu utakmicu za DSK. Napisao sam vec ranije - njegova licna volja i zelja je da ne bude dio Radnickog, a moliti ne treba nikoga!!!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jedan je SALE legenda lukavačkog sporta,ostali su samo kopijeZoom088 je napisao/la:Aga je danas bio u elementu na tribinama
I sada ono najbolje:
Aga: "Dobra im odbrana, jelde?"![]()

-
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Aga sa tribina ... "Kuduzeee, Kuduzeeee..."
Aga: "Dobra im odbrana, jelde?"![]()

slabo ja pratim radnicki i volim lukavac.nisam ja nesto,kakvi.ima ovakvih i u tuzli i u sarajevu i u mostaru.uhhhhhhhhh.ja imaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
- Kontakt:
Jos se sjecam one pjesme: Elko boy kao stroj lijevom stranom prodje on, a kad prodje dace gol ljudi pravi eurogollll 

zaboravio sam napisati da vas volim i da je redza u banovicima.samo deriteeeeeeeeeeee
Dobar Basrak dao 2 gola,a naš Junozović ne valja ?
Inače je JunUzović
i napisano je da je i on dao 2 gola + što je odlično asistirao kod zadnjeg gola gdje je prošao sam i uposlio Telelovića koji je neometano pospremio loptu u mrežu.
Ko je napisao da Elo ne valja??? I gdje?

Ko je napisao da Elo ne valja??? I gdje?
Čime je to Basrak izborio prvih 11,čime jee Selamović ? Lakrdija se pravi,Jaganjac igra beka jer Selamović mora da igra u prvih 11,a Todorovic sjedi na klupu,sjedi jer Jaganjac mora da igra,pa makar i mjesto loje nije njegovo,čime je Čejvanović zasluzio da igra prije Jusufovica ? Zasluzio jer ga je doveo tamo neki Kenan Pekaric koji macke s praga nije sutnuo,sramota sta se radi,ne cijene se domaci igraci,pored malog Salihovica,Faruka Kuduzovica dovode se istroseni igraci koji neki od njih nisu igrali pola godine godinu...kad ces kao navijac kluba poceti nasu djecu da forsiras po clancima ? Bolje je dovesti igrace dati velike novce,i na krwju sezone nece bit tog nijednog igraca,a opet nemas svoje igrace,pricate za Halilovica da nije dobar golman,kad je dobio sansu ? Nije sansa protiv tamo neke Kalesije,Bokavica,Miricine...znas to dobro sta se desava,i da svaki dovedeni igrac se stavlja u prvih 11 bez konkurencije igraca koji su tu vec bili,Dzindo je sef na papiru,stavljen da uprava radi sta zeli sa ekipooom,sramotaaa na sta je klub spao,spao radi ljudi u klubu,jedina svijetla tacka su navijjacii ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stvarno ne razumijem ovakve komentare,,,vec blacenje a niti jedna jedina tekma nije odigrana, zvanicna, barem se mozes strpiti koji vikend, pa pljuvati po svemu uradjenom u klubu,,,nadam se da ces "crknuti" cekajuci prvi poraz Radnickogsoda4life je napisao/la:Čime je to Basrak izborio prvih 11,čime jee Selamović ? Lakrdija se pravi,Jaganjac igra beka jer Selamović mora da igra u prvih 11,a Todorovic sjedi na klupu,sjedi jer Jaganjac mora da igra,pa makar i mjesto loje nije njegovo,čime je Čejvanović zasluzio da igra prije Jusufovica ? Zasluzio jer ga je doveo tamo neki Kenan Pekaric koji macke s praga nije sutnuo,sramota sta se radi,ne cijene se domaci igraci,pored malog Salihovica,Faruka Kuduzovica dovode se istroseni igraci koji neki od njih nisu igrali pola godine godinu...kad ces kao navijac kluba poceti nasu djecu da forsiras po clancima ? Bolje je dovesti igrace dati velike novce,i na krwju sezone nece bit tog nijednog igraca,a opet nemas svoje igrace,pricate za Halilovica da nije dobar golman,kad je dobio sansu ? Nije sansa protiv tamo neke Kalesije,Bokavica,Miricine...znas to dobro sta se desava,i da svaki dovedeni igrac se stavlja u prvih 11 bez konkurencije igraca koji su tu vec bili,Dzindo je sef na papiru,stavljen da uprava radi sta zeli sa ekipooom,sramotaaa na sta je klub spao,spao radi ljudi u klubu,jedina svijetla tacka su navijjacii ..

