NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Kako ste igrali protiv Radnickog?
Već sad dva pojačanja na pragu prelaska u Bratstvo. Trener ostaje Nuće, on želi borbu za PL, ali vidit ćemo koliko će mu se dopustiti.....
www.nkbratstvogracanica.com
- 7aprildomemoj
Ako Nuće ostane nema od PL ništa mada i ovako nemacesc4 je napisao/la:Već sad dva pojačanja na pragu prelaska u Bratstvo. Trener ostaje Nuće, on želi borbu za PL, ali vidit ćemo koliko će mu se dopustiti.....

Nama ne treba trener beskičmenjak i bez svoga JA kome Brko sjedi na klupi i vuče sve konce a ovaj je samo trener u zapisniku
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Sto je sigurno ostaje Nuce trener, a za nesto vise saznat cemo poslje Nove Godine.
KO ĆE NASLIJEDITI NUSRETA MUSLIMOVIĆA NA KLUPI BRATSTVA?Irfan Džindo
Nema ambicija,nema pojačanja.....Šta reći 

-
- Moderator
- Kontakt:
Denis Sadikovic.GEC je napisao/la:KO ĆE NASLIJEDITI NUSRETA MUSLIMOVIĆA NA KLUPI BRATSTVA?Irfan DžindoNema ambicija,nema pojačanja.....Šta reći

-
- Moderator
- Kontakt:
Nuce ide 1. Februara u Finsku.
Bas nesto danas gledam utakmicu bratstvo-sloboda 2:0 (musa i šuša),kako smo samo bili spremni,kako smo bili ekipa,bas nas Sadikovic vodio,stvarno dobar trener i treba Daso njega vratit ako stvarno se pokazo kao extra trener sto je pokazo rezultat,kako su samo bili u formu Kadija,Šule,Musa,Smajlovic,Šmigalovic,Omerovic,alo posle utakmice sam se ismijo posto imam orginalan snimak,prilazi novinar neki do šuše i pita mozel izjava,kaze šuša "ne dajem ja te gluposti" a novinar ce pa zasto kaze šule "nemam tu stavku u ugovoru" hahaha koji kralj ocm!!!! Ali je bratstvo tad igralo najbolju godinu ubjedljivo sa Sadikovicem!!
Denis Sadiković novi trener Bratstva
Prozivka u petak 14h.

-
- Moderator
- Kontakt:
Kao sto sam napisao.GracanicaAA je napisao/la:Denis Sadikovic.GEC je napisao/la:KO ĆE NASLIJEDITI NUSRETA MUSLIMOVIĆA NA KLUPI BRATSTVA?Irfan DžindoNema ambicija,nema pojačanja.....Šta reći
Sadiković traži pojačanja na pozicijama lijevog beka,prednjeg veznog i napadača. Najbolji strijelac prve lige RS Selmir Mahmutović (24.g.) igrač Sloge Doboj dao je 10.golova za polusezonu.Momak je iz Tešnja i sigurno nije skup CF dok igra u Doboju.
-
- Moderator
- Kontakt:
Kuduz ostaje u Bratstvu kao i Huso. Jukan, Gazibegovic, Rizvanovic vratili se iz Miricine. (Rizvanovic je iz Zelje dosao u Bratstvo, pa otisao na posudbu)
Dosao je jedan iz Olimpica, saznat cu ko je. Marinko Rastoka
Sadikovic rekao da zeli kvalitetnog Spica i ljevog beka.
Ovaj Marinko iz olimpika više bio na tribinama nego na klupi.Opet Udovčići,Zulčići,Barčići,Stefani,Japanci.....Qurci palci...Jel ovo Mićo skautirao ili Simo TumaraGracanicaAA je napisao/la:Kuduz ostaje u Bratstvu kao i Huso. Jukan, Gazibegovic, Rizvanovic vratili se iz Miricine. (Rizvanovic je iz Zelje dosao u Bratstvo, pa otisao na posudbu)

Ima li kakvih info
prati li ko treninge 

- 7aprildomemoj
Ovu temu treba zaključati. Skoro po mjesec dana niko ništa ne piše. Kod komšija iz Gradačca ekipa se rasula skroz a oni aktivni na svojoj temi. Haman je Brko ubio volju većini da pišu ili su progledali da ih je lago za PL svih ovih godina pa se razočaraliGEC je napisao/la:Ima li kakvih infoprati li ko treninge

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Semir Terzić napustio BRATSTVO.
Semir Aljukić (28), dojučerašnji vezista Budućnosti iz Banovića svoju karijeru će nastaviti u redovima Bratstva iz Gračanice.
Dobili ste Iniestu u veznom redu (Aljukić) i biće vam itekako od koristi, a kakav vam je bio golman Šabić, sad je doša kod nas ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Dobar je Šaba golman al bez para taj neće branit sigurno(plaćenik)Iraola je napisao/la:Dobili ste Iniestu u veznom redu (Aljukić) i biće vam itekako od koristi, a kakav vam je bio golman Šabić, sad je doša kod nas ?
- 7aprildomemoj
Obezbjedite mu stan i hranu te besplatno korištenje stadiona za njegovu golmansku školu i imaće te solidnog golmanaIraola je napisao/la:Dobili ste Iniestu u veznom redu (Aljukić) i biće vam itekako od koristi, a kakav vam je bio golman Šabić, sad je doša kod nas ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.