Blacenje je sto pojedini rade s kluba...sramota je da tako momku koji je tu 9 godina okrenu ledja,ili pored kapitena koji je tu 15 godina postave Jahica za pomocnog trenera,za kojeg Dzindo tvrdi da je **** i smece,zajedno sa Bascelicem,a zna se ko je bio u Turskoj,sadasnji predsjednik kluba,Jahic i Dzindo na 'ekskurziji' hmmm razapinjanje kluba,nije Dzindo napravio rezultat,to su bili igraci,a medju tim je i Jusufovic koji je inace uz Subica bio u drugoj najboljoj odbrani lige ... Toliko o tome
nisi ti Sode vidio...osim mozda ponedjeljkom.
Kad mi bude ćejf i kad ta "naša djeca" ne budu trčala Enesu, Struji i drugim seoskim kabadahijama koji žele propast Radničkog za 10 maraka više.soda4life je napisao/la:...kad ces kao navijac kluba poceti nasu djecu da forsiras po clancima ?
nisam ni tadZoom088 je napisao/la:nisi ti Sode vidio...osim mozda ponedjeljkom.

Zoom088 je napisao/la:
Kad mi bude ćejf i kad ta "naša djeca" ne budu trčala Enesu, Struji i drugim seoskim kabadahijama koji žele propast Radničkog za 10 maraka više.
Pa da uprava zna kako treba sa mladim igracima,sigurno bi istrpila dosta njih i imali svoje igrace,na nekim bi i zaradili,ali ne bolje dovest sa strane platit strancu nego svom igracu koji prodje skolu kluba...normalno da ce NASA DJECA traziti nafaku negdje drugo,pa makar i u nizoj ligi,jer nikad sanse dobit nece,to znaju i ptice na grani
Sve si sam napisaosoda4life je napisao/la:
Pa da uprava zna kako treba sa mladim igracima,sigurno bi istrpila dosta njih

Dok se to trpilo Radnicki je bio u Drugoj ligi FBiH - Sjever.
Odlicno se sjecam tog perioda kad se trpilo s "nasom djecom". A onda su dosli Lugavic, Nuric, Trumic, Tomic, Djerzic, Salihovic...i Radnicki se vratio u Prvu ligu FBiH.
Savremeni fudbal trazi kvalitet, nebitno odakle je. Da u Realu i Barseloni igraju samo gradjani Madrida i Barselone, odnosno djeca iz njihovih omladinskih pogona, cisto sumnjam da bi to bila trenutno dva najjaca kluba na svijetu

soda4life je napisao/la:Čime je to Basrak izborio prvih 11,čime jee Selamović ? Lakrdija se pravi,Jaganjac igra beka jer Selamović mora da igra u prvih 11,a Todorovic sjedi na klupu,sjedi jer Jaganjac mora da igra,pa makar i mjesto loje nije njegovo,čime je Čejvanović zasluzio da igra prije Jusufovica ? Zasluzio jer ga je doveo tamo neki Kenan Pekaric koji macke s praga nije sutnuo,sramota sta se radi,ne cijene se domaci igraci,pored malog Salihovica,Faruka Kuduzovica dovode se istroseni igraci koji neki od njih nisu igrali pola godine godinu...kad ces kao navijac kluba poceti nasu djecu da forsiras po clancima ? Bolje je dovesti igrace dati velike novce,i na krwju sezone nece bit tog nijednog igraca,a opet nemas svoje igrace,pricate za Halilovica da nije dobar golman,kad je dobio sansu ? Nije sansa protiv tamo neke Kalesije,Bokavica,Miricine...znas to dobro sta se desava,i da svaki dovedeni igrac se stavlja u prvih 11 bez konkurencije igraca koji su tu vec bili,Dzindo je sef na papiru,stavljen da uprava radi sta zeli sa ekipooom,sramotaaa na sta je klub spao,spao radi ljudi u klubu,jedina svijetla tacka su navijjacii ..
Pa Basrak je zasluzio mjesto u prvih 11,zato sto momak gine na terenu,,,trci, nestaje,,daje golove,,,momak se bori od prve pripremne utakmice.....a da igraju nasa djeca,mi bi sad bili u ligi sa Devetakom,Poljicem,Gnojnicom....Pogledaj samo tabelu u ligi juniora i kadeta,pa ces vidjeti kakva nam je skola fudbala.
Prvi trening se pojavi na Josiku i reci toj svoj' djeci da nemaju sta da traze u klubu,i da to klub nije za njih,jer klub nece da ima buducnost u njima,nego ce dovodit igrace dokle god su tu smradovi i ljudi koji lopte sutnuli nisuZoom088 je napisao/la:Sve si sam napisaosoda4life je napisao/la:
Pa da uprava zna kako treba sa mladim igracima,sigurno bi istrpila dosta njih![]()
Dok se to trpilo Radnicki je bio u Drugoj ligi FBiH - Sjever.
Odlicno se sjecam tog perioda kad se trpilo s "nasom djecom". A onda su dosli Lugavic, Nuric, Trumic, Tomic, Djerzic, Salihovic...i Radnicki se vratio u Prvu ligu FBiH.
Savremeni fudbal trazi kvalitet, nebitno odakle je. Da u Realu i Barseloni igraju samo gradjani Madrida i Barselone, odnosno djeca iz njihovih omladinskih pogona, cisto sumnjam da bi to bila trenutno dva najjaca kluba na svijetu

-
- Kontakt:
Drug sta ce Telkin visoki, otrest ce ga svako u ovoj ligi, golman taj Halilovic pa taj nikad trijezan nije, Faruk da je dobar bio i ostao bi u Osijeku, veze on nema, Adi golman poceo u Lukavcu trenirati i otisao decko u Slobodu, kad ne moze vise gore biti kao junior opet se vratio u Radnicki, a nije ni za Sloge Kikaci, pa ovaj Mirza kao u Madjarsku isao i opet nazad, Redza slican primjer itd...sa nasom djecom mi bi bili prva kantonalna liga, Obodovci bi bili bolji od nas, neka nama Kene, i hvala mu, taj bi dao zivot za Radnicki, a ne kao ti pljujes bez veze 

ne znate ljudi zato nemojte pisati nebuloze.niste cest gost na stadionu,ne pratite bh.sport uopste,nemate tradiciju sta hocu da kazem moj djed igrao u radnickom znaju ga svi haso kovacevic,njegova braca pasan i bego isto igrali.hajmo dalje moja tata kovac na radnickom je proveo pola zivota,hajmo dalje ja provodim pola zivota tamo ko me zna moze potvrditi,moj brat vedo agalo ide na sve utakmice radnickog.znaci nema jaceg u ovom segmentu,rijetkost je medju grobarima tolika privrzenost gradu.poznajem sve ljude koji pisu ovdje,ne treba da ide rasprava u smjeru valja li kenan ne valja,valja li redza ne valja,valja li dzindo ne valja.rasprava treba da ide u smjeru kako da mi ucinimo da budu bolji,kako da mi pomognemo radnickom,lukavcu,omladini,sportistima.neki konstruktivni plan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.